Prijs kwaliteit perfect. Prachtige uitstraling

Uitstekend!

Heldere duidelijke website. Fijne omschrijving! Ook een duidelijke bevestiging na bestelling en ik werd goed op de hoogte gehouden van levering. De levering kwam zelfs nog sneller dan verwacht. Een dikke 10!

Prima service.

Snel geleverd voor een goede prijs.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Beschadigd frame werd zonder discussie nieuw nageleverd.

Voor je het weet zit je goed.

Ruime keuze en snelle levering , dus lekker zitten en geniet.

Door mijn eigen onoplettendheid kwamen de krukken wat later aan. Maar vervolgens was de service super. Heel fijn dat we konden afspreken wanneer op welke dag de krukken geleverd konden worden. Makkelijk in elkaar te zetten en goede kwaliteit Barkruk Nancy

Komen afspraken na

Snelle levering!

Snelle levering, goed verpakt, simpel in elkaar te zetten! Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden met de snelle levering, goede omschrijving hoe de krukken in elkaar te zetten... In een paar minuten zaten ze in elkaar! Ze zitten lekker!

Hele nette krukken voor deze prijs. Zitten ook erg lekker

Goed bedrijf

Mn krukken werden binnen 3 dagen geleverd. Snel geleverd en altijd bereikbaar voor vragen

Perfecte service

Snelle levering en krukken zijn erg mooi

Mooie krukken voor een leuke prijs

Zeer snelle en nette service ,binnen twee dagen, hadden we de krukken binnen.

Prima product

Voldoet aan verwachting

Snelle levering. Is precies zoals in beschrijving staat. 2 mooie barkrukken voor een supermooi prijsje!!

Goede service. Snel geleverd. Echt een aanrader om hier te bestellen.

Snelle levering, mooie krukken

Snelle levering, mooie krukken

Leuke stoelen, goede prijs

Veel keus, goede prijzen en snelle levering! De barstoelen zitten erg lekker. Was makkelijk in elkaar te zetten.

Snelle en betrouwbare levering

Ruime keus en goede service.

Super service snelle levering top krukken

prettig

Prima krukken, prijs / kwaliteit verhouding goed, snelle correcte levering

Top service met een top product!

Heel mooie barkrukken aan en heel mooie prijs met een prachtige en snelle service! Zeer tevreden!

Iets kiezen van een plaatje op het internet is altijd lastig, maar onze barkruk is een schot in de roos! Het begint met het in elkaar zetten, easy. De stof van de kruk is mooi, de kleur is prachtig en hij zit ook super. Heel blij met deze aankoop!

Snelle levering, duidelijke communicatie, alles perfect!

Ontzettend mooie krukken

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.