Pluspunten

Keurige afwikkeling

Iets snellere levertijd.

Pluspunten

Pluspunten

Mooie artikelen afgesproken leveringstijd Betaalbare prijzen

In elkaarzet meubels: planken nummeren en schroeven eventueel ook :-)

Pluspunten

Communicatie met het bedrijf is zeer vlot en vriendelijk. Ook de bezorging wordt uitgevoerd door een vriendelijke chauffeur. Tijdens het uitpakken bleek er geen handleiding bijgevoegd, maar ook dat was geen probleem. Gewoon even gebeld en meteen via e-mail de handleiding ontvangen. De montage van de tessa kleerkast was pittig, maar liefst 4 uur waren we ermee aan de slag. Maar het resultaat mag er wezen, een mooie robuuste kleerkast van zeer goede kwaliteit. Ik kijk al uit naar de deelbestelling van de overige bestelde kasten.

Pluspunten

Fijn geregeld mbt leveren. Kon aangeven hoe laat en waar. Commode is van goede kwaliteit

Pluspunten

Supersnelle levering! Binnen twee uur na plaatsing bestelling!

Pluspunten

Goed telefonisch geholpen. Product is binnen de termijn van 4 tot 6 weken bezorgd. Geen beschadigingen. Goed verpakt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb eerst nog gemaild voor de zekerheid voordat ik het product besteld heb en kreeg al heel snel antwoord. Alles is duidelijk en helder op de site.

Zoeken naar soortgelijke artikel zou makkelijker moeten zijn.

Pluspunten

Snelle levertijd Heldere communicatie Tafel en stoelen van goede kwaliteit

Pluspunten

Zeer vriendelijk en geduldige personeel. Kwalitatief goed product geleverd. Ik ben heel tevreden met mijn product.

Wellicht een stylingadviseur. Ik heb een dressoir gekocht. Ik wil ook graag een tv meubel. Ik moet wachten tot dat mijn dressoir binnen is om te kijken wat erbij past. De tv meubel in dezelfde lijn van mijn dressoir vind ik te klein.

Pluspunten

Correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ken zelf dit bedrijf niet daardoor is er het moeilijk om te beordelen. Het product is zoals in beschrijving staat dus ik wist wat ik krijgt. Het product is makkelijk door 1 persoon klaar zetten. Alleen handvatten lijken erg goedkoop (van goedkope plastic gemaakt).

De handvatten iets verbeteren. Kan wel wat duurder als het over kwaliteit gaat.

Pluspunten

Ze hebben leuke spullen en ook goedkoop , makkelijk te bestellen op hun website.

Pluspunten

Veilige internetsite......correcte mailverkeer....erg ideaal met eigen aflevering service!! Alles goed verpakt....duidelijke beschrijving ivm mankementen van t bestelde product Zeer tevreden...toppie

Pluspunten

Levering volgens afspraak Contact via mail aangaande leveringsdag en tijdstip Goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle en correcte levering, kwalitatief goed product.

Pluspunten

Uitstekende communicatie, wat een vertrouwensband met de klant creëert. Correcte levering. Een zeer goede service.

Pluspunten

Bezorging op tijd. Product in orde.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op de tijd geleverd van de afspraak

Extra hoekjes voor de stevigheid erbij, dat is beter voor de stabiliteit

Pluspunten

werkt snel en correct, eigen leveringsdienst die ook vriendelijk en behulpzaam zijn..

onderhoudstips meegeven met het gekochte product, zoals hoe accacia hout te behandelen en of bepaalde producten te vermijden.. ;-

Pluspunten

De gemaakte afspraken zijn allen netjes nagekomen. Daarnaast heeft StyleMeubels.nl een fijne, zeer vriendelijke klantenservice die snel bereikbaar is en meedenkt met de klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kasten, andres dan anders

De doos waar de kast in zat was beschadigd en zat ook plakband op. Zodoende waren mijn planken ook iets beschadigd. Vond ik we jammer

Pluspunten

- Snelle reacties - Klantvriendelijk - Servicegericht

- n.v.t.

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.