Pluspunten

Snelle en korrekte aflevering

Iets vroeger verwittigen van wanneer de levering zal plaatsvinden.

Pluspunten

Mooi meubel, levering en leveringstijd als afgesproken. Zoals beschreven niet al te moeilijk om in het meubel in elkaar te zetten, zelfs niet voor 70 plussers als wij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte levering

2 planken van boekenkast vertonen kleine barsten.

Pluspunten

ik ben heel tevreden

Pluspunten

Het gekochte werd goed verpakt en onbeschadigd op het afgesproken tijdstip geleverd. Maar evenzeer belangrijk dat het gekochte voldoet aan onze wensen, en wij er blij mee zijn.

Pluspunten

Goede service; tijdige levering.

Pluspunten

Zeer correcte afhandeling

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie. Afgebeelde product (TV-meubel) komt overeen met wat er daadwerkelijk geleverd wordt. Het tv-meubel was binnen twee thuis bezorgd en je kon de via de track en trace code volgen waar het product zich bevond. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het product.

Pluspunten

Heb bij Style Meubels Nl via internet schoenkast gekocht waar ik al lang op zoek naar was Ben zeer tevreden Alles is er op en er aan niet zoals je van vele hoort dat er iets te kort is nee hoor GOEDE afwerking dus een AANRADER !!! Ook van hun woord aangaande de levering Met de groeten van Rosseels Denise

Niets

Pluspunten

Snelle levering en zeer zorgvuldig/goed beschermd ingepakt.

Pluspunten

Order afhandeling uitstekend verlopen: Op vragen over het product snel via mail gereageerd, prima ondersteuning!

Geen verbeterpunten nodig, bedrijf komt professioneel over.

Pluspunten

Goede service, duidelijk in communicatie. Meubel voldoet aan verwachtingen. Het kost wat tijd om het goed te monteren maar het resultaat is erg mooi.

Pluspunten

snel en meegaand.

in elkaar zetten voor 200,00 euro is wel wat prijzig.

Pluspunten

Op tijd en correct geleverd

Pluspunten

Meubel was precies zoals op de afbeeldingen op de site. Snelle en nette levering. Werd vooraf gebeld om de aflevertijd af te stemmen, erg prettig.

Pluspunten

Alleen maar! Na internet bestelling geplaatst te hebben even nagebeld met een vraag; prima antwoord. Binnen een week bestelling binnen, net uitgepakt en alles is correct. Dus voor mij alleen maar positieve ervaringen met StyleMeubels

Geen.

Pluspunten

Precies op juiste tijdstip geleverd

Pluspunten

Snelle service. Bezorger belde om een afspraak te maken en was zeer flexibel. Stuurt ook een smsje voordat hij er is. Gemakkelijk onder rembours betaald. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden ,met de snelheid,kwaliteit en informaties.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit van meubels! Kleine problemen met levering zijn positief en professioneel opgelost!

Pluspunten

zeer tevreden

Pluspunten

Bestelde meubel zonder problemen ontvangen. Alles aanwezig. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.