Online betaling lukt niet met iDeal. Maar ik werd heel goed geholpen door de klantenservice waardoor ik alsnog snel mijn bestelling kon plaatsen. Jammer dat ik niet meerdere bestelling tegelijk kon maken. Maar ook hiermee werd ik goed en snel geholpen.
Beste Vera, Bedankt voor deze maximale beoordeling, fijn dat u zich goed geholpen voelt door onze klantenservice. Wij wensen u veel plezier van uw timberprints! Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Harrie, Bedankt voor deze super mooie beoordeling, veel plezier van uw timberprint en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Mark, Bedankt voor deze mooie beoordeling, wij wensen u veel plezier van uw timberprint! Mvg, Cindy Dekker
Pluspunten
Snelle reacties op e-mail. Goede service!
VerbeterpuntenIk schrok even toen ik zag dat het via DHL verstuurd werd en het dus ook 2 werkdagen had kunnen duren. Gelukkig duurde het maar 1 dag en was het cadeau op tijd binnen. Daarnaast is de status niet altijd up to date bij DHL. Vaak kun je pas aan het eind van de dag alle statussen van de hele dag zien, terwijl dit eerder op de dag niet zichtbaar is.
Beste Antje, Bedankt voor uw super mooie beoordeling, wij geven op onze site ook aan dat de levering binnen 4 werkdagen zal plaats vinden. Normaal wordt het bij DHL de eerst volgende werkdag bezorgd. Het klopt dat de statusupdate niet altijd optimaal is bijgewerkt, dit hebben wij ook als aandachtspunt bij DHL neergelegd. Veel plezier van uw timberprint. MVG, Cindy Dekker
Pluspunten
snelle levering, mooie producten
Verbeterpuntenkwaliteitscontrole kan beter. De druk is lelijk op een opvallende plek in de foto. Het is een natuurproduct waardoor oneffenheden kunnen voorkomen, maar dit zit wel op een hele lelijke plek.
Beste Karlijn, Bedankt voor uw beoordeling en de foto's ter verduidelijking. Wij hebben via de mail al contact gehad over u klacht. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Snel, volledig, gebruiksvriendelijk
VerbeterpuntenIetwat veel communicatie via de mail.
Beste Susan, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Voor de hoeveelheid mail wil ik u doorverwijzen naar uw account. Hier kunt u aangeven waar u wel en geen mail voor wilt ontvangen, mocht u in de toekomt nog eens een bestelling bij ons doen. Dit hopen we natuurlijk van harte. Met vriendelijke groet, Iris
Pluspunten
Een super snelle levering en verschrikkelijk goed verpakt.
VerbeterpuntenOpmerking bij een bestelling van de foto op Bamboe.......bijv; houdt er rekening mee dat er op een natuurprodukt afgedrukt wordt. U kunt, voor het zicht, dan oneffenheden tegenkomen..maar dit is juist de charme van de print op een natuurprodukt.
Pluspunten
alles oke
Verbeterpuntenirritant over de beoordeling enkele keren geprobeerd door te mailen lukt niet! geen behoefte nogmaal alles intevullen
Pluspunten
Gewoon goed werk geleverd,precies zoals beloofd. Stevige ophangbevestiging, mooi geprint,perfect verpakt en snel geleverd. Betalen achteraf op factuur schept vertrouwen. Zeer mooi product, ben er blij mee.
VerbeterpuntenMisschien iets minder glanzend oppervlak realiseren, nu spiegelt t soms bij bepaalde lichtinval, en dan valt die enkele knoest op...
Pluspunten
keurig afgeleverd
Verbeterpuntende foto is wel heel erg donker afgedrukt: jammer. stinkt!
Pluspunten
Keurig verpakt. Goed ophangsysteem aangebracht.
Pluspunten
-Kwaliteit print en hout heel erg goed. -Online module om collage te maken werkte perfect! Positief dat je veel foto's kunt uploaden, foto's kan verwijderen om even later toch weer te selecteren. Verkleinen, draaien, verslepen werkt soepel. -Werd na bestelling continue op de hoogte gehouden, zelfs na aflevering. Aflevering was snel geregeld. In 3 werkdagen bezorgd! -Optie na bezorging betalen is een pluspunt. Louter positief! Hou vol...
Pluspunten
Mooi assortiment Makkelijk bestellen Snelle levering Prachtige kwaliteit Zorgvuldig verpakt en geleverd
VerbeterpuntenHelaas is er niet gereageerd op mijn opmerking bij het aanmaken van mijn account tijdens het plaatsen van de bestelling.
Pluspunten
Snelle levering en ziet er super uit!
Pluspunten
snel correct betrouwbaar in één woord prachtig resultaat
Beste Roland, Bedankt voor deze mooie beoordeling, veel plezier met uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Product ziet er heel mooi uit en was zeer goed verpakt om beschadiging te voorkomen
VerbeterpuntenBij ons ontbrak het ophangsysteem.
Beste Denis, Bedankt voor deze mooie beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het product en onze verpakking. Wij wensen u veel plezier van uw timberprint en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Nico, Bedankt voor deze mooie beoordeling, wij wensen u veel plezier met uw paneel. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.