Gewoon goed.

Barstoelen besteld. Werden snel geleverd, zien er goed uit. Alleen jammer dat DHL er een potje van maakte maar daar kan de verkoper niks aan doen vandaar ook gewoon 5 sterren.

Mooie barkrukken en aflevering was zeer snel.

Snelle levering,prijs-kwaliteit is ok!

uitstekend!

Bestelling gedaan, snelle reactie en levering.

Snelle levering en prima prijs-kwaliteit

Barkrukken waren snel geleverd en ook van een goede prijs-kwaliteit

De zending was slecht verpakt en niet conform de opdracht

De gasveren waren tijdens de verzending uitgeschoven en stak op diverse plekken uit de kartonnen verpakking. Wij hadden blauw transparante zittingen besteld, echter werden er volledig transparante zittingen geleverd. ook ontbraken er diverse bevestigingsmaterialen daar de kartonnen verpakking open was waar de gasveren uitstaken.

Mooie krukken, goede kwaliteit

We hebben eerst 4 krukken besteld. Door leveringsproblemen bij de fabriek duurde het wat langer. Goed op de hoogte gehouden mbt de status van de bestelling. Het was het wachten waard! Krukken zijn precies zoals we gehoopt hadden. Mooie stevige kwaliteit. We hebben er nu 2 bij besteld. Binnen een week geleverd!

Precies als verwacht

Snelle levering, goed verpakt en de barkrukken zijn precies zoals de foto's op de website. Top!!!

Goede prijs/ kwaliteit verhouding en snelle levering. Zijn blij met de krukken.

Goede contacten over levering

Goede contacten over levering, netjes optijd, makkelijk te monteren.

Het product is prima.

Het product is prima, maar met de levering ging het fout! Onjuiste kleur in de doos, maar werd wel in een paar dagen weer opgelost!

Fantastisch!!

Goede kaliteit,snel geleverd, fijne service en dat alles betaalbaar!

Helemaal prima

Verkopen wat je zoekt en netjes geleverd.

Barkrukken zijn perfect en niet duur!

Ik was een beetje bang voor de kwaliteit, gezien ze zo goedkoop waren. Bij menig winkel heb ik slechtere barkruk zien staan voor meer geld. Ze worden nog maar 3 weken gebruikt maar dusver zijn ze echt perfect.

Mooie barkrukken en snel geleverd!

Barkrukken gekregen zoals ze eruit zagen op foto's website. Netjes verpakt en zeer snel verzonden.

Mooi artikel super snel geleverd

De barkrukken voldoen aan onze verwachtingen en zien er mooi uit

Ongelofelijk top!

-supersnelle en correcte levering -prachtige kwaliteit van de stoelen -enorm veel waar voor je geld

Prachtige barkrukken, snel geleverd en toen er wat schroefjes ontbraken direct verzorgd, uitstekende service

Was jammer dat er geen beschrijving bij zat

En bij 1kruk paste er 2 bouten niet heb helaas 2 zilverkleurige van mijzelf moeten gebruiken en 1zitting is beschadigd

Gelijk afgesproken

Betrouwbaarbedrijf. Heel goede ervaring.

De aankoop van 3 barkrukken verliep heel snel en soepel. De barkrukken zijn van prima materiaal en we zijn er erg blij mee.

Uitstekend! Na bestelling nog een wijziging telefonisch doorgegeven, top dat het zo goed en snel geregeld was.

Zeer tevreden, snel geleverd, en uitstekende service.

Na lang zoeken bij Barkrukoutlet uitgekomen, voor prachtige.barkrukken. Bestellen was makkelijk, en zeer snel geleverd. De krukken zijn prachtig, en heel makkelijk te monteren. Super blij met het resultaat .

Heel snel bezorgd en makkelijk op het site uit kiezen

Supersnel, leuke prijs en goede kwaliteit

Had 6 barkrukken besteldcen gevraagd of ze de volgende dag geleverd konden worden i v.m. trouwdag. Was perfect op tijd, mooie barkrukken precies zoals omschreven en op de foto's. Ben zeer tevreden.

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.