Lijkt niet op de persoon

De tekening lijkt niet op de persoon van de foto

Große Kino

Hallo Harold, vielen Dankf für die aus meiner Sicht wieder mal tolle Meisterleistung. Als Geburtstagsgeschenk für ein junges Mädchen wird Dein Bild sicherlich einen besonderen Platz bei Ihr bekommen. Bis demnächst wieder mal. Grüße aus HG, Christian

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Er bonk op ! Mooi werk ! Precies wat ik wou

Heel snelle en correcte service Boven alle verwachtingen Aanrader

Opnieuw een erg fraaie kariakatuur ontvangen.

Mooi getekend, snel geleverd en goede response op emailcontact

Niet zo tevreden

De karikatuur lijkt helemaal niet op de persoon.

Great painting

3 pics of our dogs. Really great job. Thxs

Té Gek Gaaf

Erg leuk om te krijgen online. Als ik geld had zou ik het op elk feestje inzetten. Je krijgt de lach gelijk op ieders gezicht. Als ik bedrijfsfeesten of bruiloften zou mogen organiseren weet ik wel wat op de lijst moet komen. Dit! Nu doe ik het puur voor Mijnzelf en is ook Kei-Leuk!

Heel erg leuke resultaat!!

Makkelijk om contact te leggen. Daarnaast heel eenvoudig je wens door te geven en het resultaat is geweldig. Ik vind het met namen leuk dat je zelf mag aangeven hoe extreem een karikatuur mag zijn. Echt een aanrader!

Een prachtige karikatuur van mijn nichtje ontworpen door Sandor.

Een prachtige karikatuur van mijn nichtje ontworpen door Sandor.

Vriendelijke en snelle service! En het resultaat is heel goed!

Zie hierboven

Super mooi

Ik heb dit laten maken op dat ik mijn kandidaat tel voor prins carnaval en dit zou mijn logo zijn ik vind het super mooi en zou het zeker aanbevelen aan vrienden of ander mensen super gewoon

Super mooi

Mooie karikatuur, die erg goed lijkt op de persoon!

Vriendelijk personeel en mooie, leuke karikatuur

Hele mooie, leuke karikatuur.

Denken geweldig mee over alles, super kwaliteit

Doen super hun best het te maken zoals klant wilt. goede kwaliteit

Prachtig cadeau om te geven

Een vriendin is binnenkort 12,5 jaar getrouwd. Ik kan helaas niet op haar feest zijn, maar wilde haar wel graag iets bijzonders geven. Dat is gelukt! Harold heeft een superleuke karikatuur gemaakt van het stel. Er schijnt heel veel liefde doorheen. De vriendin was er heel blij mee en gaat het zeker ophangen. Een tijd geleden heb ik mijn vriend ook een karikatuur cadeau gedaan van ons 2. Deze hangt nu in de gang. Bij binnenkomst in het huis zie je deze direct en ik word er nog steeds blij van. Hij heeft onze essentie echt goed weten te vangen.

Goede gelukte karikatuur!

De jarige was blij verrast met de leuke karikatuur. Zeer tevreden over de service.

Top karikaturist, maakt de beste karikaturen en verhoogt de feestvreugde met zijn gezellige komst.

Voor een Teambuilding met verf, een schilderworkshop voor het bedrijfsleven of een familie-samenzijn of reünie, is Harold Hugenholtz een absolute aanrader! Ter plaatse of van te voren tekent hij zeer rake karikaturen, iedereen glimlacht minimaal of ligt dubbel van het lachen bij het zien van zijn of haar eigen karikatuur. Deze kunnen daarna onder begeleiding geschilderd worden: TE LEUK!

Top tekening!

Super leuke tekening van een collega vanaf een foto laten maken. Werd zeer enthousiast ontvangen!

Treffende karikatuur

Hier denkt men mee en dit leidt tot een treffend eindproduct. Afspraken worden goed nagekomen

Snellelevering

Makkelijk contact te leggen via de mail telkens snelle reactie terug Netjes verpakt toen het werd thuis bezorgd snelle levering Mooie karikatuur is het geworden

13 Dorpsstraat

Aarle-Rixtel 5735EA