Pluspunten

Snelle levering, zeer behulpzame klantenservice

Interne proces verbeteren omdat inefficientie te veel kost. In eerste instantie werd een veekeerd cervangend onderdeel bij ons bezorgd, de 2e levering was pas goed.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en heel snel geleverd

Eigenlijk geen verbeter punten te vermelden alles wat netjes geleverd en makkelijk inelkaar te zetten. We hebben al veel plezier van de bar krukkken

Pluspunten

Snelle correcte levering. Product voldoet aan verwachtingen.

Pluspunten

prima en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, en snel antwoord op e-mail

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tevreden

Snellere leveringaura

Pluspunten

snelheid correct zeer goede prijs / kwaliteit van de producten

Pluspunten

Overzichtelijke webside veel keuze snelle en keurige aflevering

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering.

Pluspunten

Snel geregeld

Andere leverancier, mijn pakket was op andere straat op het zelfde nummer (maar toch verkeerd) dus heb ik ook geen briefje gekrijgen! Alleen een bevesting per e-mail dat mijn pakket is ontvangen dus ik moet zelef verder opzoeken waar hij liegt. Goed op de naam van de straat kijken!!!

Pluspunten

Zeer goed geregeld snelle levering conform afspraak en goede kwaliteit prijsverhouding van het artikel wat we hebben gekocht

Montagehandleiding zou handig zijn

Pluspunten

Overal netjes van te voren over geïnformeerd.

Pluspunten

Reactie van bedrijf is super

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

-Slechte recensies worden veelal verwijderd. Voor een recensie dien je je aan te melden bij Kiyoh. Deze heeft het recht advertenties te verwijderen, dit kom barkrukoutlet.nl goed uit. Kennis zijn recensie is verwijderd, ondanks correct taalgebruik en geen aangeboden oplossing door leverancier. -Slechte kwaliteit barkruk. Bij binnengebruik roestvorming in een maand. -Levering niet op de afgesproken dag. Daarnaast wordt te bezorging via DHL gedaan. Deze bezorgen tussen 8 en 18, afspraak maken kan niet, bezorgen op een onaangekondigde dag ondanks afspraak met leverancier op een bepaalde dag te leveren. Betreft een zakelijk bezorgabonnement, particulier is ook mogelijk, maar dit doet barkrukoutlet.nl niet, want is duurder. Op zich geen probleem, maar niet niet zeggen dat je een bezorg moment kunt kiezen.

Pluspunten

Super blij met m'n barkrukken! Nog mooier als op de foto. Niet voor in huis maar worden gebruikt aan boord. Nu allebei een luxe kapiteins stoel! Top!

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Snelle leveren en product ziet er uit als beschreven

Pluspunten

Alles volgens de beloofde voorwaarden. Verschillende goede oplossingen aangeboden gekregen bij een probleem. Ook zeer snelle afhandeling !

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.