Pluspunten
Erg leuk geworden, ik had gevraagd of de zijkanten ook met white wash gekleurd konden worden en het lijkt erop dat dit ook is gedaan. Wij zijn erg te vreden en gaan er binnenkort nog een laten afdrukken.
Beste Annette, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Ik werd direct gebeld na het mailen van de opdracht en in goed overleg de opdracht aangepast en binnen 2 dagen het artikel al binnen, zeer goed verpakt en het is erg mooi geworden , boven verwachting top!
Beste Marit, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Super om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice en het geleverde product. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Zorgvuldig en snel geleverd. Kwaliteit dit is een top bedrijf.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Goede communicatie, makkelijk en snel dingen kunnen wijzigen
Pluspunten
Super aardig, behulpzaam, kundig en professioneel personeel!.. Met spoed afgeleverde foto's op houten paneel was top!
Pluspunten
Maandag besteld, donderdag in huis. Foto besteld op whitewash vurenhout en het resultaat is heel erg mooi, eentje besteld als cadeau en bij ontvangst pakket onmiddellijk twee panelen bijbesteld! Het is eens iets anders als een foto op doek. Duidelijke communicatie je wordt van het hele proces op de hoogte gehouden (van plaatsing bestelling tem levering) Ik ga zeker reclame maken bij familie en vrienden!!!
Pluspunten
Boven verwachting snelle levering
VerbeterpuntenNog beter voorbeeld maken van hoe de afdruk eruit komt te zien. De kleuren waren veel feller in het echt dan op de PDF.
Pluspunten
Mooi product. Heldere website, goede levering. Geen op- of aanmerkingen.
Pluspunten
Super blij met mijn bestelling! Foto op bamboe is erg mooi geworden.
Pluspunten
Telefonisch prima service gekregen toen bleek dat de verzending onbedoeld retour gestuurd was.
VerbeterpuntenLaat DHL svp het makkelijker maken de dag / tijd van bezorging te wijzigen. Ze gaven toe dat die mogelijkheid op mobiel niet goed te gebruiken is.
Pluspunten
kregen de mooie fotolijst snel en goed verpakt thuisbezorgd
Pluspunten
Snelle levertijd,goede informatie over de bestelling
Pluspunten
Super! Je wordt over elke stap geïnformeerd, het product ziet er precies zo uit als in de preview. Daarnaast werd mijn bestelling netjes en stevig ingepakt voor de verzending en snel geleverd. Ook een 10 voor DHL!
Pluspunten
Geweldige maatwerkservice. Prima en mooi product heel snel afgeleverd!
VerbeterpuntenIn het programma waarmee je bestelt. lijkt het dat je met de BESTELLEN knop ook naar BETALEN kan. De BETALENknop is niet zichtbaar als je wilt betalen, dus dan ga je op Bestellen klikken, ben je alles weer kwijt.
Pluspunten
Enorm snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.