3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vond de handleiding soms wat moeilijk te begrijpen. Ik heb van heel wat bedrijven kasten in elkaar gezet, maar van Ikea was het in elkaar zetten en de beschrijving het eenvoudigst.

Ik heb de tv kast toch in elkaar gekregen, er zat een latje bij, waarvan de gaten niet klopten, maar dat heb ik zelf aangepast en daar heb ik van jullie een vergoeding van € 50,-- voor gekregen.

Pluspunten

Snelle reactie toen product er niet meer was, en goede oplossing aangeboden.

Pluspunten

ik heb deze bestelling en levering als heel positief ervaren. ik heb dan ook geen minpunten te melden.

Pluspunten

korrekte afhandeling

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De levertijd was erg lang. Dit stond niet duidelijk op de site vermeld en ook na telefonisch contact met de klantenservice, bleek de levertijd nog langer te zijn

Pluspunten

Levering keurig op tijd. Bij ons mag maar tot 12.00 uur een wagen komen voor laden/lossen, maar de chauffeur kwam keurig met z'n steekkarretje om 15.00 uur (de afgesproken tijd) netjes bij ons aan de deur. Mijn compliment

De nachtkastjes waren als pakket geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten en ze zijn echt super mooi. Ik ben er heel erg blij mee. Geen verbeterpunten. TOP !!!!!

Pluspunten

Goede levering

Pluspunten

ALLES IS GEGAAN ZO ALS BELOOFT,OP TIJD GELEVERD EN OOK IN HELE GOEDE STAAT

HOUDEN ZO!

Pluspunten

Goed gestructureerde webshop, actieve filter dewelke het zoeken en het maken van een keuze helpen.

Wat tussentijdse terugkopeling over de status van een bestelling zou de klant beter binden aan het bedrijf. Nu wordt een bestelling bevestigd, en verwezen naar de vermelde lvertermijn in de webshop. De periode tussen bestelling/betaling en levering bijft de klant in het ongewisse. een booschap van nog xdagen voor levering zou aanzetten opnieuw de webshop te consulteren.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid optimaal en de medwerkers erg toegankelijk. Ik zou mijn vrienden aanraden!

De meubels of producten op verschillende manieren kunnen bekijken. Bijvoorbeeld 360 graden het pruduct kunnen bekijken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het product op tijd geleverd. Klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goede producten

levertijd erg lang en bezorg service erg onpersoonlijk

Pluspunten

prima in orden we zijn zeer tevreden dit was ook voor ons de 1e keer.

wat ons betreft we missen aan de binnenkant de afdekdopjes op de kruiskop schroeven want die zie nu als we de deurtjes open maken + de open ruimte onder de 2 deurtjes.

Pluspunten

Keurige aflevering en goede nazorg.

Installatie gegevens: de keuze om de steuntjes te plaatsen die de deur tegenhoude kun je beter later plaatsen i.v.m. Links of rechtsomdraaien van de glazendeur. Pootjes moet je zelf plaatsen was ven een peuzel. Let op: de schroefkop om de scharnieren in de glazendeur vast te zetten zijn te groot, schuurt in de scharnier.

Pluspunten

Goede communicatie, meubel kwalitatief in orde!

Fysieke winkel zou mooi zijn, kan je de meubels bekijken!

Pluspunten

Helder duidelijk komt afspraken na.

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitstekend! Bedrijf is zowel per mail als telefonisch goed bereikbaar en komt gemaakte afspraken na. Goederen zijn overeenkomstig het emailbericht op tijd en onbeschadigd ontvangen.

De handleiding om de een meubelstuk in elkaar te zetten verdiend verbetering. Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die hierdoor vastlopen. Als geoefende doe-het-zelfer had ik, door een beetje logisch nadenken, er geen problemen mee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de bestelling verliep vlekkeloos

alleen het bezorgen daar heb ik6 dagen op moeten wachten het was dinsdag bij het bedrijf en op maandag werd het bezorgt

Pluspunten

Snelle service en levering, telefonisch lastig bereikbaar (in gesprek) maar via de mail doorgaans binnen een uur een reactie. We hebben inmiddels 5x producten afgenomen, van dressoir, salontafel tot 2 bureaux. Allemaal perfect in orde. Chapeau!

Pluspunten

Afspraken korrekt nagekomen.

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.