3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette correcte en duidelijke afhandeling en contact via de email.

Het product wat ik gekocht heb ben ik niet tevreden over. Prijs kwaliteit vind ik niet terecht. Er zitten in beide kasten een fabrieksfout en daardoor sluiten de deuren bijna niet. Dit vind ik erg jammer. Voor deze prijs verwacht je toch betere kwaliteit.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle reaktie op mail vriendelijk

Het produkt raad ik niet aan. De Kaptafel is van goedkoop hout, oogt niet mooi, is al lelijk bij de hoeken. Staat ook wankel. Te veel betaald voor deze kwaliteit. Afrader dus.

Pluspunten

Eén van de bestelde artikelen was niet goed. Omdat wij het artikel na de verhuizing wilden gebruiken was het in de verpakking blijven zitten. Stylemeubels heeft, ondanks dat de zichttermijn verlopen was, nieuwe besteld. De kast was van prima kwaliteit. De stoffen boxen om erin te zetten zou ik niet aanbevelen ook al heb ik nieuwe gekregen.

Pluspunten

Goede kwaliteit producten! Keurig geleverd volgens afspraak! Nette communicatie.

Geen punten opgevallen ter verbetering.

Pluspunten

Duidelijkheid over levering

Pluspunten

Houdt zich aan de leverafspraak.

Datum van levering kunnen kiezen.

Pluspunten

goede producten en snelle levering

Pluspunten

correcte en snelle leverig

Pluspunten

Houdt woord.

Levertijden versnellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Is afspraken nagekomen.

Bij ons alles naar wens verlopen

Pluspunten

Het verstrekken van juiste informatie over levertijd en bezorging. Vriendelijke medewerker bij telefonisch contact.

Geen.

Pluspunten

Op tijd geleverde bestelling. Eigen transport.

Pluspunten

Bestelling snel en correct afgehandeld.

Ga zo door!

Pluspunten

Dat er gebeld wordt over de levering, of dat uitkomt of niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd

Pluspunten

Levering goed, op tijd en volgens afspraak echter het product viel tegen zeker als naar de prijs kwaliteit werd gekeken.

Ik heb geen aanmerkingen over dit bedrijf wel over het product. Ik heb twee bureaublokken besteld en ontvangen was goed gedocumenteerd om te monteren. De prijs is echt niet goedkoop maar de handgrepen sloegen alles die zijn van een inferieure kwaliteit en de bijgeleverde boutjes pasten niet. niet waardig voor deze prijs. daarover ben ik ontevreden. Het bureau is uitstekend echter de bijgeleverde lade van zeer een kort formaat die best wel langer of dieper kan zijn (in overeenstemming met de diepte van het bureau) valt tegen.

Pluspunten

Netjes verpakt, veel keuze.

Levering was best laat.

Pluspunten

Prima kast jammer dat je het zelf in elkaar moet zetten.

Pluspunten

De eerste keer dat ze wilden bezorgen had ik net een kleine vakantie gepland. Het was geen enkel probleem om de bezorging een paar dagen uit te stellen. Toen hebben ze nog gemaild met de vraag of de erop volgende vrijdagmiddag geen probleem was. Die heb ik niet gezien vanwege mijn vakantie maar een dag van tevoren hebben ze alsnog gebeld om te vragen of het uit kwam. De bezorgers waren ook heel vriendelijke bezorgers. Ze brachten de vitrinekasten (als bouwpakket) helemaal tot in de kamer op de 1e verdieping waar ze moesten komen te staan. En dat waren toch een paar aardig zware dozen. Kortom hele goede service.

Misschien zou een belletje zo'n half uur voor geschatte aankomst nog wat extra's bieden. Verder was eigenlijk alles perfect.

Pluspunten

Zorgvuldig geleverd, tot in de woonkamer. Vriendelijke klantenservice en bezorger.

Bij vertraging in bezorging zou een informerend mailtje daarover fijn zijn, zodat ik er niet zelf achteraan hoef te bellen.

Pluspunten

Persoonlijk gemaakte afspraak over de bezorging. Houden zich aan die afspraak. Goede kwaliteit meubelstuk. Snelle levering.

Geen opmerking

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.