Verbeterpunt voor de leverancier: Montage handleiding van de eettafel Daan mag wat uitgebreider

Pluspunten

Leverd goede kwaliteit

Pluspunten

Correcte informatie. levertijd precies zoals opgegeven.

Pluspunten

Levering op verdiep, binnen leveringstermijn, tijdstip duidelijk gecommuniceerd.

Alles naar wens.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. En zeer tevreden met wat we gekocht hebben.

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over de aankoop van het bed! Ze hebben me een paar dagen voor de bezorging verwittigd wanneer ze het bed zullen op sturen en of ik dan thuis aanwezig zal zijn, ze waren heel erg vriendelijk en dat vind ik heel positief. Het bed werd op tijd bezorgd en het bed heeft een heel goede kwaliteit, is mooi, en is gemakkelijk in elkaar te zetten. Ik ben zeer tevreden met de aankkoop die ik heb gemaakt! Zeker een aanrader voor degene die opzoek zijn naar een bed!

Pluspunten

Duidelijke reacties per mail en spoedige levering van het product. De chauffeur was zo vriendelijk om het zwaarste pak twee drempels verder te brengen! .

Pluspunten

Duidelijke weergave van de te verwachten levertermijn, ook levering werd netjes gemeld, (ik kreeg een mail en een telefoontje zodat ze zeker wisten dat ik thuis was) en binnen de termijn geleverd. De kast die ik gekocht heb hier, was goedkoper dan bij andere sites, ook een pluspunt voor mij.

Pluspunten

dit was m'n eerste aankoop en is vooral zeer goed bevallen , vlotte bestelling en afhandeling , en goede communicatie (per mail)

Geen idee

Pluspunten

correcte afspraak ivm leveringsdatum en levering, vlugge respons op vraag via mail

Pluspunten

Goede service, netjes ingepakt en duidelijke beschrijving.

Pluspunten

Prettige ervaring met de levering en bedrijf.

Pluspunten

Ik ben heel erg blij met de verstelbare tafel( in de hoogte).De kleur is heel mooi!De kwaliteit van de tafel is hellemaal perfect.De service was top! Geen mankementen! De dozen zijn in goede staat hier gekomen.Ik ben heel erg tevreden! Over de product en de afhandeling. Ik wil jullie echt bedanken! Ik zal deze firma aan vrienden,kennissen zeker aanraden!

Een minder punt van mijn product( de verstelbare,in de hoogte,tafel).De tafel is niet verstellen in verschillende hoogtes,hoe ik heb bedacht..Mischien met een hendel...eventueel..De tafel kan alleen op lage niveau staan of op de hoge niveau.In midden hoogte als je wilt hebben...zij blijft niet staan...gaat direct zakken...Maar dat was de enige opmerking..Maar de rest is perfect,zware kwaliteit. Echt klasse!Bedankt nog mals !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte afhandeling

leveringstermijn wat lang!!!

Pluspunten

Duidelijk en eerlijk over de (lange) levertijd.

Pluspunten

Levering was perfect!

Het in elkaar zetten vanher product is hardstikke moeilijk, vergelijk het met IKEA. IKEA heeft het 3 x zo goed voor elkaar!

Pluspunten

Goede communicatie en levering. Prima tafeltje. L

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles is netjes bezorgd.

Als levering niet uitkomt en klant stuurt mail.Graag reactie geven.

Pluspunten

Duidelijkheid over de levertijd. Bij levering goede communicatie.

Hoewel het bedrijf niets met de productie van het artikel te doen heeft was het eindresultaat na het in elkaar zetten toch wel wat teleurstellend. (kleine kier te zien) maar voor de prijs was het voor mij acceptabel.

Pluspunten

wij zijn erg tevreden

Pluspunten

Klantvriendelijk en meegaand

Niet voor het bedrijf, wel voor het kajuitbed Carlo (zie rewieuw over dat bed)

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.