Pluspunten
VerbeterpuntenIk vond de site niet geheel overzichtelijk om de verschillen qua prijzen te zien
Pluspunten
Snelle levering en goed contact.
Pluspunten
Zeer mooi!! erg tevreden!
VerbeterpuntenVoorbeeld van je bestelling op de website kan beter/duidelijker groter? Vond het nu een gok hoe het eind resultaat zou zijn. Maar gelukkig was dit zeer mooi geworden.
Pluspunten
Echt en super service. Wou de foto veranderen van zw naar kleur. Telefonisch contact gehad een mail gestuurd met de kleur foto ( die in eerste instantie een te kleine formaat had) nogmaals verzonden en dezelfde dag kreeg ik nog een mail dat het product verzonden was. Volgende dag al in huis. En het eind resultaat is echt super geworden. Bedankt!
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie en heel klantgericht. Het resultaat is erg leuk en echt iets unieks aan de muur.
VerbeterpuntenMeerdere foto's direct insturen. Ik miste een opmerkingsvenster tijdens het bestelproces, waardoor ik niet kon aangeven dat het een drieluik betrof. Om die reden weken de kleuren per print de eerste keer te veel af. Timberprint heeft dit echter TOP opgelost en nu drie mooie unieke prints aan de muur, die perfect bij elkaar passen!
Pluspunten
alles positief snel en kwalitatief goed.
VerbeterpuntenIk vind persoonlijk de communicatie wat opdringerig. Ik heb hem vorige week ontvangen en ben inmiddels, al meerdere malen telefonisch en per mail benaderd voor deze beoordeling. Dit ervaar ik als onprettig.
Pluspunten
Erg snelle service. Zeer mooi resultaat. Wij zijn er erg blij mee en krijgen van iedereen leuke complimenten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Kreeg telefoontje over de kwaliteit v d foto, erg attent!!!
Pluspunten
Mooi resultaat Snelle services
Verbeterpuntenn.v.t.
WE KONDEN HET PAKJE NIET VOLGEN OP DE COMPUTER OMDAT DHL HET OVERGEGEVEN HAD AAN SELECT VRACHT
Pluspunten
Goede service. Kon de foto de volgende dag nog wijzigen nadat ik hem al besteld had op de site. Dezelfde dag geregeld en gedrukt. De volgende dag al in huis! Heel mooi resultaat
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ziet er super uit en hele snelle levering!!!
Pluspunten
Super snelle levering. Goed verpakt. En een prachtig eindresultaat!
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen en snelle levertijd.
VerbeterpuntenDe foto werd aangeboden terwijl we niet thuis waren. Jammer dat we geen afspraak konden maken of tijden voor bezorgen aanleveren.
Pluspunten
de kwaliteit van de druk en het hout zijn erg goed ook de snelle levertijd is fijn
Verbeterpuntenwat ons betreft was de website niet duidelijk genoeg. Het kleine 'voorbeeld' rechts bovenin beeld zagen wij over het hoofd Wij willen graag een bestand goed aanleveren en daar verder niets meer aan doen, helaas is dit mis gegaan. Over de uitsnede waren wij dus niet tevreden
In het bestelproces wordt u meerdere keren gewezen op de uitsnede van de foto. In het bestelmenu aan de rechterzijde ziet u tijdens uw bestelling de uitsnede van de foto. Deze bevestigd u vooraf u op de grote groene bestelknop drukt. U had 2 foto's besteld, bij 1 foto viel ons op dat deze een vreemde uitsnede had doordat een gezicht er half opstond. Op de andere foto was dit niet het geval, maar achteraf niet naar uw wens maar deze was gezien onze snelle levering reeds gemaakt en geprint.
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen instructies over het ophangsysteem
Pluspunten
Super snelle levering!
VerbeterpuntenDe kleur van de huid van persoon op de foto is heel roze uitgevallen. Niet zoals het op de foto eruit ziet.
Pluspunten
Heel positief en erg leuk!
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.