Pluspunten

Bezorg service. Mooi product (keukenkast)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig gemeld wanneer geleverd word

Nvt

Pluspunten

super, goed advies en snelle levering

Pluspunten

Goede contact tussen koper en verkoper Kwaliteit van product Prima Goede begeleiding van levering en op tijd leveren die is afgesproken. Vriendelijke mensen die bereid zijn om uitleg te geven en de tijd nemen voor die uitleg Al met al een aanrader om hier te kopen.

Pluspunten

Vriendelijke mensen, product voldoet volledig aan de verwachtingen, levering tot in huis super fijn omdat het product behoorlijk zwaar was.

De gebruiksaanwijzing was te summier. Ik heb erover gebeld en mij werd beloofd een uitgebreidere gebruiksaanwijzing te sturen. Ik heb deze niet gekregen en ik heb niets meer gehoord. Uiteindelijk is het wel gelukt maar niet helemaal zo als het hoort.

Pluspunten

zeer vlot

Pluspunten

goede spullen,goede service.

levering van spullen mag wel iets sneller,i.p.v, 6weken b.v 3weken

Pluspunten

perfecte levering, alles compleet geleverd met duidelijke handleiding, kortom , zo maakt men tevreden klanten.

nvt

Pluspunten

Pluspunten

Goede service snelle levering

Pluspunten

Mooie meubels, levering precies volgens plan, kapstok is wat aan de smalle kant, maar dat was bekend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product is overeenkomstig plaatje.

Communicatie met de klant kan beter. Geeft niet als het product wat later geleverd wordt dan beloofd maar laat het wel even weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gratis verzending

Snellere levering

Pluspunten

goede communicatie ! Erg vriendelijk personeel en perfecte service !! Een voorbeeld voor veel andere bedrijven

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over het gekocht product.

Leveren niet op tijd. Communiceren daar niet over. Pas nadat ik de order geannuleerd heb werd er minimaal gecommuniceerd. Het ontvangen van de factuur achteraf was even problematisch. Ik ben heel tevreden over het eindproduct, maar de handleiding is heel slecht en er is duidelijk geen enkele poging gedaan om het ontwerp simpel te houden. Wel integendeel! Het gekochte hoekbureau is enkel voor fervente puzzelaars die geen probleem maken van ontbrekende stukjes. Dus zeker niet voor mensen die IKEA bouwpakketten al een opgave vinden.

Pluspunten

Geweldige service...zeker t persoonlijke contact...zeer vriendelijk

Pluspunten

Veel keuze aan industriële meubels!

Op de toegezegde leverdatum bleek dat iemand vergeten was in te plannen. Daardoor een weekje later. Jammer.

Pluspunten

Goede uitleg duidelijkheid over leveren bellen netjes van te voren prima

Pluspunten

Levering 3 weken later dan op website aan gegeven.. Meerdere keren zelf achteraan moeten bellen.. Na 2 dagen scharnier kapot. Dit aangegeven, daarop werd gezegd dat het 2 weken ging duren voordat dit geleverd ging worden, maar als ik niet zo lang wilde wachten ik er zelf 1 kon bestellen. Dit heb ik dan ook gedaan. Vervolgens gevraagd of ik de factuur naar hun mocht mailen, waarbij ik te horen kreeg dat ze het niet gingen vergoeden.. Vervolgens niks meer gehoord... Echt onfatsoenlijk

Pluspunten

Prima aflevering

Levering, communicatie omtrent levering

Pluspunten

Onderdeel was beschadigd geleverd, super soepel opgelost.

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.