Pluspunten
Kwaliteit boven verwachting Hartelijk dank
VerbeterpuntenGeen
Beste Willem, Bedankt voor deze maximale beoordeling, hier doen we het voor! Met vriendelijke groet, Iris Alsleben
Pluspunten
kwaliteit is erg goed. Ziet er super mooi uit. Snelle levertijd, en erg netjes verpakt. Nette communicatie, ze luisteren naar de wensen van de klant. Het voelde goed, dus erg betrouwbaar
Beste Anja, Bedankt voor deze maximale beoordeling, hier doen we het voor! Met vriendelijke groet, Iris Alsleben
Pluspunten
Prachtig resultaat.
Beste Eef, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Iris Alsleben
Beste Anne, Bedankt voor deze super mooie beoordeling, wij wensen u veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Alleen maar positief. Ga zo door.
Beste Marga, Bedankt voor deze maximale beoordeling, leuk dat u zo positief bent over timberprint. Dit vinden wij fijn om te horen! Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Zeer snel, goede kwaliteit/afdruk mooi, voorbeeld drukproef geeft goed beeld van wat de verschillende houtsoorten doen met de kleuren/helderheid. Eindresultaat (ruig vuren, formaat 110 cm x 110 cm) ziet er fantastisch uit! Ik zou hier zo weer een print op hout bestellen.
VerbeterpuntenEr komt een redelijke geur van de print af, geur van drukinkt? Hierover informeren zodat de ontvanger weet waar dat vandaan komt. Vraagje hierover: gaat deze geur weg naar verloop van tijd? Is er iets aan te doen om dit (sneller) te verminderen? Wanneer ik een opmaakbestand (InDesign opgemaakt en geëxporteerd naar PDF) op exact het doorgegeven formaat (met afloop rondom) upload, past dit niet precies in het kader op uw site. Tip: Geef de exacte formaten en opmaakspecificaties door.
Beste Anneke, Bedankt voor deze maximale beoordeling, dit maakt onze dag goed! Helaas kunnen wij niks aan de geur doen, dit zal vanzelf minder worden. Dit is de geur van de inkt alleen kunnen wij dit proces niet versnellen. Ook zullen wij kijken naar het verbeterpunt. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Super klantvriendelijk en er wordt ook echt met je mee gedacht.
Beste JB, Bedankt voor deze maximale beoordeling,super! Ook fijn dat u zo tevreden bent over onze klantenservice. Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Wij zijn heel blij met het mooie resultaat. betrouwbaar en snelle levering.
Beste Reinie, Bedankt voor deze super mooie beoordeling, super dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en onze levering. Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Mijn 2 Timberpints uit 2013 zijn prachtig. Er wordt snel de indruk gegeven, dat je probleem serieus wordt behandeld.
VerbeterpuntenTeleurgesteld over de kwaliteit van mijn Timberprint uit 2014. Nog zwaarder teleurgesteld, nadat dit opgelost zou worden. 1 van de vlekken is weg, maar nu is duidelijk te zien dat dit ene latje vervangen is. Hij is donkerder van kleur. En helaas zitten de andere vlekken er nog steeds. Voel me niet serieus genomen. Heel erg jammer, na helemaal idolaat in 2013 komt er geen 4e in 2014!
Beste mevrouw vd Lagemaat, Wij vinden het erg jammer dat u nog niet tevreden bent over uw paneel. Wij hebben de 4e en 6e plank van rechts voor u vervangen dit zoals u vermeld heeft in uw mail op 10-9. Daarna blijkt u nog contact te hebben gehad met een collega van mij op 19-9 en hier geeft u aan plank 8 t/m 12 van links. Deze mail is mij ontschoten dit is dan ook de reden dat wij de overige 2 planken hebben vervangen. Wij hebben geen kleurverschil geconstateerd maar zou u hier anders een foto van willen mailen? Wij willen natuurlijk ook dat u over dit paneel net zo tevreden kunt zijn als over de panelen die u vorig jaar heeft besteld. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Goede kwaliteit, Foto zag er heel mooi uit, complimenten!
Verbeterpuntenwij hebben onze timberprint met spoed besteld met de hoop deze 2 dagen daarna in ontvangst te kunnen nemen. Het was een foto van mijn moeder voor op haar begrafenis. Toen wij de foto bestelden leefde mijn moeder nog. Wij hadden de hoop dat zij zelf de foto nog zou kunnen zien. Echter, kregen wij al na 1 dag een melding via track&trace dat onze bestelling vertraging had. Waarom stond er niet bij. Ik heb het toen 1 dag afgewacht maar de volgende dag stond deze melding er nog steeds. Inmiddels was mijn moeder overleden en waren wij erg teleurgesteld dat zij de foto nooit zelf heeft kunnen zien. Ik heb de volgende dag gebeld met timberprint. Zij vertelden mij dat zij zoals beloofd dezelfde dag de timberprint nog verstuurd hebben en dat het nu aan DHL was om onze bestelling te bezorgen. Ik begrijp dat Timberprint hun best heeft gedaan en zoals beloofd onze bestelling dezelfde dag nog te versturen maar ik was minder blij met wat wij daarna hoorden. De man die ik namens timberprint sprak vertelden mij dat het (bijna) nooit voorkomt dat DHL niet op tijd kan bezorgen. Dat het nu bij ons dus niet goed was gegaan was helaas pech en kon verder niemand iets aan doen. Ik vind het jammer dat timberprint de verantwoordelijkheid afschuift naar DHL. Timberprint heeft namelijk met DHL een samenwerkingsverband dus vind ik dat zij ook daar de verantwoordelijkheid voor zouden moeten nemen. Wij zijn heel tevreden met de foto maar vinden het erg jammer dat het met de bezorging niet goed is gegaan
Beste Mischa, Aller eerst gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, wij snappen dat dit natuurlijk een hele nare situatie is. Wij hadden dit ook liever anders gezien. Wij willen de verantwoordelijkheid zeker niet afschuiven naar DHL maar op sommige delen van het verzendproces hebben wij helaas geen invloed. Wel heb ik vanmorgen nogmaals contact met DHL opgenomen om te achterhalen waarom uw verzending twee keer vertraagd was.Helaas is hij twee x niet fysiek overgedragen maar wel op papier. Dit is fout gegaan op het depot. Jullie zending is 10 september verstuurd en u heeft deze 12 september mogen ontvangen. Helaas was dit te laat om het paneel aan uw moeder te kunnen laten zien, hiervoor nogmaals onze excuses. Mvg,C.Dekker
Pluspunten
wij zijn heel tevreden.
Verbeterpuntengeen
Beste Anja, Bedankt voor deze maximale beoordeling, hier doen we het voor! Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Zeer goede webshop en snelle levertijd
Beste Jan, Bedankt voor deze mooie beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent over onze webshop en de snelle levering. Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
De afdruk is boven verwachting goed en binnen de beloofde tijd afgeleverd. De communicatie over de bestelling is van begin tot eind zoals het hoort. Dus ik zal Timberprint bij al onze familie, vrienden en kennissen aanbevelen.
VerbeterpuntenWellicht kunnen de ophangpunten variabel worden gemaakt. Hierdoor kan de klant zelf bepalen waar het ophangpunt wordt geplaatst.
Beste Martin, Bedankt voor deze super mooie beoordeling, super dat u ons zult aanbevelen! Wij zullen uw verbeterpunt intern ook zeker bespreekbaar maken en kijken of dit een mogelijk optie is. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Sneller dan verwacht ontvingen we onze foto op hout, Complimenten , het ziet er prachtig uit en precies zoals we het besteld hadden!!!
VerbeterpuntenBij een afmeting breder dan 100 cm is het fijner om twee ophangpunten aan de achterzijde te maken
Beste Petra, Bedankt voor deze maximale beoordeling, onze week begint goed op deze manier! Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Supergoede kwaliteit en service!
VerbeterpuntenMisschien de prijs?
Beste Henrike, Bedankt voor deze mooie beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons product. Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Heel goed verpakt, het kon absoluut niet beschadigen. Levering binnen de tijd die was aangegeven en kwaliteit hartstikke goed.
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste Ilse, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent over de levering en de verpakking! Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Heel mooie foto op hout. Communicatie ivm vertraagde levering Door DHL verliep prima. Behulpzaam.
VerbeterpuntenLevering Door DHL verliep niet goed, meer dan 10 dagen gewacht op levering. Raakte tot 2 keer toe het pakket verloren.
Beste Judith, Bedankt voor uw beoordeling en de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen. Helaas hebben wij geen invloed op het orderproces van DHL, dus dit soort vertragingen kunnen wij helaas niet voorkomen. Wij proberen dit altijd zo goed mogelijk op te lossen en met de klant de communiceren. Wij wensen u veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Suzanne, Bedankt voor deze super mooie beoordeling. Hier doen we het voor. Heel veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Het resultaat is mooi en het was goed ingepakt om schade te voorkomen.
VerbeterpuntenHet zou handig zijn als je met het leveringsbedrijf kan afspreken hoe laat ze ongeveer komen, aangezien het meestal om een groot pakket gaat. Als tip: meer voorbeelden en vergelijkingsmateriaal van de verschillende houtsoorten. Dezelfde afbeelding meerdere keren gedrukt op verschillende soorten zou helpen een keuze te maken.
Beste Seppe, Bedankt voor deze super mooie beoordeling. Bedankt voor uw beoordeling. Toevallig zijn wij op dit moment bezig met het verbeterpunt wat u aangeeft. Wij gaan ze site uitbreiden met meer voorbeelden en ook dezelfde foto geprint op de verschillende houtsoorten. Wij hebben dit al op de zaak liggen en merken dat klanten dit erg fijn vinden om een vergelijk te kunnen maken. Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Bij de levering ontdekte ik een klein drukfoutje, dit kan gebeuren dus ik heb dit meteen via de mail gemeld. Ik mocht mijn paneel op kosten van TP terug sturen zodat het foutje hersteld kon worden. Binnen één dag was mijn paneel alweer terug. Het is een mooi product, snel geleverd en de communicatie is uitstekend! Aanrader!
Beste Robbie, Bedankt voor deze super mooie beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent over onze oplossing voor het kleine drukfoutje. Wij proberen dit altijd z.s.m. voor de klant de herstellen in overleg met de klant. Wij wensen u veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, snel en goede communicatie.
VerbeterpuntenEr zijn alleen standaardmaten voor de panelen, waarschijnlijk zijn afwijkende maten moeilijk te doen in het systeem.
Beste Arne, Bedankt voor deze maximale beoordeling en de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen. Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Iris
Pluspunten
Is snel geleverd, heel goed verpakt en het ziet er mooi uit.
VerbeterpuntenIk had mijn bestelling naar mijn werkadres gestuurd. Ik had ook de naam van het bedrijf vermeld maar dit stond niet op de verpakking. Daardoor was het voor de bezorger wat lastiger mij te vinden.
Beste Thessa, Bedankt voor deze mooie beoordeling en de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen. Uiteraard bedankt voor de pluspunten maar ook voor de verbeterpunten. Mvg, Iris
Pluspunten
Het was heel goed ingepakt zodat er zo min mogelijk kans was op beschadiging.
Beste Eline, Bedankt voor je superbeoordeling!
Pluspunten
razendsnel en mega mooi !! we hebben white-wash vuren gekozen, zeer tevreden met het resultaat
Beste Leen, Bedankt voor deze maximale beoordeling, super dat u zo tevreden bent hier doen we het voor!! Veel plezier van uw timberprint.
Beste Burhan, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.