Pluspunten

Ben zeer blij met deze barkrukken aan een voordelige prijs ook nog. Past perfect met mijn keuken.

Pluspunten

Mooie barkrukken voor een leuke prijs! Snelle en goede levering.

Pluspunten

Snelle levering en artikel is goed.

Pluspunten

Goede en snelle service! Nieuwe onderdelen kregen we direct toegestuurd.

Kleurverschil in bekleding barkrukken die op elkaar lijken (enige verschil was met en zonder armleuning). Kunnen ze misschien niets aan doen, maar vonden we wel jammer.

Pluspunten

Snelle service en houden je goed op de hoogte. Vriendelijk

Pluspunten

Groot gemak qua koop en montage. Snelle levering.

Pluspunten

Hele snelle levering, mooie barkrukken.

Pluspunten

Snelle levering en helemaal correct

Pluspunten

Prima service en snel contact bij een foutje

Geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Te kort om de kwaliteit en houdbaarheid te beoordelen. Opbouwprocedure eenvoudig en snel.

Website, bestelprocedure en betalingsmogelijkheid verbeteren. Ben er twee achtereenvolgende dagen minstens een half uur per dag mee bezig geweest om de bestelling geplaatst en betaald te krijgen.

Pluspunten

Ik heb twee krukken besteld op vrijdagochtend en de volgende dag al afgeleverd. Prima!

Pluspunten

snel antwoord op vraag over levertijd

geen

Pluspunten

Gevonden wat ik nodig had, aan een doenbare prijs. Snel verder geholpen. Goede service. De barkrukken werden binnen een zeer korte tijd aan huis geleverd.

Pluspunten

Snel en duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijs

Ik ben al 3 dagen aan het wachten tot DHL komt leveren. Zelfs een dag vrij genomen van mijn werk om thuis te zijn voor DHL, maar tot op heden nog helemaal niets gezien! Ook de leveringsuren zijn belachelijk, tussen 8 uur 's ochtends en 18.00 uur 's avonds. Dit is voor werkende klanten onbegonnen werk! ! Werk is nu juist de reden om online te bestellen. Ik kan dus geen beoordeling geven over de krukken zelf, want ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik beveel het bedrijf niet aan vanwege de problematische levering.

Pluspunten

snel, keurig verpakt en compleet geleverd binnen 48 uur

Pluspunten

- Barkrukken hebben een luxe uitstraling - zitten comfortabel - snelle levering

Pluspunten

Super netjes verpakt Super snel bezorgd Super prijs Super tevreden

Pluspunten

Order aanpassen was geen probleem. Geld werd snel terug betaald. Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering Kwaliteit en prijs prima Duidelijke website

Pluspunten

Veel keuze , vlot bestellingsverloop , snelle levering en zeer goed verpakt , items komen prima beschermd in verpakkingsdoos en zijn met bijgeleverd plannetje makkelijk te monteren. Extra geschenkje was zeer leuk om te krijgen! Dit is een site waarop je met een gerust hart kan bestellen want alles was naar wens voor ons !

Zekkenstraat 23-25

3151 XP Hoek van Holland

Over Barkrukoutlet.nl

Barkrukoutlet.nl biedt een grote collectie betaalbare barkrukken. Bent u op zoek naar Industrieel of juist retro dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland voor advies. Wij zijn altijd scherp geprijsd.