Pluspunten
Snel En betrouw baar
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Er zat een kleine beschadiging en 2 kleine inktfoutjes op het product. Er werd meteen een nieuw paneel geleverd. Goede service!
Pluspunten
Heeeelll erg snel
VerbeterpuntenIets beter kwaliteit hout?
Pluspunten
Snelheid van leveren, super!!!!!!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle me levering
VerbeterpuntenVervoer schade
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Zeer tevreden over het schitterende resultaat. De planken zien er goed uit, en de afdruk zit 'in het hout'. Prachtig. Snelle levering, en tussentijdse communicatie over het proces is ook goed geregeld.
VerbeterpuntenHet ophangsysteem is functioneel, maar wat aan de kleine kant voor een zwaar schilderij. Met een formaat van 100cm bij 63 cm, en drie verticale latjes was het prettig als er 3 ophangsystemen in alle drie de latjes waren gefreesd.
Pluspunten
Super mooi en zo snel! Woensdagavond besteld en op vrijdag in huis!
VerbeterpuntenVoorbeeld in bestelproces zou ik graag in het groot willen zien op het hele scherm, kon nu alleen rechts op pagina in klein vakje.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie en prachtig resultaat, echt een aanrader!
Pluspunten
gemakkelijk te bestellen, en super snelle levering
Beste Klant, We vragen ons af waarom u onze betrouwbaarheid beoordeeld met het cijfer 4 (2 sterren). Om onze betrouwbaarheid zo hoog mogelijk te houden zorgen wij o.a. dat onze website en diensten aan de strenge eisen van het Thuiswinkel Waarborg voldoen, dat de Timberprints zo snel mogelijk geleverd worden en dat de klant middels email op de hoogte wordt gehouden over de status van de bestelling. Wij willen u vragen uw negatieve ervaring met ons te delen, zodat wij hier aan kunnen werk
Pluspunten
Eerst kon ik niet bestellen via de site omdat er elke keer een fout werd aangegeven. Na een belletje werd dit per direct opgelost! Goede service dus!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle en keurige aflevering! Het bestelsysteem werkt ook prettig!
VerbeterpuntenIk had 40x40 cm besteld maar is iets kleiner afgeleverd. Normaal maakt het me niet uit voor aan de wand, maar omdat ik er een dienblad van wilde maken en de omranding al had laten zagen, klopte de maat niet. Omdat ik bedrukte dienbladen wil afleveren aan mijn klanten, vindt ik de prijs ook vrij hoog. Ik kan weinig marge berekenen.
planken zijn iets scheef gezaagd
Pluspunten
De levering van de bestelling is super snel. Dit is een groot pluspunt. De kwaliteit van het hout is mooi en de bestelling wordt goed verpakt, zodat het in een zeer goede staat is aangekomen.
VerbeterpuntenHelaas gaan de naden van de plankjes recht door de gezichten op de foto. Dit was bij de bestelling niet te zien en daarom vinden wij het eindresultaat minder mooi dan verwacht.
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.