Pluspunten
Super Snelle levering voor een mooie prijs
Pluspunten
rondom tevreden met jullie kwaliteit e service
Pluspunten
Super service. Ik had twijfels over de groote van de foto en de kleursamenstelling. Na telefooncontact en via de mail, super advies gekregen. Zelfs met voorbeelden van verschillende maten en kleur. Verder heel erg snel geleverd. Dinsdag besteld, woensdag in huis! Zo snel heb ik het nog nooit meegemaakt. Verder vind ik het een heel origineel cadeau.
VerbeterpuntenOp de pagina met voorbeelden zie ik maar heel weinig voorbeelden van foto op steigerhout. Misschien dat er daar nog 1 of 2 van toegevoegd kan worden.
Pluspunten
Onze zelfgemaakte foto van de skyline van New York zag er onwijs mooi uit op hout.
Pluspunten
Ben zeer content met kwaliteit en afhandeling
Pluspunten
goede kwaliteit, mooie kleuren, goede verpakking, snelle levering
Verbeterpuntenjammer dat ik geen 2 houtfoto"s kon bestellen MET deze korting....
Pluspunten
Prima communicatie, goed product en een snelle levering!
Pluspunten
snelle reactie op mail. snelle levering. goed verpakt. ruime keuze
Verbeterpunteneen voorbeeld met houtnerf/print geeft een beter inzicht in hoe deze uiteindelijk wordt. Ik weet niet of dit unerhaubt mogelijk is.
Pluspunten
Erg mooi resultaat, vooraf duidelijke voorbeelden, goede prijs!
VerbeterpuntenNiet erg snel met antwoorden van mails en wijzigingen. Onze fotograaf vd trouwfoto's wou graag samenwerken met timberprint. Ze had gebeld of timberprint een keer langs wou komen. Hier werd echter erg afwijzend op gereageerd.
Jennifer, bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben een paar vraagtekens bij uw verbeterpunten, van de 6 mails hebben wij 5 binnen 4 uur beantwoord, 1 binnen 17 uur. Ook hebben wij contact gehad met uw fotograaf, in dit gesprek hebben wij te kennis gegeven dat de fotograaf beter bij ons langs kan komen aangezien wij hier het proces van het printen en de resultaten op verschillende houtsoort beter kunnen presenteren. Hier werd tijdens ons gesprek begrijpelijk op gereageerd. Mvg Timberprin
Pluspunten
16/04 besteld en op 17/04 al binnen. Heel erg snel bedankt. Ziet er erg mooi uit hoop dat mijn dochter hem ook mooi vind. Daar is hij namelijk voor
Verbeterpuntenprima ga zo door
Pluspunten
Echt super tevreden, zeer snelle levering en de bestelde foto, echt hartstikke mooi. Zeker voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
Mooi effect op hout en goede kwaliteit verf en hout gebruikt
VerbeterpuntenJammer dat de buitenste rand van de aangeleverde foto is weggevallen.
Als enige wil ik vermelden dat de kleur niet is zoals op de aangeleverde foto. (Te rood)
planken wat beter aansluiten, dus niet tussen de ene plank grotere kier als bij de andere plank, dat is jammer
Pluspunten
Prima kwaliteit en zeer snelle levering
Pluspunten
De eerste afdruk was niet zoals ik in gedachten had, maar timberprint kwam gelijk met het aanbod deze opnieuw af te drukken maar dan in hun stijl met gevolg dat deze nieuw afgedrukte print pronkt aan onze muur. We krijgen veel positieve reakties. Super correct bedrijf.
Rollecate 71
7711 GG Nieuwleusen
PanelPrint is specialist in het printen op speciale materialen en akoestische producten. SpaDecor is onderdeel van PanelPrint en levert kamerhoge, voegloze wandpanelen voor sanitaire ruimtes.