10

altijd vlot en snel een oplossing indien mogelijk

top

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Daar gaan we voor Luc! Thanks voor je feedback. Groet, Ebbe | Mijnwebwinkel

1

Slecht

Slecht. Vermelden bewust de ingangsdatum webshop niet. Als je wilt opzeggen moet je dit 1 maand voor de einddatum doen anders zit je er nig een jaar verplicht aan vast. Die einddatum miet je opvragen want staat nergens vermeld (bewust). Verhogen tussendoor ook nog de maandelijkse kosten.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hi Marja, Wij hebben inderdaad abonnementsvoorwaarden waarin staat dat je ene maand voor de einddatum op moet zeggen. De einddatum is altijd op te vragen, hier zullen wij altijd transparant over zijn. Groet, Ebbe | Mijnwebwinkel

10

Top!

Al jaren klant en super service! Blij mee

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en goed een webshop opzetten met uitstekende support

Ik heb lang geaarzeld om mijn webshop opnieuw op te gaan bouwen bij een andere webhost. Eenmaal begonnen met de gratis webshop zag ik hoe eenvoudig en uitgebreid een webshop is op te zetten met Mijnwebwinkel. De uitgebreide handleiding, de video tutorials en de support van de helpdesk hebben me hierbij goed geholpen. Daarom snel overgeschakeld naar de PRO versie, zodat mijn webshop eenvoudig meertalig gemaakt kon worden. Een verbeterpunt zou zijn om het mogelijk te maken om meerdere domeinnamen onder te brengen bij Mijnwebwinkel.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Leo, Goed om te lezen dat het je is gelukt om je shop te bouwen met onze handleidingen en tutorials! Als je vragen hebt, dan mag je ook contact met support opnemen :-) Groet, Ebbe | Mijnwebwinkel

10

Goed, makkelijk en overzichtelijk

Met mijnwebwinkel kun je makkelijk en redelijk snel een website maken. Genoeg mogelijkheden en je kunt het zo ingewikkeld maken als jij wilt. Goede beschrijvingen van onderdelen binnen mijnwebwinkel. AANRADER!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je fijne woorden! Als je ooit ergens hulp nodig bij hebt, dan weet je ons te vinden! Groet, Ebbe | Mijnwebwinkel

10

Toppie!

Leuk bedrijf en een goede snelle service!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Thanks Dominique! Hier worden wij blij van :-) Groet, Ebbe | Mijnwebwinkel

10

Supermakkelijk om een webshop te beginnen zonder al te veel kennis!

Van een gratis pakket (tot 25 producten) ben ik na een tijdje overgestapt naar een PRO account. Nu kan ik meer artikelen toevoegen en de webshop laten groeien! Het is zo fijn om eerst een tijdje gratis te proberen of mijnwebwinkel bij je past. De betaal- en verzendmogelijkheden zijn top, net als de andere tools!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Judith, laten we samen ervoor gaan om jouw webshop nog verder te laten groeien! Er zullen nog een hoop andere toffe tools aan komen :-) Groet, Ebbe | Mijnwebwinkel

10

Nooit teveel en altijd een oplossing

Geweldige service bij mijnwebwinkel. Kunnen de meeste klantenservices nog wat van leren. - Snel antwoord - Geen vraag is te gek - Altijd doorzoeken tot er een oplossing is - Beleefd - Ook voor verwarde mensen, hebben zij alle tijd (haha) Merel en alle collega's, jullie zijn TOP!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Juist voor verwarde mensen hebben wij alle tijd ;-) Bedankt Pascha, leuk om te lezen! Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan weet je ons te vinden! Groet, Merel en alle collega's

10

Levensreddend !

Steeds weer de digitale redding van Mijnwebwinkel bij website veranderingen. Ben ik altijd heel blij mee. Vooral de olijke vrolijke en oh zo geduldige Merel. Ze hielp me stapsgewijs door de veranderingen heen om mijn website tot webshop te verbouwen. Super fijn, Zal vast niet voor het laatst zijn dat ik Wonderwoman aan de lijn heb ;-)

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt Eshter, dat zijn nog eens leuke woorden! Wonderwoman Merel helpt je ook weer graag als je ergens tegen aan loopt!

9

AWESOME!!!

Geen 10, want als het perfect zou zijn valt er niks meer te verbeteren. Hoewel ik nu niks kan bedenken wat er verbeterd zou moeten worden. Ik heb een gratis webshop aangemaakt en het wijst zich allemaal (bijna) vanzelf. Ik wilde eerst zelf iets gaan freubelen in Wordpress (en dat vind ik al niet moeilijk als leek), Mijnwebwinkel is vele male makkelijker in het gebruik. Daarnaast is de support geweldig, ik betaal hen niet voor hun diensten en dat merk ik dus niet eens; ik wordt goed en snel geholpen. Ik ken legio bedrijven waar Service & Support als dienst (lees, betaald) kan worden afgenomen en die dan nog eens ver beneden de maat presteren ook. Ik zeg dus AWESOME en INCREDIBLE. O ja, en wanneer komt Alex weer eens pannenkoeken eten in Heesch, ik mis hem daar de laatste weken ;-)

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat een toffe review, bedankt Hans! We zullen Alex snel weer eens langs Heesch sturen ;-)

9

Goede professionele hulp

Ik zat met een paar vragen over mogelijkheden in mijn webwinkel www.bronzeandmore.nl en daar hebben jullie mij heel goed in beantwoord dus vandaar het cijfer 9 Ga zo door! Dank je wel. Met vriendelijke groeten Ineke Nicolai

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Ineke, Dat is fijn om te lezen! Mocht je andere vragen hebben, dan zitten wij voor je klaar. Groet, Ebbe | Mijnwebwinkel

10

Prima webwinkel voor startups!

Mensen die Mijnwebwinkel gaan vergelijken met een webwinkel waar je 300 tot 500 per maand voor betaald of een shop waar je voor ontwikkeling 12.000 - 20.000 euro voor betaald willen zeker voor een dubbeltje eerste rang zitten. Dit bestaat niet mensen!! Prima service doen er volgens mij alles aan om naar de klant te luisteren, te ontwikkelen en ook om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Voor mij een top bedrijf!! Ga zo door, vooral op basis van ontwikkeling.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt Wilco! We gaan zeker door met het ontwikkelen van toffe functie! Er zitten mooie dingen aan te komen.

1

Sites zijn oflline, geen compensatie. Query gegevens in duurste pakket onmogelijk.

Website werkt niet van ons, geen enkele tegemoetkoming van offline zijn. Ingevoerde data kan niet en kunnen ze niet eenvoudig aangeleverd krijgen. Zit niet in het meest duurste pakket. Vaak storingen:(

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dag Roald, 10 juli was inderdaad een heel vervelende dag. We hebben met man en macht (tot 00.00 uur) doorgewerkt om weer stabiel te zijn en het te monitoren. We begrijpen heel goed dat je hiervan baalt, wij balen hier ook erg van. We gaan er alles aan doen om dit te voorkomen.

1

Groei gaat helaas niet gepaard met een verbetering van de service.

Vandaag de webshop hele dag offline door een zogenaamde technische storing. Dit is toch onacceptabel voor een webwinkel. Daarbij zitter er bugs in het systeem waardoor je bestellingmails krijgt, terwijl de betaling door mollie is geannuleerd. Dit levert risico's op die mijnwebwinkel niet wil oplossen terwijl het logisch lijkt dat je pas een bestellingsmail krijgt als de betaling is geslaagd.....

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dag Deborah, 10 juli was er inderdaad een fikse technische storing waardoor je shop niet of nauwelijks bereikbaar was. We hebben met man en macht doorgewerkt totdat het probleem was opgelost. Tot 00.00 uur hebben we alles gemonitord om er zeker van te zijn dat het platform weer stabiel was. We begrijpen heel goed dat dit ontzettend vervelend is geweest, we zullen er dan ook alles aan doen om dit te voorkomen. Er is vandaag, 12 juli, een mail verstuurd waarin we uitleg geven over de storing. Mocht je hierover nog vragen hebben, stuur ons dan een mail naar info@mijnwebwinkel.nl

1

Zeer slechte service, en zeer klantonvriendelijk

Zeer slechte service, Oplichters zijn het. Ik raad al mijn collega ondernemers af om aan deze malafide praktijken. Smeren gelijk een abonnement aan. Beantwoorden klachten niet deftig. Webshop gaat vaak offline door slechte server. Altijd aanpassingen brengen en aan klanten niet laten weten. Er zijn andere webshop platforms die veeeeel beter zijn dan deze schurken. Gouden raad: let goed op met wie je samenwerkt. Kijk eerst naar reviews van mijnwebwinkel op andere websites!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dag Achot, Dat je niet tevreden bent over onze dienst, dat kan en is helemaal prima (uiteraard wel spijtig). Malafide schurken zijn we echter niet, maar dat terzijde. Mocht je ergens nog vragen over hebben, laat het ons dan weten. We helpen je nog graag. Mocht dat niet het geval zijn, dan wensen we je veel succes met je webwinkel.

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Laatst meegedaan met een van de klantendagen ("focusgroepen"), waarbij we als gebruiker van de webshop werden gevraagd om mee te denken over de ontwikkeling van nieuwe vormgeving opties. Dat was een heel nuttige ochtend en de sessie was goed en professioneel opgezet! Ook nuttig om met andere webshop gebruikers in contact te komen, je kunt ideëen en ervaringen uitwisselen. Over Mijnwebwinkel: veel functionaliteit voor een goede prijs.

Verbeterpunten

Bij het inrichten van mijn webshop heb ik allerlei opties uitgeprobeerd. Daarbij heb ik enkele bugs aangetroffen. Als je die meldt, krijg je weliswaar snel een reactie, maar bugs worden niet opgelost en men kan niet aangeven wanneer dat gaat gebeuren en of het gaat gebeuren. Dat is erg jammer, ook al betreft het geen blokkerende bugs.

 • Aanbevelen? Ja
 • Prijs
 • Personeel
 • Kwaliteit
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg leuk om gevraagd te worden en de kans te krijgen om mee te denken. Ik wordt altijd goed en zeer vriendelijk geholpen bij de klantenservice. Prima prijs kwaliteit verhouding en ze blijven zich ontwikkelen en streven naar meer mogelijkheden. Ze zijn goed benaderbaar en staan open voor ideeen. Ik ben tot nu toe erg tevreden!

Verbeterpunten

Het klopt dat als er een 'bug' zit, ze dit niet altijd op orde krijgen. Omdat ik geen last van de 'bug' heb en de melding negeer laat ik het ook versloffen...

 • Aanbevelen? Ja
 • Prijs
 • Personeel
 • Kwaliteit
2

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze proberen wel te verbeteren, maar moeten nog heel veel leren. Wil je als webwinkelier echt groeien, dan ben je hier niet op het goede adres. Leuk voor een hobby webshop.

Verbeterpunten

Zorg altijd dat je bij calamiteiten telefonisch bereikbaar blijft. En draai updates terug als er veel problemen ontstaan. Dit duurt nu al enige tijd, zonder een echte adequate oplossing! Dit kost webshoppers klanten!!

 • Aanbevelen? Nee
 • Prijs
 • Personeel
 • Kwaliteit
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Personeel is heel vriendelijk ze helpen goed denken ook mee, maar zij hebben de mogelijkheid ook niet.

Verbeterpunten

Zegen zo vaak dat er meer updates komen maar die komen niet, mijnwebwinkel is geen platform voor in d elektronica daar voor moet je niet bij ze zijn, veder is het wel goed, product filters en navigatie kennen ze niet. Daarom ga ik ook weg. Om te knippen en plakken producten is Mijnwebwinkel wel goed, voor onze branche zijn ze niet goed, ook zo jammer dat de updates zo uitblijven heel jammer.

 • Aanbevelen? Nee
 • Prijs
 • Personeel
 • Kwaliteit
1

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Je kan gebruik maken van goede bedrijven zoals MyParcel en Mollie die je makkelijk kan linken.

Verbeterpunten

Super slechte klantenservice, ik ben meerdere malen met problemen aangekomen en er werd nooit iets mee gedaan. Super weinig mogelijkheden om interessante product combinaties mogelijk te maken waarbij de stock gewoon goed bijgehouden wordt. Beperkt in ontwerpmogelijkheden, weinig opties met de mobiele versie, slechte behandeling als er bugs zijn en dan als nog vol op moeten betalen terwijl er niks verkocht kan worden en nog veel meer.

 • Aanbevelen? Nee
 • Prijs
 • Personeel
 • Kwaliteit
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
 • Prijs
 • Personeel
 • Kwaliteit
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi en overzichtelijk, heb nu een gratis account, al een oude dus 50 producten kan ik in me winkel zetten, maar dit zal op termijn een PRO gaan worden. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Het wordt ook gewaardeerd als je meedenkt.

Verbeterpunten

Heb ook al laten weten aan het team: een plugin voor cadeaubonnen zoals VVV bon, dit kan verkoopverhogend werken. Er is aangeven dat men dit idee meeneemt. Ik hoop dat er inderdaad een plugin komt want dat is voor mij wel een 1e prio om voor een PRO pakket te gaan

 • Aanbevelen? Ja
 • Prijs
 • Kwaliteit
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
 • Prijs
 • Kwaliteit
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eenvoudig in gebruik en wanneer er toch iets niet lukt, staat het team van Mijnwebwinkel voor je klaar met opties en antwoorden. Geen gedoe of eeuwen wachten. Je ontvangt ook regelmatig handige tips en relevante nieuwtjes via de mail. Blij mee!

Verbeterpunten

1 puntje: Extra optie, bij plug in van my parcel voor gebruik digitale postzegel, zodat je vanuit Mijnwebwinkel kunt aanvinken of het pakketpost, brievenbuspakket of digitale postzegel voor brief betreft. Voor die laatste moet je nu inloggen bij my parcel zelf en daar de postzegel aanmaken, zou fijn zijn als alles binnen Mijnwebwinkel mogelijk is.

 • Aanbevelen? Ja
 • Prijs
 • Personeel
 • Kwaliteit
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
 • Prijs
 • Personeel
 • Kwaliteit

Filter op taal

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina