Goed geregeld

‘s morgens de krukken besteld om diezelfde dag af te halen.. bij aankomst stonden deze al klaar en is er geholpen de krukken in te laden! Heel soepel geregeld allemaal!

Barkrukken besteld , netjes na 6 dagen geleverd maatvoering klopt ook.

Snelle levering en ook rekening gehouden met levervoorkeur.

Snelle levering en ook rekening gehouden met mijn levervoorkeur. Nette service. Echter was er één kruk aan de binnenzijde van de poten niet goed beschermd zodat de verf er daar af af is. Ik ga dit niet reclameren omdat ze Uiteindelijk toch gebruikt worden en er gebruikersschade op komt. Mss heb ik er nog een paar nodig maar dat komt later nog dan.

Van bestelling tot aflevering helemaal goed.

Van bestelling tot aflevering helemaal goed.

Na 2 dagen waren de stoelen al bij ons. Vlotte levering , duidelijke informatie en stoelen zijn perfect zoals op site. Super blij met mijn nieuwe stoelen

Top website

Mooi aanbod, sterke prijzen! Prima werking en correcte levering, kortom super website.

Gewoon Top

Alles volgens afspraak. Een voudig te monteren

Helemaal top

Heel blij met mijn bestelde krukken met rugleuning. Precies wat ik bedoelde en keurig op tijd bezorgd

helemaal top!

snelle levering en goede service.

krukken zoals omschrijving,netjes verpakt en op afgesproken tijd geleverd

Netjes

Netjes geleverd. Het duurde alleen lang.

Gemakkelijk te bestellen Snel geleverd Prima materiaal

ik ben zeer tevreden

barkrukken zitten goed en levering was op tijd

Snelle en goede service

2 mooie krukken besteld waar helaas iets mis was met de gasveren, dit is direct opgepakt en keurig opgelost. Verkopen kan iedereen maar service verlenen vraag vakmanschap en passie. Dit bedrijf heeft beide in huis. Betrouwbare mensen en een fijne winkel.

Uitstekende service

6 barkrukken besteld na een half jaar kwam bij een kruk een productie fout naar voren. Na vermelden werd er meteen een nieuwe kruk opgestuurd.

Wij hadden twee krukken gekocht waar bij een kruk de bekleding iets niet goed was, Is keurig en snel opgelost. Top

Super snelle levering

Netjes verpakt mooie kwaliteit super snelle levering

Goeie service!

Goeie prijs kwaliteit en snelle, vlotte service!

SUPER GOED

Alles netjes en snel geleverd kon ook achter af betalen om eerst te kijken of het in goede staat was aangekomen ben we super blij mee staat echt leuk in de woonkamer goede kwaliteit zal zeker aanbevelen!

Ervaring is prima,

Goede service en mooie krukken!

Ik had krukken besteld toen daarna een actie kwam voor 10% korting. Ik mocht de bestelling nog annuleren en de krukken opnieuw bestellen zodat ik alsnog de 10% korting kon gebruiken! Voor de levering namen ze netjes contact op over een leverdatum! Kortom fijne service en mooie barkrukken heb ik nu staan😁👌🏼

Prima product en service

Prima product. Levering op tijd. Zeer tevreden.

Mooie stoelen goede kwaliteit voor een mooie prijs

Erg blij met onze barkrukken. Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Zeer goede service

Snelle levering, tip top service

Top product voor een scherpe prijs

bijna twee weken op moeten wachten, maar dat is het zeker waard. Je wordt erg goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Klasse!

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.