Prima barkrukken. Betrof nabestelling. Prima geleverd.

De stoel is goed aangekomen en ben er zeer tevreden over

precies wat we wilde geweldige krukken

Prima, en ook telefonisch goed te bereiken

Mooie stijlvolle barkrukken

Precies wat ik zocht, en precies zoals beschreven. Mooie taupe barkrukken voor een goede prijs en snel bezorgd.

Snel en goed

Heel goed,

Alles tiptop geregeld

Perfecte info. Perfecte levering.

Mooie stoelen, vlotte afhandeling

Barkrukken ogen mooi en zijn stabiel, verwachtingen zijn overtroffen voor deze prijs 2 mooie barkrukken is niet gek!

mooie, stevige barkruk

Op de website van barkrukoutlet.nl vond ik heel wat verschillende modellen met een duidelijke foto en beschrijving. De barkrukken werden snel geleverd, waren goed ingepakt en voldeden perfect aan onze verwachtingen. Wij kozen voor het model Antibes.

Super, zou er zeker nogmaals bestellen

Ik had 4 barkrukken besteld, helaas bleken deze niet meer op voorraad te zijn. Kreeg de keuze tussen (12 weken) wachten, geld terug, of iets anders uitzoeken. Ik heb andere krukken uitgezocht en die werden netjes 2 dagen later bezorgd. De correspondentie via mail was erg goed met snelle en duidelijke reactie. Een aanrader om hier te bestellen!!

Hele mooie stevige krukken, snelle levering

Wij zijn blij met deze stoere krukken. Precies de goede hoogte. Stevig materiaal

Kon beter

Stoelen staan totaal niet stevig als je er op zit zijn deze nog al wankel. Btw zou terug betaald worden aangezien we een btw nummer uit belgie hebben. Nu ik ben nog altijd aan het wachten op die betaling in middels al meer dan een maand.

Alles was naar wens

Barkrukken voldoen volledig aan de verwachtingen. Levering was snel en zoals beloofd. Kan deze webshop enkel aanbevelen

Prima kwaliteit voir de prijs en snelle levering.

Alles naar wens ontvangen

Klantgericht en goede kwaliteit

Snelle beantwoording van mijn vraag, snelle levering en goede prijs- kwaliteit verhouding.

Super snelle levering

Levering was super snel en barkrukken zijn makkelijk in elkaar te zetten.

Ik had taupe kleurige barkrukken besteld maar kreeg donker grijs binnen. Deze gehouden ze stonden ook mooi.

Snelle levering en goed en mooi product!

Mooie barkrukken, erg blij mee!

Goed en secuur

Netjes en goed afgewerkt. En netjes afgeleverd

Helemaal goud!!

Top geregeld!!

Hele fijne ervaring en goede service

Correcte snelle levering. Product stemt overeen met foto

Met 1 belletje probleem opgelost!

Had 2 barkrukken besteld! Er werd er maar 1 geleverd! Heb toen 1 x gebeld en 2 dagen later alsnog de tweede kruk thuis bezorgd gekregen!

Prachtige barkruk

Prachtige barkruk. Mooie kwaliteit. Stevig

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.