Laden reviews...
72 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven een hoge tevredenheid over de kwaliteit en snelle levering. Klanten waarderen het eenvoudige montageproces en de prijs-kwaliteit verhouding. Enkele opmerkingen gingen over verpakking of ontbrekende onderdelen, maar deze zijn snel opgelost. Over het algemeen wordt de winkelervaring als betrouwbaar en waar voor het geld gezien.
Meer kan ik er niet over zeggen, geweldige ervaring !
20 June 2026
Louis Janssen
Leopoldsburg Belgium
De twee barkrukken die we besteld hebben zijn echt prachtig , goede stevige kwaliteit, blij mee en snelle service.
2 June 2026
Lineke
Heerhugowaard
Vlotte en goede communicatie bij de bestelling, correcte opvolging van de bestelling, bijgestaan met persoonlijk advies! Onderstellen barkruk werden foutief geleverd, maar vervangzending werd onmiddellijk geregeld alsook het retourlabel voor de gratis retournering van de onderstellen. Zeer tevreden over de stoelen, voldoen aan de verwachtingen!
1 June 2026
Geweldige barkrukken
12 May 2026
Marie
Hulshout - België
het duurt dan even voor je de bestelling krijgt, maar dan heb je ook een barkruk. Dat wat wij hebben besteld was boven verwachting m.b.t. design en het zitten.
4 May 2026
bart
almelo
Hele mooie krukken en zitten perfect.
4 May 2026
Danielle Snoeren
Tilburg
De bezorging is goed verlopen,en kon de bestelling goed volgen.
19 April 2026
J. Vos
Holwierde
gemakkelijke montage.
10 April 2026
Patrick Goyvaerts
Ekeren
Het is mijn eerste bestelling ik ben meer dan tevreden met de qualiteit en de prijzen. Mijn bestelling werd zeer snel en gratis verzonden en was zeer zorgvuldig verpakt.Ik kom zeker terug, dank u wel.
2 March 2026
dominique
Diksmuide
Vanuit een overzichtelijke website een keus gemaakt. Wat je te zien krijgt is realiteit.
2 March 2026
Marisa
Hoeven
Snelle levering, goede instructies.
W. J.
Sluiskil
Geen klachten. Kwaliteit wat je mag verwachten voor de prijs. Snelle levering
Herma
Voorhout
Het is precies wat ik verwachtte
Said
Malden
Vlotte levering, barkrukken zitten lekker . een jaar geleden hadden wij er al twee besteld om uit te proberen. Wij hebben geen enkel probleem ondervonden dus nogmaals besteld
25 February 2026
Betsy
Velsen-Noord
Slechte zaak! Ze leveren producten beschadigd, beloven naar het eerste belletje alles snel af te handelen maar er komt niks van terecht!
Beveelt niet aan
Kevin
Beverwijk
De barkrukken werden snel geleverd en zijn van prima kwaliteit!
Beelen Melissa
Overrepen
Snelle levering, maar de gebruiksaanwijzing ontbrak in de doos, waardoor wij de kruk eerst verkeerd monteerden. Na mailcontact met Barkrukoutlet.nl gebruiksaanwijzing via de mail ontvangen en de kruk alsnog goed gemonteerd
Jaap
Assen
Snel geleverd, goeie prijs kwaliteit verhouding
10 February 2026
Thomas van Tol
OUD-BEIJERLAND
Waren binnen een paar dagen binnen en makkelijk te monteren
10 February 2026
Nancy
Pijnacker
voor herhaling vatbaar - zaterdag besteld - maandag aan de deur geleverd - montage is supersimpel en ze zitten perfect. Mooie barkrukken aan een lage prijs Bedankt voor de service
9 February 2026
lucske
beveren Waas
Na de showroom te hebben bezocht was ik er snel over uit welke stoelen het werden. Fijn om verschillende stoelen even te proberen, het moet toch wel lekker zitten. De verstelbare barkrukken waren gemakkelijk in elkaar te zetten. Jammer genoeg was een setje schroeven te weinig in de doos. Na melding herover werd het super snel opgelost. Zeer tevreden over de service en vlotheid.
9 February 2026
Peter
Zoetermeer
Vlot geleverd, en uitstekende krukken
4 February 2026
Ronan
Lokeren
Krasje op het onderstel bij levering. Maar dadelijk een nieuw onderstel ontvangen.
21 January 2026
Patricia Knapen
ALKEN
Levering was snel, goed verpakt en communicatie over levering was goed
21 January 2026
Inge
Zuidwolde
Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.
Zekkenstraat 23-25
3151 XP Hoek van Holland