Pluspunten
Prachtig! Snelle levering en geweldig product! Ben er helemaal weg van! Niks op aan te merken!
Verbeterpunten...
Beste Petra, Bedankt voor deze maximale beoordeling, hier is waar wij het voor doen! Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Beste Gerda, Bedankt voor ze maximale beoordeling, veel plezier van je timberprint. met vriendelijk groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Schitterende foto op hout! Je hebt echt even iets anders. De foto 'leeft' op deze manier. Fijn dat er veel mogelijkheden zijn in de keuze van hout, de maten en bewerkingen van de foto. Top product en zeker een aanrader!
Beste W Kleijer, Bedankt voor deze geweldige beoordeling! Dit is wat wij bedoelen en willen uitstralen met ons panelen, iets unieks met het mooiste hout gemaakt. Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Zeer snelle levering, prima kwaliteit. Dank hiervoor
Dierenboetiek Zwarte Zee, Bedankt voor deze mooie beoordeling , fijn dat u zo tevreden bent ook over de levering en kwaliteit. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Gert, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Jannette, Bedankt voor deze mooie beoordeling, hier doen we het voor. Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Mooie print, goede kwaliteit
Beste Bart, Bedankt voor uw mooie beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent over uw timberprint! Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Snelle service, keurig verpakt.
VerbeterpuntenBeantwoord een vraag voor je de bestelling in behandeling neemt.
Pluspunten
Erg snelle levering, mooi resultaat. Goede website, makkelijk te gebruiken.
Beste Rachel, Bedankt voor deze geweldig mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over het totale pakket. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Groenestein Techno Service, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer en veel plezier met uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Margreet, Bedankt voor deze maximale beoordeling, hier doen het voor!! Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste heer/mevrouw Dijkstra, Bedankt voor uw mooie beoordeling en de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen. Heeft u nog verbeterpunten voor ons? Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
snelle levering goede kwaliteit ziet er goed uit ik ben te vreden
Verbeterpuntennadeel vind ik dat je maar 1 dag hebt om te betalen. mag wel iets langer zijn.
Beste Danielle, Bedankt voor de mooie beoordeling! Ook bedankt voor uw verbeterpunt, maar wanneer u kiest voor achteraf betalen kunt u betalen wanneer het paneel is afgeleverd, dan ontvangt u de factuur via de mail. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Topproduct afgeleverd!
Beste Erwin, Bedankt voor de maximale beoordeling en bedankt voor de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen! Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Pauline, Bedankt voor deze geweldige beoordeling! Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Geweldig mooi!
Beste Kai, Bedankt voor deze geweldige beoordeling, wij wensen u veel plezier met uw timberprint! Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
mooi resultaat. de jarige was er zeer blij mee.
Pluspunten
Positieve mailtjes. Beleefd blijven
VerbeterpuntenFoto wordt goed gekeurd door uw website, maar afgekeurd door uw medewerkers. Waardoor ik op extra kosten ben gejaagd. Heel jammer. De grootte (onze fout) was bijna te groot om deze de trap op te krijgen. Misschien als tip te vermelden?
Beste Janny, Bedankt voor uw beoordeling en aandachtspunten. De site heeft de foto goedgekeurd omdat de grootte en van de foto goed genoeg was. Alleen heeft mijn collega tijdens haar controle een ruis in de foto geconstateerd en omdat we graag kwaliteit willen leveren hebben wij voorgesteld om anders een stockfoto te gebruiken. Wij hebben hiervoor een abonnement en betalen voor elke foto een vast bedrag. U geeft aan dat u het paneel bijna de trap niet op kreeg alleen is het voor ons heel moeilijk om dit als tip te vermelden. Dit omdat natuurlijk iedere ruimte / doorgang een andere afmeting heeft. Dit kan de klant het beste zelf inschatten wanneer die het paneel besteld. Wij wensen u alsnog veel plezier van uw timberprint Mvg, C.Dekker
Beste Paul, Bedankt voor deze super mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier van uw paneel en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Louis, Bedankt voor deze maximale beoordeling, hier doen we het voor. Veel plezier van uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Snel en mooi
Beste Priscilla, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Onze print op hout was van een zeer matige kwaliteit, dit ondanks dat de foto geschikt zou zijn. Een dergelijke afdruk zoals wij deze hebben mogen ontvangen, zou eigenlijk niet verzonden moeten worden. Beter geen omzet als deze omzet. Hier moet u de klant voor behouden! Door de afdruk in zwart/wit en niet in kleur komt de afbeelding onvoldoende tot zijn recht. De kleur van het hout met de zwart/wit print maakt het geheel te flets en daardoor is geen sprake van nuance/c.q kleurverschil. Kleur van haar van onze kleindochter komt overeen met de houtkleur, waardoor de foto niet tot zijn recht komt. In ieder geval goed dat jullie nadere vragen hebben.
Beste Fam. van Essen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij zouden u graag verder helpen alleen zouden wij dan graag van u willen weten waarover u precies niet tevreden bent. Waarin voldoet het paneel niet aan jullie verwachtingen? Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Helemaal OK
Beste Patrick, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Hopelijk mogen wij u een volgende keer weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Alleen de betaaloptie na afbreken/mislukken was wat onduidelijk maar dankzij de klantenservice prima opgelost. Na een mislukte betaling bleek een andere betaaloptie voor dezelfde bestelling namelijk niet meer te werken. Bestelling dient helemaal opnieuw (als nieuwe bestelling) gedaan te worden alvorens je alle betaalopties weer kunt kiezen. Duidelijker zou zijn geweest indien dit direct na een mislukte bestelling ergens wordt aangegeven of dat je voor dezelfde bestelling dus wel een andere betaalmethode kunt toepassen ipv opnieuw te moeten bestellen. Verder helemaal top!
Beste smartystar, Bedankt voor deze maximale beoordeling! Ook bedankt voor uw aandachtspunt i.v.m. de betalingsmethode. Wij zullen dit zeker meenemen, want het kan niet de bedoeling zijn dat de bestelling dan helemaal opnieuw geplaatst moet worden. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
snel en goedverpakt geleverd eerlijke meldingen als de fotokwaliteit niet goed is
Beste Mirella, Bedankt voor uw maximale beoordeling! Dit is waar we het voor doen, mooie dingen maken en tevreden klanten. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.