Pluspunten

Keurig op tijd geleverd.

Pluspunten

reageren goed en duidelijk op vragen via mail. leveren zoals afgesproken prima!

Pluspunten

Wij zijn heel tevreden over onze aankoop bij jullie. Ook de kleindochter is heel content met haar nieuw meubel.

Alles was ok. ook de afspraak in verband met de levering. Het meubel is stijlvol en stevig.

Pluspunten

De bezorgtijd viel reuze mee. We dachten aan 3 weken, maar de levering was veel vlotter. Ook het overleg van de bezorgtijd en op welke manier het pakket kon worden afgeleverd vond ik reuze soepel.

Pluspunten

Mooi product en geheel volgens afspraak netjes tot aan de voordeur geleverd

Pluspunten

Overzichtelijke website, met goede zoekfunctie. Goede en snelle ondersteuning (ik was factuur kwijtgeraakt - er kwam gelijk een nieuwe via mail bijv). Goede communicatie rondom levering/bezorging. Bezorging zelf ook netjes. Ik zal een volgende keer zeker weer bestellen via StyleMeubels.

alleen een verbeterpunt voor het product: het afsluiten van het kastje is van iets mindere kwaliteit; het deurtje kan nog ruim bewegen voordat het tegen het slotplaatje aan komt. Dat is jammer. Kast zelf van prima kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betaalbaar.

Leveringssnelheid is veel te laat. Hierover kan op zijn minst beter geïnformeerd worden.

Pluspunten

Perfecte omschrijving van product en levering

geen verbeterpunten aan te brengen voor mijn bestelling en levering ;

Pluspunten

Kwaliteit producten prima. Leveringsdatum word gehaald. Correcte afhandeling telefoongesprekken.

Controleer of er een duidelijke handleiding voor de montage is. Bij een product was deze er niet of nauwelijks,maar product is inmiddels uit de verkoop.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten

Betere informatie verstrekking gedurende de wachttijd voor een product. Vooral wanneer een product een lange levertijd heeft.

Pluspunten

levering op tijd - goede informatie via e-mail en mooi meubel voor dvd's en cd's - mooi afgewerkt.

Pluspunten

Geen opmerkingen

Beschrijving product matig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed product

leveringstijd kan vlugger

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Eindelijk hebben we tv meubel gekregen......bijna 4 maanden. Dat is niet normaal lang. Maar we hebben compensatie gekregen.

Pluspunten

een correcte aflevering van het besteld product

geen

Pluspunten

Heeft zich aan de levertijd gehouden. Product voldoet perfect en super aardige mensen

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je kunt telefonisch van te voren informatie over het product opvragen. Producten worden on line goed afgebeeld. Kastdeuren lopen soepel Wordt netjes en goed ingepakt geleverd Volgens mij is prijs/kwaliteitverhouding in orde als ik het met andere kasten online vergelijk. Zou fijn zijn als hoogglans wit producten wat goedkoper geproduceerd kunnen worden;-) Een strakke kast

De levertijd duurde langer dan de afgesproken drie tot vier weken, waardoor ik een klusbedrijf ingeschakeld had na 4 weken die niet aan de slag kon omdat de kast er niet was. Moest nieuwe afspraak maken. Tip neem een week tot 1,5 week meer ruimte dan de gestelde termijnen als je iemand nodig hebt die de kast in elkaar zet, het is qua logistiek geen Ikea waar je zelf het aflevermoment kunt bepalen. Een scharnier te kort. Deze werd na mijn melding nagestuurd, dus deze service wordt geboden. Jammer dat bij dit model kast (Chris tv kast hoogglans wit) de keuze in accentkleuren alleen zilver/grijs en houtkleur is. Bij nader inzien had ik liever helemaal wit gehad. Tip aan producent om ook de optie wit toe te voegen. De afmetingen, het model en diepte vind ik erg geslaagd. Bij ons dient de kast als kamerdeler/afschermer en hij staat dus los (niet tegen een muur), vandaar dat ik een stevige kast wilde die goed bleef staan zonder steun van een muur. Dat lukt goed me deze kast. Dus goedkopere oplossing dan een kast op maat laten maken als kamerafschermer. Ledverlichting in meerdere kleuren in de kast had van mij als optie gemogen (met wat aftrek van de prijs). Ik gebruik dat niet, maar anderen vinden dat mogelijk leuk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles was perfect in orde

wachttijd

Pluspunten

Duidelijke communicatie, geen probleem met terugname product dat niet in de smaak was.

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.