Mooie krukken snel geleverd

Hele mooie prijs/kwaliteit verhouding. Veel keuze. Snel besteld en geleverd.

Zeer goede service!

Tijdens levering was 1 van onze barkrukken beschadigd. Hier werd onmiddellijk een oplossing voor aangeboden! Prima service!

Hele goede krukken

Ik heb goede aard met mijn barkruk

snelle en nette levering

Goed en stevig materiaal... ziet er keurig uit... Zeer tevreden !!! Nog bedankt voor de goede zorgen. A.v.d.Vegt te Amsterdam

Geweldig en snel

Alles was goed snel gelevert en snel zoals ze al melden

prima krukken alleen kleuren zijn wat fletser dan op de afbeelding

prima barkrukken alleen kleuren zijn wat fletser dan op de afbeelding. Verder prima website en levering

Goed en snel.

Besteld en meteen een berichtje terug, helemaal top.

Bestelbevestiging was niet duidelijk maar levering was snel en netjes

Snelle levering, goed materiaal.

Ik heb twee barkrukken besteld voor de keuken. Eerst natuurlijk gekeken of de zithoogte klopte met het eiland. De toegestuurde barkrukken waren van zeer mooi chroom en degelijke bekleding, kortom boven verwachting. Daarbij in acht genomen de lage prijs, krijgt barkrukoutlet.nl van mij een 10!

Het is alles waarop ik hoopte

- zeer mooie en degelijke krukken - snelle levering

Goede service en vriendelijke medewerkers!

Fijne barkruk, deze zat ook zeer goed verpakt en op tijd geleverd.

top

Snelle levering en perfectie

Snel geleverd en product ziet er goed

Priduct ziet er goed. Wij hebben de barkrukken nog niet in gebruik genomen,maar al wel in elkaar gezet. Wel jammer dat je de barkrukken zelf nog in elkaar moet schroeven. Verder ziet het er goed uit. Wordt vervolgd.

Goede en snelle service! Ik ben erg blij met mij nieuwe krukken👍

Doen wat we beloven

Fijn om zaken mee te doen

Slecht

Geen kwaliteit van stoelen afwerking en details duidelijk te zien dat het niet goed gedaan is

Uitstekende service

Alles goed verlopen, geweldige krukken, in een mum van tijd gemonteerd, vlotte verzending, niets dan lof!

Mooie kruk, Netjes geleverd

Goed!

Makkelijk bestelproces en zeer snel geleverd.

Goed contact

Je word via de mail goed op de hoogte gehouden van de voorraad levering verzending etc. Oftewel goede online service.

Betrouwbare partij!

Prijs is goed en de kruk ook, verpakking uitstekend, verzenden mag iets sneller.

Heel goed, snelle complete levering, mooi en degelijk product.

Heel goed, snelle complete levering, en een mooi en degelijk product.

Super snelle levering

Prima prijs/ kwaliteit en goede communicatie

Hele snelle levering Zeer tevreden

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.