Beste Davin, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het zo lang duurt voordat je pakket bezorgd is. Helaas hebben wij geen invloed op de verwerkingssnelheid van PostNL. We hopen dat je bestelling inmiddels is bezorgd. Mocht dit niet zo zijn, dan verzoeken we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via klantenservice@simonlévelt.com, onder vermelding van je ordernummer, zodat we voor je kunnen uitzoek wat er aan de hand is en waarom de bezorging zo lang duurt. Met vriendelijke groet, Team Webwinkel, Simon Lévelt.
Beste Henk, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat u een dergelijk ervaring in deze winkel hebt gehad. We hebben contact met de winkel gehad en hebben begrepen dat er inmiddels een oplossing is geboden. We hopen dat u snel van uw nieuwe Nivona koffiemachine mag gaan genieten. Mochten er nog vragen zijn, neemt u dan gerust contact met ons op. Mooie dag gewenst! Team Simon Lévelt.
Originele beoordeling
Beste Theo, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de koffie je van ons hebt niet naar wens is. Ik wil je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@simonlevelt.com en je klacht omtrent de smaak zo duidelijk mogelijk te beschrijven zodat we na kunnen gaan of er toevallig iets aan de hand is met de koffie je hebt, en je een passende oplossing kunnen bieden. We horen het graag! Met vriendelijke groet, Team Simon Lévelt.
Beste, Wat vervelend dat uw webwinkelervaring op deze manier is verlopen. Tijdens telefonisch contact is er aangeboden het aankoopbedrag terug te storten of 4 nieuwe zakken koffie toe te sturen, waar de branddatum op genoteerd staat. De ontvangen koffie hoeft hiervoor niet retour te komen, om u de moeite te besparen. We horen graag of u akkoord gaat met een van deze oplossingen. Mocht dit aanbod niet naar wens zijn vernemen we graag wat voor oplossing u zelf in gedachte heeft. Met vriendelijke groet, Team webwinkel Simon Lévelt.