Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Grote photile van 150x200cm laten drukken op mat HD metal. Ziet er uitstekend uit, en de samenwerking met PanelPrint was heel prettig. Een HD metal print is best duur, maar toch viel de prijs me voor dit grote formaat alles mee.
23 October 2025
Alex
Uithoorn
Super service, ik had een verkeerde variant van de afbeeldling toegestuurd. Door de kundige en grondige controle werd deze gelukkig afgekeurd en netjes een mailtje naar mij toegestuurd zodat ik het juiste bestand kon toesturen. Geweldig service en product in de toekomst weet ik zeker dat ik hier weer ga bestellen.
3 June 2025
Pjotr Casteel
Apeldoorn
Prettig gesprek ter plaatse gehad en ook het telefonisch contact erna was prima. Er werd meegedacht en de print is fantastisch geworden. Ook de levertijd was sneller dan verwacht
8 April 2024
Jeffrey
Purmerend
Bedankt voor deze mooie review Jeffrey!
Wij wensen je veel plezier van je print.
Carlijn van Gelder
Het opsturen van het staaltje duurde een paar dagen langer. Maar werd keurig opgestuurd met een vriendelijk briefje,
25 March 2024
Edwin
Heerenveen
Levering heeft wat langer geduurd maar dat komt op rekening van DHL.
6 March 2024
Rob
Purmerend
Bedankt voor je Review Rob!
Ik heb nog niets ontvangen
Beveelt niet aan
18 January 2024
R.C.
SLOCHTEREN
Goedemorgen,
Naar aanleiding van uw beoordeling hebben we gekeken wat er met uw verzonden pakket aan de hand is.
We hadden dit natuurlijk graag rechtstreeks gehoord zoadat we dit voor u konden uitzoeken. Helaas hebben we geen invloed op het verdere verloop van ons pakket na inlevering bij de pakketdienst.
DHL geeft aan dat het opgegeven adres niet juist is en heeft het pakket retour gezonden.
Kan u aangeven of het door u ingevoerde adres juist is?
*deze zal ik u per mail sturen
Graag zien we uw reactie tegemoet zodat we het pakket nogmaals naar het juiste adres kunnen sturen.
Goed geregeld, goede service en snel geleverd. mooie kwaliteit print. super tevreden.
1 November 2023
Rick
Dalfsen
super geregeld
27 September 2023
Rick
Dalfsen
Werd duidelijk ingelicht en pakketje was netjes verzorgd.
15 September 2023
Peggy
Dordrecht
Leuke manier om over bestaande tegels heen te plakken en een totaal andere look te creëren.
11 September 2023
Jan
Coevorden
Na een bijzonder goed contact en uitleg bij Panelprint het Artwork besteld. Advies was kundig en uiterst behulpzaam en vriendelijk. Artwork is fantastisch geworden. Panelprint levert extra!!! Heel blij mee.
6 September 2023
Emilie
Bussum
Goed en snel
28 July 2023
Simon
Rijswijk
Heel mooi uitgeprint, simpel systeem om de grootte van de foto te bepalen. Ben tevreden.
5 December 2021
Sotirios
België
Ik vond de service van panelprint erg fijn. Er werd meegedacht en goed gecommuniceerd. De afbeelding voelt erg HD en is erg scherp. De ingestuurde afbeeldingen waren echter een combinatie van zwart met felle rode kleuren. Hierdoor kwam het dier in dit geval goed tot zijn recht. Toen op het uiteindelijke product de kleuren veel donkerder uitvielen was ik bang dat ik een fors bedrag had neergelegd voor iets waar ik niet volledig achter stond. Gelukkig mocht ik de afbeelding lichter laten maken en opnieuw opsturen zodat er een nieuwe afdruk gemaakt kon worden. Super fijn en zoals eerder gezegd, Super service! Over een tijdje bestel ik nog twee afbeeldingen bij dit bedrijf!
18 September 2021
Ingmar Willems
Zeist
Hallo Ingmar,
Fijn dat we je helemaal naar wens hebben kunnen helpen! Wij wensen je veel plezier met de prints en graag tot ziens!
Kimberly van PanelPrint
Vanaf het begin dat ik deze bestelling wilde plaatsen ben ik via de mail deskundig en op een vriendelijke wijze geholpen. Er was ruimte voor eigen inbreng en en was prima begeleiding door het hele proces. Kortom Panelprint bedankt en in het bijzonder Elsemiek Weiland. Je mag de klantfoto graag van ons gebruiken. met een vr.groet, namens De Stuwzangers, Gert Hoekman (websitebeheer). www.destuwzangers.nl
11 September 2021
Gert
Ommen
Hallo Gert,
Bedankt voor dit mooie compliment! Fijn dat we je naar wens hebben kunnen helpen.
Elsemiek
Eigen wensen worden naar tevredenheid meegenomen. Top!
21 July 2021
Scholten
Zwolle
Hallo dhr/mevr. Scholten,
Bedankt voor je mooie cijfer! Fijn dat we je naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.
Kimberly van PanelPrint
Netjes opgestuurd en snel geleverd. Gepersonaliseerd, waardoor het erg leuk is om te geven. Tip; verpak het leuk in folie met bijvoorbeeld confetti erin en je kan het direct geven.
13 July 2021
Eranda
Den Ham
Hoi Eranda,
Bedankt voor je mooie cijfer! We hopen dat de ontvanger net zo blij was met het paneel als jij.
Kimberly van PanelPrint
Dank jullie wel voor de snelle levering en het begrip. De foto is prachtig geprint op 4 cm dik bamboe.
20 May 2021
Henk
Leiden
Beste Henk,
Bedankt voor het mooie cijfer en natuurlijk graag gedaan!
Kimberly van PanelPrint
eerste bestelling was helaas niet goed gegaan, daar het emailadres op de site niet goed werkt. Ook bij latere test blijkt de email niet binnen te komen op de algemene email van panelprint! We hadden daarom de bestelling niet op tijd binnen voor de opening waar die als kado voor bedoeld was. De print is nu wel binnen en is wel mooi geworden.
16 May 2021
Stephan ten Have
Zwolle
Hallo Stephan,
Inderdaad erg vervelend dat de e-mails niet goed aankwamen. Gelukkig is het uiteindelijk toch gelukt en zijn jullie tevreden met de print! Veel plezier met geven.
Kimberly van PanelPrint
Vriendelijk snel en duidelijk. Het persoonlijke contact is aan te raden. Ook speciale wensen kunnen.
21 April 2021
Nicolas
Deurne (Antwerpen)
Hallo Nicolas,
Bedankt voor deze mooie 10! We wensen je veel plezier van de bestelde HD metals.
Vriendelijke groet,
Kimberly van PanelPrint
Mooie print ontvangen. Ophang systeem is wat amateuristisch (zaag snede is te zien). Maar voor wat het kost, keurig!
20 April 2021
Edwin
Ten Boer
Hallo Edwin,
Bedankt voor het mooie cijfer! We gaan de opmerking over de zaag snede doorgeven aan onze productie.
Met een vriendelijke groet,
Kimberly van PanelPrint
Als kado hebben wij een foto laten afdrukken op HD Metal bij PanelPrint. En wat is dat mooi geworden! Een heel bijzonder stuk voor aan de muur! De medewerkers geven goede, professionele en begrijpbare informatie. Ze zijn heel behulpzaam en ook belangrijk: er werd snel gereageerd! Wij hadden een spoed bestelling en zoals beloofd hadden we het op tijd binnen.
14 April 2021
Marcea
Velp
Halo Marcea,
Bedankt voor je mooie cijfer! Erg leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de HD metal! Veel plezier met geven, maar wellicht hebben jullie dat al gedaan.
Kimberly van PanelPrint.
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen