Pluspunten

Super service. Zitting Was beschadigd zonder probleem vervangen

Pluspunten

Zeer goed bedrijf. Goede service en zeer snelle levering. Onze dank hiervoor.

Pluspunten

Snelle levering. Beschadiging aan product, maar de volgende dag werd reeds een nieuwe geleverd!

Pluspunten

snelle levering en scherpe prijs

Pluspunten

Leveringstermijn correct nagekomen. Zéér snelle levering dus! Sterke prijs/kwaliteit!

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs en volgens afspraak geleverd.

-Bij het online invullen was er wat onduidelijkheid over het invullen van betaling onder rembours. Na (beter) lezen is dit toch gelukt. -Mogelijkheid over het betaling achteraf (factuur voor bedrijf) zou misschien makkelijker zijn.

Pluspunten

snelle bezorging; juiste informatie

Pluspunten

Snelle levering. Alles was goed verpakt zodat het niet kon beschadigen.

Even een e-mail sturen dat ze komen brengen was toevallig thuis.

Pluspunten

alles dik in orde, mooie prijzen, verzorgde verzending, duidelijke factuur, zeer snelle verwerking en levering, kortom, TOP

Pluspunten

Snelheid van levering

Pluspunten

Levering Verpakking

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle en correcte levering Goed ingepakt

De kruk is bij het verstellen in hoogte gebotst tegen de tafel en er waren onmiddellijk stukjes af. (Zijdeglans wit). Dit kwam omdat de kinderen niet zwaar genoeg zijn om de kruk te doen dalen en deze na het trekken aan de handel omhoog kwam. Dus na 10 minuten was er al schade aan beide krukken. Jammer. Mijn oordeel : zeer slechte kwaliteit..

Pluspunten

Nadat er een beschadiging op de voetplaat van de barkruk zat heb ik binnen een paar dagen zonder problemen een nieuwe plaat toegestuurd gekregen .Na dat mij telefonisch zeer correct vertelde wat te doen vind ik deze service geweldig en daarom verdient dit een dikke 10.

Er zat een beschadiging op de voetplaat wat ik heel jammer vond, was wel goed verpakt maar die beschadiging zat er waarschijnlijk al op, een gezeur om dat allemaal weer terug te sturen dus heb ik het maar gelaten (weer inpakken en naar het postkantoor en voor mij te zwaar ) maar ik was er niet blij mee.Jammer.

Pluspunten

Zeer makkelijke website, je zoekt wat je vindt8 Bestelling plaatsen en twee dagen later zaten we op onze nieuwe barkruk. Degelijke verpakking en bescherming.

geen (jullie mogen natuurlijk altijd 4 krukken leveren ipv 2 :) )

Pluspunten

alles

ik ben persoonlijk geen van v d dhl, ze geven geen indicatie van het tijdstip dat ze komen en bij niemand thuis, kun je naar eindhoven om je spullen te halen

Pluspunten

Snelle afhandeling en bezorging. Mooie stoelen,precies zoals op d e afbeelding. Heel tevreden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Deze barkrukken staan hier nog maar één week

geen idee

Pluspunten

De barkrukken waren keurig beschermd ingepakt en netjes binnen 48 uur afgeleverd! Top!

Pluspunten

Nette barkrukken. Goed ingepakt, netjes. Op tijd bezorgd. Prijs/kwaliteit verhouding is ook goed. Goed bezig!

Pluspunten

Snelle levering Goed werkende website Alle artikelen zijn goed geleverd

Pluspunten

Snel

communicatie aflevering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering !!

Bij twee krukken steken de schroeven uit . Heb daarom de schroeven los gedraait ,steken door de bekleding!!!

Pluspunten

- zeer goede prijs/kwaliteit - snelle levering

- had geen bericht gekregen wanneer de barkrukken werden verzonden ; ik wist dus niet of deze al dan niet onderweg waren. 2 dagen na de bestelling vond reeds de levering plaats.

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.