Pluspunten

vlotte en nette levering

Pluspunten

Goede levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Sorry dat ik het zeg, maar totaal geen positieve punt over dit bedrijf. Dit is de eerste en laatste keer dat ik bij hun heb besteld. Wij kochten een salontafel van zeer slechte kwaliteit. Klachtenafhandeling waardeloos. Een ene Benny die daar werkt snapt er totaal niks van. 2 tafelpoten van de tafel waten defect. 3 maanden over een klacht gedaan. Beloftes worden niet nagekomen. Vage reacties van een ene Benny altijd. Uiteindelijk met bemiddeling van Qshops moest stylemeubels wel over de brug komen. Ik zal hier nooit meer bestellen! Al geven ze het eea gratis weg, dan neem ik het alsnog niet aan!

Communicatie Eerlijkheid Klachtenafhandeling Kwaliteit aan goederen

Pluspunten

Snelle, vlotte afhandeling. Bij vraag naar meer info, onmiddellijk duidelijk antwoord. Goede communicatie ivm levering. Uiterst behulpzame transportdienst.

Pluspunten

Leveringstijd 4 a 5 weken. Netjes binnen aangegeven 5 weken bezorgd. Producten prima verpakt en zeer tevreden over de bestelde producten

Als een levertijd wat langer duurt is het aan te raden om de klant tussendoor te laten weten dat men met bestelling bezig is. Na 4 weken en 3 dagen gingen we toch beetje rekenen en ons afvragen of alles wel goed gegaan was. We hadden na bevestiging bestelling niets meer gehoord. Toch even gebeld en na 2 dagen kwam bestelling binnen.

Pluspunten

Het bestelde product correct en snel geleverd .

Pluspunten

Een ontzettend aardige en vriendelijke bezorger.

De leveringsduur is te lang!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes afgehandeld en duidelijk!

De lange levertijd ook al was dot vantevoten bekend.

Pluspunten

Goede bezorging en kwaliteit van d geleverde salontafel

Pluspunten

Volgens afspraak op de juiste tijd afgeleverd. De levertijd klopte ook precies.

Pluspunten

Ik ben heel super tevreden van product en ook bezorgen was heel op tijd en vriendelijk. Bedankt stylemeubels

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

veel beschrijving beter moeilijk in elkaar te zetten rekening houden met ouderen goede schroeven er bij

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De afspraken betreffende de levering werden netjes nagekomen

De gebruiksaanwijzing was zeer slecht ..voorgeboorde gaatjes klopte niet waardoor de laatjes niet goed lopen en in de kast geplaatst konden worden ..Zeer slecht ...

Pluspunten

Goede communicatie

De leveringstijden mogen wel sneller dan 4 weken. (Op de site staat dit wel aangegeven maar je hebt kans dat mensen niet bij jullie bestellen omdat de leveringstijden te lang zijn)

Nakomen van levertijd

Pluspunten

onze salontafel werd netjes ingepakt en op tijd geleverd, dus prima.

Pluspunten

De producten staan er goed op de website aangegeven. Snelle aanlevering en goed verpakt. Producten zijn van goede, stevige kwaliteit hout.

Ze zouden mensen moeten inhuren om de meubels bij de klanten thuis in elkaar te zetten. Vooral grote meubels

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles best

Het product nog niet binnen dus ik kan niet nog reageren

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.