3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, goede communicatie, mooie producten

2 sterren: slechter dan verwacht

Vele andere recensies geven aan dat het met de levering vaak niet zo nauw genomen wordt. Evenals met het nakomen van toezeggingen n.a.v. contactformulier, e-mail of chatmogelijkheid. Die ervaringen heb ik ook. Dat is jammer, want het geleverde product is in orde.

Pluspunten

Duidelijke website. Afhandeling van de opdracht was prima. Product was goed verpakt en zonder schade / tekortkomingen aangekomen. Telefonisch contact gehad en werd netjes en correct te woord gestaan.

geen aanvullende tips

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

een plint paste niet dit werd snel opgelost

na

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er stond levertijd ongeveer 3 weken maar werd al binnen 2 weken gebeld voor een afspraak wanneer het bureau afgeleverd kon worden.

Je krijgt automatisch bericht van een bevestiging van je bestelling maar daarna hoor je niks meer tot het telefoontje. Dit maakte mij wat zenuwachtig (word ik toch niet opgelicht). Misschien een email dat het artikel in productie is gegaan of dat de order is verwerkt. Een soort van tussentijdse update. bij andere websites krijg je namelijk een email met track& trace.

Pluspunten

Duidelijke webshop.

Pluspunten

ze maken mooie meubels vooral mijn kapstok is prachtig

Pluspunten

Duidelijk, correct, goede kwaliteit, juiste info

Pluspunten

Mogelijkheid om telefonisch te bestellen, snelle levering en mooie meubels. We werden van te voren telefonisch op de hoogte gesteld voor de levering. Alles prima verlopen en de meubels zijn schadeloos aangekomen.

Pluspunten

Mooi design meubel. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

2 maal een verkeerde plank geleverd. Vrij omvangrijk om in elkaar te zetten.

Pluspunten

goede kwaliteit, snelle levering , zorgvuldige verpakking tegen beschadigingen

een verbeterpunt is het benoemen van een RAL kleur van het meubel ( bv wit is er in vele scharkeringen)

Pluspunten

Wij kochten eind september televisiemeubel FRIDA van € 379,00. Een prachtig meubel!

In een telefoontje reageerde StyleMeubels heel servicegericht en zei toe voor een andere, zwaardere, steun te zullen zorgen. Inmiddels hebben we een lichtere tv (9 kg) gekocht en is een andere steun niet meer nodig. Het meubel staat er nu, inclusief de tv, prima bij. Van harte aanbevolen!!

Pluspunten

Goede service en mooie meubels

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Everything went Well and they even called before delivering to make zure somebody was home.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

grote keuze design redelijke prijzen

hetzelfde product als wij bij u kochten was 2/3 van de prijs in Spanje

Pluspunten

Erg snelle levering,goede kwaliteit van geleverde artikelen en een zeer correcte afhandeling van eventuele klachten. Ga zeker weer bestellen als ik weer wat nodig heb !!

Pluspunten

zeer duidelijk website, betaalbare prijzen, goede service bij vragen

levertijden zijn ook voor kleiner meubels best wel lang, wn niet vanuit voorraad leverbaar

Pluspunten

Wood is very beautifull, the schape is interesting. I like it very much!!!!

Pluspunten

Goed product, vlotte levering.

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlot en duidelijke service

Nazicht voor levering

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.