the chairs are great!

Prima snelle levering en mooie krukken

Prima snelle levering en mooie krukken voor een mooie prijs

Snel en in goede verpakking geleverd

We zijn erg tevreden. Duidelijke website

Snelle levering, mooie barkrukken

Super gave barkrukken en heel snel geleverd.

Vriendelijk en meedenkend personeel

We hadden barkrukken uitgekozen en moesten daarbij ook de barhoogte opgeven. Ik werd later gebeld door barkrukoutlet.nl dat we deze krukken beter niet bij onze bar konden gebruiken omdat ze te laag waren en niet verlengd konden worden. De medewerker gaf zelf een suggestie voor welke krukken vergelijkbaar waren qua uiterlijk en beter te reinigen ivm onze jonge kinderen. Dank voor het advies. We zijn erg blij met onze passende barkrukken!

Prima, voldoet aan verwachtingen.

Prima, voldoet volledig aan verwachtingen.

Prima, goede prijs&kwaliteit verhouding!

Mooie barkrukken voor een goede prijs! Zitten heerlijk en kleur zoals afgebeeld, prima keus.

Duidelijke site, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en goede service en contact.

Onze bestelling werd snel en netjes afgeleverd. Er zat 1 verkeerde schroef bij die na een email erover direct met extra exemplaren is opgestuurd. We zijn erg blij met de nette, mooie en stevige barkrukken.

Snelle levering van goede producten.

Grote keuze uit veel verschillende modellen en kleuren barkrukken. Mooie barkrukken besteld, paar dagen later al in huis! Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Gewoon goed.

Barstoelen besteld. Werden snel geleverd, zien er goed uit. Alleen jammer dat DHL er een potje van maakte maar daar kan de verkoper niks aan doen vandaar ook gewoon 5 sterren.

Mooie barkrukken en aflevering was zeer snel.

Snelle levering,prijs-kwaliteit is ok!

uitstekend!

Bestelling gedaan, snelle reactie en levering.

Snelle levering en prima prijs-kwaliteit

Barkrukken waren snel geleverd en ook van een goede prijs-kwaliteit

De zending was slecht verpakt en niet conform de opdracht

De gasveren waren tijdens de verzending uitgeschoven en stak op diverse plekken uit de kartonnen verpakking. Wij hadden blauw transparante zittingen besteld, echter werden er volledig transparante zittingen geleverd. ook ontbraken er diverse bevestigingsmaterialen daar de kartonnen verpakking open was waar de gasveren uitstaken.

Mooie krukken, goede kwaliteit

We hebben eerst 4 krukken besteld. Door leveringsproblemen bij de fabriek duurde het wat langer. Goed op de hoogte gehouden mbt de status van de bestelling. Het was het wachten waard! Krukken zijn precies zoals we gehoopt hadden. Mooie stevige kwaliteit. We hebben er nu 2 bij besteld. Binnen een week geleverd!

Precies als verwacht

Snelle levering, goed verpakt en de barkrukken zijn precies zoals de foto's op de website. Top!!!

Goede prijs/ kwaliteit verhouding en snelle levering. Zijn blij met de krukken.

Goede contacten over levering

Goede contacten over levering, netjes optijd, makkelijk te monteren.

Het product is prima.

Het product is prima, maar met de levering ging het fout! Onjuiste kleur in de doos, maar werd wel in een paar dagen weer opgelost!

Fantastisch!!

Goede kaliteit,snel geleverd, fijne service en dat alles betaalbaar!

Helemaal prima

Verkopen wat je zoekt en netjes geleverd.

Barkrukken zijn perfect en niet duur!

Ik was een beetje bang voor de kwaliteit, gezien ze zo goedkoop waren. Bij menig winkel heb ik slechtere barkruk zien staan voor meer geld. Ze worden nog maar 3 weken gebruikt maar dusver zijn ze echt perfect.

Mooie barkrukken en snel geleverd!

Barkrukken gekregen zoals ze eruit zagen op foto's website. Netjes verpakt en zeer snel verzonden.

Mooi artikel super snel geleverd

De barkrukken voldoen aan onze verwachtingen en zien er mooi uit

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.