snel en goed

Ik heb al een aantal keren van deze service gebruik gemaakt en het is iedere keer weer een leuke verrassing wat er van de foto gemaakt wordt. Goede ervaringen.

Professioneel vrolijk

Levering naar afspraak. Altijd weer fijn om met een karikatuur door meneer Harold gemaakt, iemand vrolijk te stemmen. Wederom een heel mooi resultaat. De Ragdolls zijn prachtig!!

Tolles Ergebnis und sehr netter Kontakt.

Hab mich über die Karikatur riesig gefreut und bin vom Produkt begeistert. Hab es in den sozialen Medien geteilt und jede Menge positives Feedback erhalten. Es war zwar meine erste Bestellung - allerdings nicht die letzte. Kommunikation tadelos und auch ein sehr netter Kontakt. Gerne wieder :-)

Super service wederom!!

Inmiddels begint bij een ons een traditie te worden dat een werknemer die 50 wordt een karikatuur ontvangt en dat wordt zeer gewaardeerd. Mede ook door de super grappige tekeningen van Harold en zijn team. Elke keer weer weten zij de persoon treffend te tekenen en super snelle levering ook. Kan het iedereen aanraden.

Bijzonder hoe ze zo’n sprekende karikatuur kunnen maken van een ingezoomde foto. Netjes optijd zoals besteld.

Geweldig!

Wist niet wat ik kon verwachten. In 1 woord ge-wel-dig! En dat op basis van een foto en een paar woorden als omschrijving van de persoon. Aflevering ook binnen de afgesproken tijd. Top. Grote kans dat ik meer mensen ga verrassen.. Echt, complimenten aan deze creatieve kunstenaar.

Een vergissing kan gemaakt worden.

Vandaag de lijst met de tekening binnen gekregen hij is prachtig. Omdat hij verlaat was kregen wij hem ingelijst opgestuurd, wat een service.

zeer positief

de karikatuur is lijkend op de originele foto

Resultaat zoals verwacht, prima

Ik vind ±80 euro niet goedkoop, maar ben zeer tevreden met het resultaat. Prima ervaring dus, maar niet iets om "zomaar" als aardigheidje te doen.

In een woord geweldig!

Zo fijn vriendelijk en snel geholpen. En het resultaat was top! Foto uploaden lukte niet. Gemaild en gelijk contact en prima geholpen. Zo ontzettend prettig.

Van de ontvanger de reactie gehad dat het zo goed lijkend was en ook persoonlijk.

Snelle levering en goed contact via de mail

Great Work!

Always satisfied with their illustrations.

Prachtige producten

Wij hebben inmiddels diverse keren bij Karikatuur.nl besteld. Altijd naar tevredenheid hun producten ontvangen en als er iets niet naar tevredenheid was werd het perfect opgelost.

beetje onpersoonlijk omdat jullie geen namen gebruiken.

Snelle service.

Karikatuur.nl reageert goed en snel. Jammer dat er op de webshop geen voorbeelden worden weergegeven van pittig, extra pittig of mild. Dan kun je namelijk makkelijker een keuze maken.

Tevreden over de ganse lijn

Het resultaat is wat ik ervan verwacht had. Ik vind het wel héél duur om een tekstje als "Gelukkige Verjaardag" bij te plaatsen.

Prachtig!

Snelle service, mooie tekening, een tekening met een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Kortom, het perfecte cadeau wanneer je inspiratie op is. Bovendien kan je er ook nog eens goed om lachen :)

Met een korte omschrijving weten de tekenaars prachtige resultaten neer te zetten. Ik zou nog wel iets meer ruimte willen om uitleg te geven.

Weinig fantasie

Je kan kiezen .ik koos de meest pittige. Beetje simpel. De tekening is perfect uit gevoerd. Mooi kleuren.

Erg leuke, gepersonaliseerde karikatuur en gemakkelijk te bestellen (met diverse product-opties)

Gemakkelijke site, waar je op basis van jouw wensen de karikatuur nog persoonlijker kunt maken. En de karikatuur eventueel kunt laten printen op papier, canvas of andere producten. De karikatuur zelf is echt tof. Harold heeft het 'in de vingers' :)

top

super communicatie en een heel mooi eindresultaat

volledige professionaliteit!

grappige karikatuur :) heel goed contact. Ik raad aan :)

Super mooi

Karikatuur was super mooi

Super leuke karikatuur!!

Snel en eenvoudig te bestellen via de website. En als je wilt ook snel geleverd! Een karikatuur van Harold is altijd een schot in de roos!

mooie karikatuur

mooie herkenbare karikatuur... Voor herhaling vatbaar...

13 Dorpsstraat

Aarle-Rixtel 5735EA