Pluspunten

Overzichtelijke website Makkelijk om te bestellen en te betalen De prijs van mijn (nog niet geleverde) artikel werd alsnog aangepast toen dat artikel in promotie werd gezet op de website.

De levering duurde langer dan op de website was aangekondigd (maar de termijn was nog redelijk)

Pluspunten

Nette afwerking van de bestelling

Web site / mail nakijken . Jullie reacties kwamen bij mij in Spam terecht

Pluspunten

Super service

Website mbt levertijden kan wat duidelijker

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

1. als u een product van meubelplaat levert, kunt u het beter geen mdf noemen 2, iemand moet uw produkten beter verpakken: in mijn geval kwam een plaat gespleten aan en zaten er deukjes in de buitenste laag (foto's beschikbaar) 3 ik weet niet wat kiyoh voor u doet, maar dit is de vierde keer dat iuk mijn beoordeling geef. ook heb ik na de derde oproep gevraagd om niet verder meer te worden lastiggevallen.

Pluspunten

Ga zo door!

Pluspunten

Het duurde redelijk lang voor de bestelling geleverd kon worden.een berichtje tussendoor was fijn geweest. Maar de levering zelf was prima, konden ook een afspraak maken over een tijdstip. Kastje is precies goed!

Pluspunten

Zeer behulpzaam en vriendelijk. Geeft een toed gevoel.

Niet. Was prima.

Pluspunten

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan

Pluspunten

Snelle levering Prima communicatie

In elkaar zetten van meubel bij aflevering

De afwerking van de kapstok die ik heb besteld was niet helemaal top.

Pluspunten

de zending verliep vlotjes

Pluspunten

Wij zijn echt tevreden

Pluspunten

alles op tijd, emails communicatie waren goed! teleloon ok! en meubel bureau ben ik heel blij mee net wat ik echt wou..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Positief is dat er geen bezorgkosten waren.

Helaas ging er met mijn bestelling iets mis waardoor ik enkele keren heb moeten bellen, omdat ik bezorgd was dat ik betaald had en het product niet zou komen. Gelukkg is alles goed gekomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- duidelijke (en nette) communicatie - was/is gewoon een mooi en goed product welks we kochten

- product niet op voorraad (of ik keek er overheen (mijns chuld dan) óf dat moest duidelijker ergens staan of het stond er in het geheel niet bij en dat zou kwalijker zijn)

Pluspunten

Levering snel en volgens afspraak.

Pluspunten

Uitstekend product. Ruim binnen de vermelde periode geleverd. Prima prijs. Gevraagd pakket via de buren te leveren. Snel en correct geholpen aan de telefoon. Inhoud pakket compleet. Montage beschrijving via plaatjes, heel goed te volgen. Gemonteerde kast ziet er super uit en is stevig en degelijk. Ik ben heel tevreden.

Geen.

Pluspunten

Product op de site is het product zoals geleverd.

Pluspunten

snel

Pluspunten

Helaas was de bestelde kast beschadigd tijdens het transport. Na een telefoontje heeft Stylemeubels snel een nieuwe besteld en opnieuw geleverd.

Pluspunten

Heldere website en mooie producten. Onze kapstok kwam onbeschadigd aan en was makkelijk te monteren.

Levertijd van enkele weken is behoorlijk lang. Dit wordt wel netjes vermeld op de website.

Pluspunten

Geweldige snelle service/levering, De trolley was nog mooier dan op de foto.

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.