Pluspunten
snelle levertijd en mooi afgeleverd product! ik ben heel tevreden!
Beste Alexandra, Bedankt voor deze super mooie beoordeling! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over ons product en de levertijd! Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Snelle communicatie/levering
VerbeterpuntenNvt
Beste Ritchie, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze communicatie en levering. Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Goedemorgen, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Talitha Pranger
Pluspunten
Zeer makkelijke en goed website waar duidelihk staat over hetgeen wat je wilt bestellen. Vlugge en vlotte afwerking en zeer netjes geleverd. Absoluut een aanrader
Beste Alco, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze site en onze afwerking / klantenservice. Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Kikker, Bedankt voor bovenstaande beoordeling, graag zou ik willen weten wat we misschien anders hadden kunnen doen om een 10 te mogen scoren. Heel veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Goedemorgen, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Anna, Bedankt voor deze super mooie beoordeling! Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Erik, Bedankt voor deze beoordeling! Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Fantastisch product geleverd!
VerbeterpuntenHelaas op verkeerd adres geleverd waardoor de verrassing in duigen viel ...
Goedemorgen Claudia, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent over het product. Vervelend om te horen dat het met de levering mis is gegaan. Heb dit even uitgezocht en helaas is uit ons systeem toch het eerst ingegeven adres hiervoor gebruikt, onze excuses hiervoor dit had niet mogen gebeuren. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Gerard, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel plezier van uw timberprint. Mvg, Cindy Dekker
Pluspunten
Duidelijke afspraken, kwaliteit van het product
Beste Thomas, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Veel plezier van uw timberprint en wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Patrick, Bedankt voor deze super mooie beoordeling! Veel plezier van uw timberprint en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Cindy Dekker
Pluspunten
Op de site staat duidelijk beschreven bij elke houtsoort de positieve en negatieve punten van het hout. Hierdoor kun je een goede keuze maken voor houtsoort. Ook het zelf ontwerpen is heel duidelijk. De levertijd is precies zoals aangegeven staat: binnen 4 werkdagen.
Beste Annemarie, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Super om te horen dat u zo tevreden bent over onze adviezen over de verschillende houtsoorten. Veel plezier van uw paneel! Mvg, Cindy Dekker
Beste Marja, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Cindy Dekker
Beste Desiree, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Alles klopt en is tot de puntjes verzorgx
Beste Ruud, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Super dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Mariska, Bedankt voor deze super mooie beoordeling! Veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Duidelijke website, komt betrouwbaar over. Nette en snelle levering!
Beste Marjolein, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze site en de snelle levering. Mvg, Cindy Dekker
Beste Lies, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Heel veel plezier van uw timberprint en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Alleen maar. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, hier ga ik nog jaren plezier van hebben!
VerbeterpuntenMisschien kunnen jullie het Timberprint logo achterop zetten, dmv inbranden of iets dergelijks? Zo'n bijzonder concept verdient een referentie op het product zelf.
Beste Nicole, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Super om te horen dat u zo tevreden bent over ons product. Het is zeker een idee om ons logo op de achterkant van de panelen te plaatsen, bedankt voor deze tip! Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
voldoet aan alle eisen goede levering super mooi
Beste Marco, Bedankt voor deze super mooie beoordeling. Fijn dat ons product voldoet aan de verwachtingen en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit
Beste Mariette, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Hier doen we het voor. Veel plezier van uw timberprint. Mvg, Cindy Dekker
Pluspunten
zeer degelijke kwaliteit, goede en snelle service, steeds snel een reply op mail
Verbeterpunten/
Beste Ilse, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over ons product en de service! Hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Cindy Dekker
Pluspunten
alles top voor herhaling vatbaar
Beste Kristin, Bedankt voor deze super mooie beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer, veel plezier van uw paneel. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Prima print. Mooi afgeleverd
Beste W.Ligthart, Bedankt voor deze super mooie beoordeling, goed om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier van uw timberprint. Mvg, Cindy Dekker
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.