Beste Manon, Bedankt voor deze maximale beoordeling, veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Super snelle levering. En het ziet er gewoon goed uit!
Beste Joost, Bedankt voor deze super mooie beoordeling, goed om te horen dat u zo tevreden bent over de levering en het eind resultaat. Veel plezier van uw paneel. met vriendelijke groet, CindyDekker
Pluspunten
Goede service en korte levertijden!
Beste Henrike, Bedankt voor deze maximale beoordeling, hier doen we het voor. Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Marlien, Bedankt deze super mooie beoordeling! Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Pluspunten
Mooie kwaliteit, zeker bij het whitewash hout zijn de gezichten heel erg natuurlijk! Top!! Stevig ingepakt voor verzending... erg fijn!
Beste Marieke, Bedankt deze super mooie beoordeling! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze kwaliteit. Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Pluspunten
Prettige en handig werkende website. Na bestelling continue op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Snelle levering Resultaat is mooier dan verwacht!
VerbeterpuntenHet pdf bestand met het bestelde product kon niet meer geopend worden na de controle in mijn overzicht op de website
Beste Bianca, Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze website en snelle levering. Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Beste Claire, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Hier doen we het voor! Veel plezier van uw paneel! Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Pluspunten
zie hierboven, niets toe te voegen
Verbeterpuntengeen
Beste Nelie, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Hier doen we het voor! Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Beste Jo, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Hier doen we het voor! Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Pluspunten
Zelfs een niet al te goede foto erg mooi op hout gekregen terwijl andere bedrijven aangaf dat het bestand niet voldoende was. Dat zegt wat van het kunnen van dit bedrijf
Beste Nelly, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Hier doen we het voor! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van het geleverde paneel Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Pluspunten
Snel, goed
VerbeterpuntenGeen.
Beste Erik, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Hier doen we het voor! Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Pluspunten
Goed verpakt en op alle vragen een antwoord
Beste Ria, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Hier doen we het voor! Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste MissM, Bedankt voor deze super mooie beoordeling! Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Verbeterpuntende ruimte tussen de plankjes misschien iets minder, bij familieportret moet je goed uitkijken dat er geen streep over een gezicht loopt. verder mooi resultaat
Beste Diny, Bedankt voor deze super mooie beoordeling! De ruimte tussen de plankjes proberen wij zo minimaal mogelijk te houden. Bij het maken van het paneel is dit maar 1 mm, omdat hout altijd een beetje werkt kan dit iets groter worden door krimp. Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Patricia, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Veel plezier van uw paneel! met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Beste Rianne, Bedankt voor deze mooie beoordeling, veel plezier van uw paneel. met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste A Holthausen, Bedankt voor deze maximale beoordeling!! Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Netjes... Ook de site. Materiaal erg goed verpakt
VerbeterpuntenPrijs moet echt lager, vooral voor de wederverkoper. 25% op de inkoop is te weinig. Vooral als je ook nog eens de omzetbelasting van afhaalt. verpakking is overdreven veel bubbeltjes plastic gebruikt.
Beste Thomas, Bedankt voor deze beoordeling, veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Elles, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Hier doen we het voor! Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Pluspunten
Top goed werk geleverd en super snel!! Hartelijk dank!!
Beste Janita, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Hier doen we het voor! fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de levering. Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Pluspunten
Zeer tevreden, vlotte service, product ziet er goed uit!
Beste Betha, Bedankt voor deze super mooie beoordeling! fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Pluspunten
Ondanks de uitstekende verpakking kwam het fotoblok beschadigd aan. Met 1 telefoontje was alles geregeld. Beschadigde blok geretourneerd en een prachtig nieuw exemplaar werd gratis afgeleverd, ruim op tijd voor vaderdag. Erg tevreden met de prima service!
Beste Corinne, Bedankt voor deze super mooie beoordeling! Erg vervelend dat dit paneel in eerste instantie was beschadigd, dit kan een enkele keer gebeuren tijdens de levering. Fijn dat wij het naar uw zin hebben kunnen oplossen. Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede kwaliteit van de afdruk, verzorgd ingepakt
Beste Gerarda, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Hier doen we het voor! Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Pluspunten
Super snelle levering Duidelijke website met heldere bestelprocedure
VerbeterpuntenBetaalmogelijkheid achteraf vanuit account.
Beste Anita, Bedankt voor deze mooie beoordeling! fijn dat je zo tevreden bent over onze snelle levering Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Hilde Riedeman
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.