Pluspunten

Heel makkelijk, levering was snel (zelfs iets sneller dan aangegeven op de website) en er was een heel goede communicatie met de courier dienst die het kwam leveren.

Pluspunten

Je ontvangt een mail over de levering. Dat vond ik heel fijn. Zo wist ik wanneer en hoe laat het geleverd zou worden.

Lange aflevertijd. Mag wel korter.

Pluspunten

Geweldige service! Goed contact over bestelling en levering. En de mensen doen meer dan je verwacht (Murad dank je wel!). Kortom een aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nadat ik zelf contact had opgenomen werd het product eerder dan afgesproken geleverd.

Na het (standaard) ontvangstmailtje graag nog een mailtje met een leverings indicatie, nu moest ik na een paar weken zelf bellen om te vragen hoe het zat.

Pluspunten

Klantgericht door duidelijke afspraken te maken over levering. Staan ook open voor aanpassingen. Als klant ben je hier geen nummer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Kwaliteit van het product valt tegen, ook zijn het geen softclose deurtjes. Over de levering geen klachten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar. Meubels van goede kwaliteit.

Levertijd klopt niet, klanten beter op de hoogte houden hierover. ( levertijd 4-6 weken,besteld week 47 geleverd week 4 dit is 9 weken, dit is erg slecht)

Pluspunten

Snelle en adequate service. Goed in de communicatie.

Geen. Ga zo door.

Pluspunten

Goed geholpen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heldere website Mooie producten

Er is een verkeerd product geleverd. Communicatie hierover verloopt moeizaam. Bij bellen wordt er gezegd dat er oplossingen gezocht worden en dat men volgende week meer weet. Maar vervolgens wordt er geen contact opgenomen en moet ik er zelf achteraan gaan. Het is nog lopende, dus misschien komt het wel goed, maar het zou prettig zijn om klanten pro-actiever op de hoogte te houden van het process.

Pluspunten

In het begin had ik er mij twijfels over om meubels via het internet te bestellen. Maar gelukkig is alle goed gekomen.

Zorgen voor een snellere levertijd.

Pluspunten

prima product (bureau) geleverd. duurt wel enkele weken voor je je bestelling krijgt thuis bezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs - kwaliteit verhouding, bezorging ok

Pluspunten

Alles verliep volgens afspraak

Misschien kortere levertijd

Pluspunten

Goede snelle levering

Toch misschien een showroom om bepaalde producten in het echt te zien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je wordt snel en netjes te woord gestaan.

Pluspunten

Degelijk materiaal. Correcte levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Iets snellere levering zou handig zijn.

gaten in de vitrine kast voor de scharnieren kloppen niet met de bijgeleverde scharnieren. kast kan niet dicht,zonder opnieuw gaten te boren

Pluspunten

Goede communicatie, snelle en goede levering, mooi product conform website. Een tien!

2 sterren: slechter dan verwacht

snellere levering voor eenvoudige producten onbeschadigde spullen leveren

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.