Mooie karikatuur en lekker snel

Via de site foto aangeleverd voor een snelle karikatuur. Resultaat is hartstikke mooi. Bedankt. Aanbeveling: Mogelijkheid om meerdere foto's via de bestelling te kunnen aanleveren. Nu kan er maar 1 foto worden aangeleverd, lijkt me lastig voor de karikaturist.

Super leuke toevoeging aan ons evenement!!

Ze waren enorm populair!

Begeisterung pur!

Sandor und Harold haben auf Bierdeckel Karikaturen von unseren Gästen bei unserem Sommerfest gemacht. Alle waren begeistert! Ein absolutes Highlight und eine besondere Überraschung für die Gäste.

Delivers on promises, fast communication and great interpretation of requirements

Absolutely love the flexible timing options. My inquiries were answered fast and any small adjustments I asked in the drawing were done quickly and perfectly! I really appreciate the personal attention as well - the canvas size I ordered was not a standard size, so I was offered a good alternative that fit my delivery date expectations. Fantastic service!

Reeds de derde keer dat ik een karikatuur bestel. Heel erg tevreden

De derde keer wel gevraagd om het gezicht nog wat aan te passen.

Erg leuk, een goede toevoeging op ons evenement

4 dagen hebben jullie bij ons op onze dealerdagen gestaan om zowel de klanten als collega's te tekenen. Iedereen was erg enthousiast en de tekeningen zijn top geworden.

heel leuk met duidelijke herkenbare kenmerken

mooi binnen de tijd geleverd. Was cadeau aan collega's ivm pensionering, Tekening werd enthousiast ontvangen en kreeg een ere-plek aan de muur.

Supergave karikatuur

Wat ontzettend leuk om jezelf zo als karikatuur te zien. Bedankt!

Geweldige karikaturen, lijken super goed!

Al jaren werken wij samen met ons bedrijf voor karikaturen als relatie geschenk. Samenwerking met Harold is super fijn. Altijd leuke karikaturen, worden elke keer weer verrast!

Al jaren een jaarlijks vast afnemer.

Prima. Door de jaren heen wel eens moeite gehad met onduidelijkheid op de website. Altijd kon ik dan contact opnemen en werd het opgelost.

Treffend

Tekeningen zeer herkenbaar

Tolle Zusammenarbeit!

Ich habe Sandor in Dortmund auf der BOE kennengelernt und wusste schon dort, dass ich ihn gerne für unsere Saisoneröffnung im Kurpark Bad Homburg dabei haben möchte. Die Planung und die Kommunikation verliefen reibungslos. Sandor kam sehr gut bei den Gästen an und hat ihnen ein Lächeln ins Gesicht gezaubert. Jederzeit würde ich ihn wieder buchen! Tolle Arbeit!

Top, komische goedgelijkende karikatuur.

Snel en vakkundig.

alles volgens afspraak geleverd

mooie tekening

Direct en prettige communicatie

Het contact was weer snel gelegd, aangezien er eerder al cartoons gemaakt zijn door Karikatuur. Daarna snel geschakeld met onze wensen, dit verliep ook uitstekend.

Prachtige karikatuur

Het is een mooie weergave van alle hobby's en de persoon is zeer herkenbaar.

brilliant!

De beste karikaturist van Nederland!

Super tevreden met de service en de creativiteit van deze club!

Wij hebben voor het afscheid van een collega weer een karikatuur besteld. Dit doen wij altijd hier en het stelt nooit teleur. Super blij met het resultaat.

Cadeau original et super sympa à offrir !

Je suis ravi :-)

Super leuke karikatuur en snel geleverd!

Als cadeau voor een ander was de karikatuur echt perfect. Het resultaat was echt super en de levering van de print was sneller dan verwacht. Al met al top en top service!

Mooie gelijkenis

Prachtig om van slechts 1 foto zo’n gelijkende karikatuur te maken.

Snel, duidelijk en veel mogelijk!

Weer een geweldige tekening.

Met wat heen en weer mailen van een verzoek, komt er weer wat moois uit.

Fantastische karikatuur!

Een hele leuk karikatuur ontvangen waar goed is meegedacht in het ontwerp! Het is helemaal hoe ik het voor ogen had, zo fijn. Het cadeau werd ook erg goed ontvangen!

Precies naar wens

Ik heb n uitnodiging kaart laten maken, ik en mn vrouw beiden jarig, fantastische karikaturen, heel goed herkenbaar, tekst werd overbodig voor de genodigden, zo duidelijk en sprekend is het in beeld gebracht. Volgend jaar zeker weer!

Dorpsstraat 13

5735EA Aarle-Rixtel