Beste Kaitlin, Bedankt voor deze mooie waardering, wij wensen u veel plezier met uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Beste Faye, Bedankt voor deze maximale beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent. Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Schitterende kwaliteit van de prints. Goed ingepakt en snelle levering.
Beste Joop, Bedankt voor deze geweldig waardering! Veel plezier met uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Cynthia, Bedankt voor deze geweldige waardering, hier is waar wij het voor doen. Veel plezier met uw paneel! Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Snel binnen, goed (beschermend) verpakt, mooie kwaliteit
VerbeterpuntenKwamen wel erg veel mailtjes binnen.
Tanja, Bedankt voor uw mooie beoordeling en verbeterpunt, hierdoor kunnen wij onze service alleen maar nog beter maken. Veel plezier met uw timberprint. Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
- afspraken worden goed nagekomen - met speciale wensen wordt rekening gehouden - flexibele en meedenkende opstelling van medewerkers! - kwaliteit van de (in dit geval) print op hout is uitstekend
Richard, Bedankt voor dit super mooie cijfer! Wij staan voor mooie dingen maken en tevreden klanten, dit komt mooi naar voren in uw beoordeling, bedankt! Met vriendelijke groet, Cindy Dekker
Pluspunten
Prachtig houten schilderij. Mooi geprint en mooie kleur! Perfect in zeer dik bubbelfolie bezorgt. Ook zeer goede communicatie. Bedrijf laat elke dag weten hoe de levering ervoor staat. Zeker een aanbeveling voor mensen die op hout willen laten afdrukken. Ook leuk dat er zo veel keuzes in het hout zijn.
Pluspunten
Mooi product en snelle levertijd
Pluspunten
Super snelle levering. Had de foto al binnen 3 dagen in huis!!! Super goede communicatie!! Kreeg geregeld een mailtje hoe t er voor stond!!
Pluspunten
Gemakkelijke site, ruime keuze houtsoorten, mooi geprint en supersnel geleverd alhoewel ik er niet extra had voor betaald. Zondag besteld en woensdag al in België geleverd met DHL. Degelijk en sterk verpakt.
VerbeterpuntenPrijs is wel hoog...
Pluspunten
Over de de print niets dan lof
VerbeterpuntenHet product is uiteraard onbeschadigd aangekomen door de enorme hoeveelheid verpakkingsmateriaal.Uit milieu oogpunt zou ik toch zoeken naar een betere oplossing
Pluspunten
Snel geleverd, goed geholpen door de klantenservice
VerbeterpuntenVia dhl krijg je alleen te zien dat het op een bepaalde dag wordt geleverd, ik miste de mogelijkheid om te zien of de levering s'ochtends of smiddags zou zij
Pluspunten
Foto's op bamboe, super service! Heel erg blij mee. Zijn erg mooi.
Pluspunten
Mooie afwerking van de kadobon en snelle levering
VerbeterpuntenJe hoeft niet elke mini-actie naar mij te mailen (uw ding is binnen, uw ding word geprint, uw ding word ingepakt, uw ding word opgestuurd, uw ding is afgeleverd, etc etc) vooral niet als dat binnen 24 uur allemaal gedaan word
Pluspunten
Een overzichtelijke website en makkelijk te 'bedienen'. Het wordt allemaal goed uitgelegd hoe het werkt. Prima !
Pluspunten
Prompt geleverd
het is nog aan de prijzige kant, fijn als er af en toe een actie is.
Pluspunten
Super snelle levering ,en met correctie ,toch meteen opgelost xxx Gewoon heellllllll tevreden
VerbeterpuntenGeen ,het is goeeeeeee!!!! O ja,misschien terug kunnen kijken op de site wat je besteld had,om te controleren ,achteraf.verder.....alle lof
Pluspunten
Snelle levertermijn
VerbeterpuntenHet zou handig zijn als het definitieve ontwerp nog 1 maal wordt doorgestuurd door timberprint, als laatste controle. Zeker indien er na bestelling nog wat veranderd wordt.
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.