Pluspunten

snelle service eenvoudige montage producten

Pluspunten

top service, snelle levering prima produkt

Geen verbeter punten

Pluspunten

beter kan niet vlugge transactie en vlugge levering dank u

Pluspunten

Pluspunten

Mooie rode barkrukken (voldoen perfect aan onze verwachtingen), aangenaam zitcomfort. Hopelijk gaan ze lang mee....

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar voor vragen Snelle en zorgvuldige levering

Pluspunten

Dienst na verkoop werkt heel vlot! Hadden 2 barkrukken besteld, waarvan 1 productiefouten had. Er werd mij zonder probleem een nieuwe opgestuurd. Heel goede en betrouwbare service!

Pluspunten

De aankoop is top. De bezorging is top en de service is ook top. niks te klagen. ik kan alleen maar zeggen ga zo door dan zullen er alleen maar meer mensen aankopen doen. dit bedrijf verdient een hele hoge aanbeveling.

Pluspunten

Groot assortiment, goede indeling (ook op hoogte) op site, snelle en correcte levering

Het is wel zoeken naar de prijzen...

Pluspunten

Bestelling zeer snel geleverd. En helemaal in orde. Dus geen op of aanmerkingen

Niet

Pluspunten

Barkruk ziet er prima uit , overzichtelijke site, goede kwaliteit,

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle levering,

Product zit in de zitting 3 gleuven in schuif probeer een deser dagen foto te sturen,

Pluspunten

goede kwaliteit

lange wachttijd

Pluspunten

Snelle levering, goed service, goede telefonische bereikbaarheid

Betere controle bij uitleveren goederen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherpe prijs

Lange levertijd. Klant hier tussentijds over informeren zou netjes zijn. 1 van de 2 krukken is beschadigd. We krijgen wel een nieuwe maar geen idee wanneer

Pluspunten

Keurige contacten, snelle en volledige levering. Helemaal klantvriendelijk. Top!

Eigenlijk geen verbeterpunt, zij het dat de krukken die wij besteld hadden niet in de kleur zwart op de site vermeld zijn. alleen in het bruin. Maar dat is goed opgelost. wij hadden gevraagd of ze in zwart te leveren zijn en dat is ook gebeurd. Geweldig!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Barkruk ziet er prima uit ... de kleur is ook heel mooi

Eén knop waarmee je de zitting kunt laten zakken is nu al stuk. Dus dat zou een verbeterpunt kunnen zijn.

Pluspunten

Er staan veel positieve punten op de site. Toch dacht ik: eerst zien dan geloven. Maar inderdaad...snelle service, mooie producten en nette prijzen. Top!

Pluspunten

snelle levering, duidelijk weergegeven welke status de bestelling had. Mooi product voor een scherpe prijs

Pluspunten

Mooie barkrukken, nette prijs, snel geleverd

Deze keer ging het gelukkig goed met levering door DHL, maar van alle vervoerders die we meemaken is DHL doorgaans bar en bar slecht. Dus als u mij om een tip/verbeterpunt vraagt: maak gebruik van UPS of PostNL. Geen DHL of GLS.

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.