Pluspunten

Kwaliteit boven verwachting Hartelijk dank

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

kwaliteit is erg goed. Ziet er super mooi uit. Snelle levertijd, en erg netjes verpakt. Nette communicatie, ze luisteren naar de wensen van de klant. Het voelde goed, dus erg betrouwbaar

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prachtig resultaat.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alleen maar positief. Ga zo door.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer snel, goede kwaliteit/afdruk mooi, voorbeeld drukproef geeft goed beeld van wat de verschillende houtsoorten doen met de kleuren/helderheid. Eindresultaat (ruig vuren, formaat 110 cm x 110 cm) ziet er fantastisch uit! Ik zou hier zo weer een print op hout bestellen.

Er komt een redelijke geur van de print af, geur van drukinkt? Hierover informeren zodat de ontvanger weet waar dat vandaan komt. Vraagje hierover: gaat deze geur weg naar verloop van tijd? Is er iets aan te doen om dit (sneller) te verminderen? Wanneer ik een opmaakbestand (InDesign opgemaakt en geëxporteerd naar PDF) op exact het doorgegeven formaat (met afloop rondom) upload, past dit niet precies in het kader op uw site. Tip: Geef de exacte formaten en opmaakspecificaties door.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super klantvriendelijk en er wordt ook echt met je mee gedacht.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Wij zijn heel blij met het mooie resultaat. betrouwbaar en snelle levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mijn 2 Timberpints uit 2013 zijn prachtig. Er wordt snel de indruk gegeven, dat je probleem serieus wordt behandeld.

Teleurgesteld over de kwaliteit van mijn Timberprint uit 2014. Nog zwaarder teleurgesteld, nadat dit opgelost zou worden. 1 van de vlekken is weg, maar nu is duidelijk te zien dat dit ene latje vervangen is. Hij is donkerder van kleur. En helaas zitten de andere vlekken er nog steeds. Voel me niet serieus genomen. Heel erg jammer, na helemaal idolaat in 2013 komt er geen 4e in 2014!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit, Foto zag er heel mooi uit, complimenten!

wij hebben onze timberprint met spoed besteld met de hoop deze 2 dagen daarna in ontvangst te kunnen nemen. Het was een foto van mijn moeder voor op haar begrafenis. Toen wij de foto bestelden leefde mijn moeder nog. Wij hadden de hoop dat zij zelf de foto nog zou kunnen zien. Echter, kregen wij al na 1 dag een melding via track&trace dat onze bestelling vertraging had. Waarom stond er niet bij. Ik heb het toen 1 dag afgewacht maar de volgende dag stond deze melding er nog steeds. Inmiddels was mijn moeder overleden en waren wij erg teleurgesteld dat zij de foto nooit zelf heeft kunnen zien. Ik heb de volgende dag gebeld met timberprint. Zij vertelden mij dat zij zoals beloofd dezelfde dag de timberprint nog verstuurd hebben en dat het nu aan DHL was om onze bestelling te bezorgen. Ik begrijp dat Timberprint hun best heeft gedaan en zoals beloofd onze bestelling dezelfde dag nog te versturen maar ik was minder blij met wat wij daarna hoorden. De man die ik namens timberprint sprak vertelden mij dat het (bijna) nooit voorkomt dat DHL niet op tijd kan bezorgen. Dat het nu bij ons dus niet goed was gegaan was helaas pech en kon verder niemand iets aan doen. Ik vind het jammer dat timberprint de verantwoordelijkheid afschuift naar DHL. Timberprint heeft namelijk met DHL een samenwerkingsverband dus vind ik dat zij ook daar de verantwoordelijkheid voor zouden moeten nemen. Wij zijn heel tevreden met de foto maar vinden het erg jammer dat het met de bezorging niet goed is gegaan

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

wij zijn heel tevreden.

geen

Pluspunten

Zeer goede webshop en snelle levertijd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De afdruk is boven verwachting goed en binnen de beloofde tijd afgeleverd. De communicatie over de bestelling is van begin tot eind zoals het hoort. Dus ik zal Timberprint bij al onze familie, vrienden en kennissen aanbevelen.

Wellicht kunnen de ophangpunten variabel worden gemaakt. Hierdoor kan de klant zelf bepalen waar het ophangpunt wordt geplaatst.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Sneller dan verwacht ontvingen we onze foto op hout, Complimenten , het ziet er prachtig uit en precies zoals we het besteld hadden!!!

Bij een afmeting breder dan 100 cm is het fijner om twee ophangpunten aan de achterzijde te maken

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Supergoede kwaliteit en service!

Misschien de prijs?

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heel goed verpakt, het kon absoluut niet beschadigen. Levering binnen de tijd die was aangegeven en kwaliteit hartstikke goed.

n.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel mooie foto op hout. Communicatie ivm vertraagde levering Door DHL verliep prima. Behulpzaam.

Levering Door DHL verliep niet goed, meer dan 10 dagen gewacht op levering. Raakte tot 2 keer toe het pakket verloren.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Het resultaat is mooi en het was goed ingepakt om schade te voorkomen.

Het zou handig zijn als je met het leveringsbedrijf kan afspreken hoe laat ze ongeveer komen, aangezien het meestal om een groot pakket gaat. Als tip: meer voorbeelden en vergelijkingsmateriaal van de verschillende houtsoorten. Dezelfde afbeelding meerdere keren gedrukt op verschillende soorten zou helpen een keuze te maken.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bij de levering ontdekte ik een klein drukfoutje, dit kan gebeuren dus ik heb dit meteen via de mail gemeld. Ik mocht mijn paneel op kosten van TP terug sturen zodat het foutje hersteld kon worden. Binnen één dag was mijn paneel alweer terug. Het is een mooi product, snel geleverd en de communicatie is uitstekend! Aanrader!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snel en goede communicatie.

Er zijn alleen standaardmaten voor de panelen, waarschijnlijk zijn afwijkende maten moeilijk te doen in het systeem.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Is snel geleverd, heel goed verpakt en het ziet er mooi uit.

Ik had mijn bestelling naar mijn werkadres gestuurd. Ik had ook de naam van het bedrijf vermeld maar dit stond niet op de verpakking. Daardoor was het voor de bezorger wat lastiger mij te vinden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Het was heel goed ingepakt zodat er zo min mogelijk kans was op beschadiging.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

razendsnel en mega mooi !! we hebben white-wash vuren gekozen, zeer tevreden met het resultaat

Rollecate 71

7711 GG Nieuwleusen

0529-760 100

Over PanelPrint

PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.