Pluspunten

Na het lezen van verschillende reviews werd ik een beetje bang gemaakt omdat er stond dat er soms te laat geleverd werd en dat er onderdelen kapot geleverd werden. Daarnaast staat in de mail voor de levering dat er duidelijke foto's gemaakt moeten worden van de verpakkingen bij evt beschadigingen en dat het bedrijf StyleMeubels.nl niet verantwoordelijk is voor beschadigingen tijdens de montage (wat logisch is natuurlijk, maar het wordt bij andere bedrijven vaak niet zo duidelijke in een mail vermeld). Maar ik was uiteindelijk voor niks bang. Onze kast had een levertijd van 4-6 weken, en we kregen bericht binnen 4 weken dat het geleverd kon worden. Bij aankomst waren alle onderdelen aanwezig en geen beschadigingen gezien. Kast is degelijk en goed in elkaar te zetten, er stond op de beschrijving dat dit ongeveer 3 uur zou kosten en dat klopte helemaal!

We kregen 2 dagen van te voren te horen dat er geleverd zou worden. In dit geval lukte het ons, maar het zou fijn zijn als je iets eerder hoort dat er geleverd worden (een week van te voren ofzo).

Pluspunten

-levering binnen timeframe zoals opgeslagen -prima product

-montagehandleiding staat gedrukt op verpakking en niet bijgevoegd in verpakking. Hier kwam ik optijd achter

Pluspunten

Levertijd voor meubels kort in verhouding tot andere meubel zaken.

Pluspunten

Overzichtelijke site, goede info en ruim snellere levertijd tov gegeven indicatie

Nvt

Pluspunten

De bestelling was keurig bezorgd na de afgesproken levertijd. Het geleverde pakket was goed verpakt.

Pluspunten

Mooi bezorgt binnen de verwachte levertijd.

Bureau was licht beschadigd. Zat gelukkig aan achterzijde.

Pluspunten

Duidelijk op de site. Levering keurig en op tijd.

De kast bestond uit zoveel planken, ik weet niet of het mogelijk is om deze te nummeren en dit te vermelden bij de uitleg.

Pluspunten

Goede klantenservice en uitstekende en snelle bezorging

Pluspunten

Werd sneller geleverd dan verwacht. Netjes gebeld voor een afspraak voor de levering, levering binnen de afgesproken tijd.

Verpakking is niet meegenomen. Was geleverd in houten ombouw en karton. Hout is buiten voor de deur blijven liggen.

Pluspunten

Keurig volgens afspraak ontvangen. met een zeer duidelijke bouwtekening

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering alles netjes op tijd zoals aangegeven.

Pluspunten

Geenenkel verbeterpunt kunnen bedenken

tips wel. graag ook instructies in het Nederlands.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De bezorging was prima en op tijd!

Wat ik erg jammer vind is dat er niet bij gezegd wordt dat we het zelf in elkaar moesten zetten!We zijn beide gehandicapt dus moesten we hulp inroepen en dat was vour ons een tegenvaller .

Pluspunten

Netjes verpakt en hele mooie spullen.

Pluspunten

ik heb een verkeerd artikel besteld en die is gebracht, maar ze gaan het omruilen voor het juiste artikel, ik vind dat echte goede service, geweldig

Pluspunten

Snellere levering was te lang

Pluspunten

Vriendelijk en Snel afgehandeld

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.