Pluspunten

Vriendelijk, vlotte levering

Het zou fijn zijn als je iets eerder hoort dat er geleverd gaat worden.

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd. Keurig verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website

Duidelijker afspreken met client over levering meubels

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klant vriendelijk. Prettig om naast de webshop ook contact te kunnen hebben over de aanschaf van de barkrukken. Adequaat. Snel reageren op een vraag en ondersteunende informatie om tot een definitieve keuze te komen.

Scholen zijn altijd betrouwbare partners. Een bestelling kan ook geleverd worden zonder dat de rekening al betaald moet zijn.De administratie en betaalbaarstelling van een rekening kan door de schoolvakantie soms wat vertragen. Het is dan toch fijn om over de bestelde meubels te beschikken.

Pluspunten

kast is erg mooi, , wel wat werk om ze in elkaar te zetten

de kast werd licht beschadigt bij het vervoer , spijtig

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede site

Slechte levering

Pluspunten

Toffe producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

keurige behandeling bij telefonische benadering

Kon geen afspraak maken voor ontvangst bestelling, was lastig, moest andere mensen inschakelen

Pluspunten

Vermelden datum aankoop. Er was nu wat verwarring omdat ik ondertussen bij een ander bedrijf ook meubels heb besteld.

Pluspunten

Zowel via telefoon als via mail makkelijk bereikbaar en vriendelijk.

Pluspunten

Snel, goedkoop, goed. Zeer tevreden over het product

geen

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd, had een schade ontdekt, waar ze dit heel professional hebben aangepakt en een nieuwe onderdeel hebben gevraagd bij de fabriek. Ik ben erg tevreden.

In de instructie staat bij punt 11 dat je onderdeel met het nummer 061419 moet monteren, Hierbij moet je gebruik maken van platte schroef (zoals aan gegeven in de instructie foto) Echter deze aangegeven schroef plaatje is fout, hierdoor steekt de punt van schroef aan de ander kant eruit. De juiste schroef moet zo’n bollen kop kruis schroef zijn in plaats van die platte kruis schroef. dit is een fabriek fout.

Pluspunten

Goede communicatie. Toen het niet goed was gegaan met betaling, kreeg ik een mail en dezelfde dag is de bestelling in orde gemaakt. Snelle reactie. Levering geen problemen.

11-12 is de bestelling geplaatst en pas in april de mail voor review ontvangen. Een week na levering zou het beste moment denk ik zijn om je ervaring te delen.

Pluspunten

Mooi stijlvol bureau meubel. Eenvoudige bestelprocedure. Goede communicatie (telefonische afspraak). Netjes afgeleverd.

levertijd zou iets korter mogen.

Pluspunten

We hebben een bureau, als bouwpakket, gekocht bij Stylemeubel. Prima kwaliteit, goede afwerking en alle benodigde schroefjes en andere bevestigingsmiddelen waren aanwezig. Korte levertijd. Thuis bezorgd Duidelijke montagevoorschriften

Het verloop van de voortgang van de levering, tijdens de wachttijd, op internet werkt niet goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

antwoorden op mail

zorgen dat info op internet klopt met het aangeboden artikel. Wij hadden tafeltje besteld; hoogte 65cm en was maar 58cm. Heel belangrijk!

Pluspunten

Zeer goede persoonlijke benadering, wij hadden product dat buiten Style Meubels hun schuld, niet goed was. Is na tel. contact heel goed opgelost en nieuw geleverd binnen een week.

Pluspunten

Ik geef een tien Was de moeite waart. 10+ geef ik.

Ga zo door. Goede meubels

Pluspunten

Correcte levering van degelijk produkt

De levering zou iets sneller mogen zijn, maar dit is natuurlijk niet onoverkomelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service rondom de bestelling. Alles keurig afgeleverd. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Goed product.

Ik vind (achteraf) de prijs/kwaliteit verhouding niet helemaal wat het zou moeten zijn. Ik heb 2 CD rekken besteld. Als ik het vergelijk met Ikea dan zijn de rekken van StyleMeubels 3 keer zo duur. Tja, dat zie ik er dan niet helemaal vanaf.

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.