1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niets

Sneller leveren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De service die style meubels geeft is uitstekend. Ze helpen je graag waar nodig. Verder is de levering ook uitstekend. Ik was zelf niet thuis, maar kon wel iemand regelen die dan bij mij thuis is. Style meubels wilde wel bellen als ze er bijna zijn. Dit hebben ze ook ruim op tijd gedaan. Super!

Foto's zijn uiteraard altijd lastig. Maar op de foto leek dat de tv-meubel grijs van kleur is, met een natuurstenen blad. Maar de tv-meubel is meer richting créme wit. Het blad is wel zoals de afbeelding weergeeft.

Pluspunten

Goed contact over levering met hun klant. Er worden goede, duidelijke afspraken gemaakt. Echt heeel klantvriendelijk is dat. Goede service!

2 sterren: slechter dan verwacht

badkamer spiegelkast gekocht blijkt dat er 2 linker kanten bij zitten met gevolg dat er in het rechterkastje de gaten voor de schapsteuntjes niet tegenover elkaar zitten het gaat om het type : zamoor badkamerspiegelkast3 925-003zamora3weiss

Pluspunten

Ruim binnen de tijd geleverd Aflevering volledig conform afspraak Product volgens verwachting Aantrekkelijk geprijsd Ruime betalingsmogelijkheden Uitstekende (actieve) communicatie

Pluspunten

Prima service, duidelijk te woord gestaan. Belevering werd ook op verzoek van klant aangepast. Ben netjes geholpen, het artikel bevalt ook zeer goed.

Ik kon niet via de site het verloop van mijn bestelling bekijken. Ik heb twee keer moeten bellen.

Pluspunten

Levering via eigen bezorging. Daarnaast netjes een mail ontvangen om te informeren of levering plaats kon vinden. Afgesproken om mij een circa een half uur voor levering telefonisch op de hoogte te stellen en netjes gebeld door de bezorger.

Geen. Aankoop en levering zoals het hoort. Netjes en duidelijke afstemming.

Pluspunten

Gewoon prima alles.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie en aardige mensen bij het bedrijf. Product is echter niet van een goede kwaliteit. Dat is heel jammer.

Product. Deurtjes niet af te stellen, krijg ze niet gelijk. Lade in het meubel viel al na 2 weken gebruiken uit elkaar. Geprobeerd weer te lijmen, maar nu beschadigd al. Heel erg zonde allemaal.

Pluspunten

Uitstekend. Product binnen de aangegeven termijn geleverd. Geen beschadigingen.

Alleen vond ik jammer dat op.de planken niet waren genummerd . Vond wel lastig om in elkaar te zetten.

Pluspunten

Komen hun afspraken na

Geen ga zo door

Pluspunten

Snelle levering. Mooi product.

Pluspunten

Bn erg tevreden snelle levering

Pluspunten

Mooi product , goed in elkaar te zetten. Erg tevreden.

Graag melding maken als product bij de buren is afgeleverd. Was niet afgesproken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

aflevertermijn/tijdstip

kastdeuren sluiten slecht, hele kier tussen deuren

Pluspunten

top kwaliteit!

-lange levertijd

Pluspunten

Reageren snel

De kast past nieteens in elkaar. De scharnieren kloppen niet heb 4 verschillende ontvangen en de gaten zijn niet op de juiste plekken voorgeboord.

Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

Stipte levering,mooi product.

Verzending liet te wensen over.ik werk als monteur op de baan.slechts een uur op voorhand kreeg ik een mail dat pakket ging geleverd worden,dit was dus een groot probleem!uiteindelijk hebben ze het gewoon aan de deur gezet?!een geluk dat ik goede buren heb!vorig pakket was veel beter georganiseerd.

Pluspunten

Door een fout onzerzijds was er 2 keer besteld en betaald. Na een telefoontje is de dubbele boeking ongedaan gemaakt en het bedrag per ommegaand geretourneerd. Nogmaals bedankt daarvoor. Communicatie prima.

2 sterren: slechter dan verwacht

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.