Laden reviews...
40 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In het algemeen melden klanten snelle levering en goede kwaliteit. Veel reviews melden eenvoudige montage en behulpzame service. Een minderheid ervaart vertragingen of communicatieproblemen, maar de meeste kopers waarderen de prijs-kwaliteitverhouding. De ervaringen zijn overwegend positief met ruimte voor verbetering.
Pluspunten
Levering was keurig op tijd en alles zat netjes verpakt. De kast is prima te maken met behulp van de handleiding en erg mooi.
3 April 2015
M Bouwes
Hoorn
Pluspunten
Snelle en goede leverimng
VerbeterpuntenBetere gedetailleerde handleding.
2 April 2015
Gideon
krimpen aan de Lek
Pluspunten
De meubels zijn van goede kwaliteit, montage was simpel en de levering in orde. De meubels zijn net zo mooi als op de foto's.
VerbeterpuntenDe levering duurde 1-2 weken langer dan vermeld op de site. Ook hebben me ze over de vertraging niet zelf geïnformeerd, maar hoorde ik het pas toen ik zelf had gebeld.
1 April 2015
anoniem
Pluspunten
Mooi product, levertijd was duidelijk en van tevoren gebeld welk tijdstip mij uitkwam
Verbeterpuntenwel lastig in elkaar te zetten
Lieke
Sliedrecht
Pluspunten
Geen vervoerskosten, tijdige levering.
VerbeterpuntenTekening onoverzichtelijk kan beter naar de foto kijken en dan maar raden. Heb te weinig afdekdopjes (of hoe je dit noemt gekregen).
Sylvia
Groningen
Pluspunten
VerbeterpuntenVind de kast redelijk prijzig.. je moet hem vervolgens zelf afstellen wat bin deurtjes heel erg moeilijk is en vooram als je dit normaal nooit doet. Wij dachten dat het in elkaar gezet gelecerd werd of dat ze het nog op zouden zetten. P
maud verschuuren
panningen
Pluspunten
Ruim aanbod van mooie meubels, duidelijke website
VerbeterpuntenDe chauffeur belde pas om 17.30 voor een afspraak voor de volgende ochtend, dus minder dan 24 van te voren. Een vervolg afspraak liet meer dan een week op zich wachten. Uiteindelijk kwam de chauffeur ook nog meer dan een half uur na het aangegeven tijdvenster, zonder te bellen dat hij wat later was. Dus de communicatie kan beter m.b.t. het bezorgen
Edwin
Zoetermeer
Pluspunten
8 punten
Verbeterpunten2 punten: lange levertijd.
Wendy Hazeleger
Barneveld
Pluspunten
Zeer prettig personeel
VerbeterpuntenNee
Carla
Den Haag
Pluspunten
Goed. er zijn ook goeie meubelen en nog betere ook soms, Ook heel interessant meubels
Verbeterpunten(Geen') sorry
29 March 2015
RH. Geelle
Wilgenhoek 129, Capelle ijssel
Pluspunten
snelle en keurige levering
Verbeterpuntengeen
28 March 2015
Corrie Noordhuis
Heerhugowaard
Pluspunten
Wij zijn goed en tijdig geïnformeerd over de vertraagde levering. Daarnaast werden we in de gelegenheid gebracht om onze bestelling aan te passen door het aanbieden van alternatieven. Ook de levering verliep prima deze werd aangepast naar een voor ons geschikte tijd.
27 March 2015
Herbert
Maassluis
Pluspunten
Leuke producten tegen scherpe prijzen. Snelle levering?
VerbeterpuntenGeen.
Ingrid
Gorinchem
Pluspunten
Product is exact als de afbeelding op internet. Nette afwerking en zeer duidelijke handleiding, montage Niet ingewikkeld.
VerbeterpuntenTip: zelfs een kleur combinatie kunnen maken aan de hand van bestaande aangegeven kleuren. B.v. Bij meubels in plaats van wit met zwart, wit met bruin.
R. Jones
Utrecht
Pluspunten
Ons dressoir werd netjes binnengezet en ze zijn telefonisch goed bereikbaar
Karin Korver
Wilnis
Pluspunten
Snelle afhandeling Prijs
Baris
Eindhoven
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenNog snellere communicatie
Bas
Amsterdam
Pluspunten
Zeer tevreden en prima service
25 March 2015
Maarten
Vlaardingen
Pluspunten
Goed bereikbaar
VerbeterpuntenWat meer duidelijkheid wanneer iets geleverd gaat worden
24 March 2015
anoniem
Pluspunten
vlotte levering
VerbeterpuntenDe onderste glasplaat van de t.v. tafel zakt door; daarover staat geen info op de website; bij navraag kregen we de onbevredigende reactie dat we er dan maar minder op moeten zetten. je bestelt zo'tafel toch om er wat op te zetten!
23 March 2015
22 March 2015
anoniem
Pluspunten
binnen de afgesproken tijd bezorgt,en netjes afgehandeld. ben heel blij met mijn tafel en ik kan stylmeubels dan ook van harte aanbevelen
diny
arnhem
Pluspunten
Klantgericht vriendelijk , snelle levering staan altijd open voor vragen en mooie meubels
Verbeterpunten-
lisanne
Pluspunten
- Je wordt goed te woord gestaan bij telefonisch contact. - Goede prijs/kwaliteit verhouding
Verbeterpunten- Kast werd na 4,5 week geleverd ipv na 2-3 weken. - Handleiding was zeer maar tot zeer slecht (afgedrukt op de achterkant van de verpakking en zeer slecht leesbaar)
Erik
Ederveen
Pluspunten
de levering was netjes volgens de afspraak.
VerbeterpuntenDe bezorgdienst vonden wij minder. we hadden aangegeven dat we beide werken en de chauffeur zou ons een half uur voor de tijd bellen. Dat is jammer genoeg niet gebeurd en het pakket is gewoon afgeven waar iemand was, terwijl ik de overbuurvrouw een sleutel had gegeven dat het pakket normaal afgeleverd kon worden. Dit vond ik dus een min punt.
19 March 2015
G. Derix.
Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.
Innsbruckweg 194
3047 AH Rotterdam