Wat TOPPIE dat je zo blij bent met ons platform! Fijn om te lezen dat het aan jouw wensen voldoet 💚
We helpen je altijd heel graag, en hopelijk lukt dat ook altijd heel snel ;-)
Bedankt voor je leuke review en vragen! Om meteen antwoord te geven op jouw vragen: 1. Bol.com feed: https://www.mijnwebwinkel.nl/partner/bol 2. Voorraad uploaden: helaas nog niet mogelijk, wil je dit toevoegen aan feedback.mijnwebwinkel.nl? We blijven ontwikkelen om het platform nóg beter te maken! Groeten, Mijnwebwinkel.
Fijn om te horen Margrita! We hopen dat je een succesvolle winkel op ons platform mag runnen! Uiteraard helpen we je hierbij aan alle kanten.
Super fijn om te horen! 💚 We hopen dat we je nog vele jaren tot tevredenheid mogen helpen!
Hoi Adrienne! Bedankt voor je fijne feedback! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over alle mogelijkheden en onze support :-) Veel succes met je webwinkel! Hartelijke groet, Mijnwebwinkel.
Hoi Richard, Fijn dat alles goed geregeld is voor je! Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
Hoi Frederik! Wat goed om te horen dat je tevreden bent met de overstap naar ons platform! We hebben wel een oplossing om een order voor jouw klanten te kunnen plaatsen. Zou je ons een mailtje willen sturen? Dan leggen we je het graag uit. Groeten, Mijnwebwinkel.
Hoi Sanne! Wat goed om te lezen dat je ook met minder ervaring, een webwinkel op ons platform kan maken! Wij hopen voor iedereen een toegankelijk platform te hebben 💚 Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
Hoi Ilse, Goed bezig! En uiteraard zitten we voor je klaar mocht je toch een vraag hebben, we helpen je graag op weg om van jouw winkel een online succes te maken! Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
Goedemiddag, Wat vervelend om te horen dat de communicatie over het aangaan van een jaarabonnement toch niet helemaal goed is over gekomen bij je. We communiceren dit duidelijk bij aanvang van de overeenkomst en staat ook vermeld in onze algemene voorwaarden. Je gaat bij ons een zakelijk overeenkomst aan, welke altijd een jaar betreft. Je ziet dit duidelijk op onze pakkettenpagina waarbij aangegeven staat wat de prijs is per maand bij een jaarabonnement. Uiteraard helpen we je graag verder om van jouw winkel een succes te maken. Samen met jou willen we de schouders eronder zetten en je helpen jouw winkel vorm te geven, te vullen en een online succes te maken. Geef je ons een seintje als je vragen hebt? We zijn je graag van dienst. Hartelijke groet. Mijnwebwinkel.
Hoi Natasja, We helpen je heel graag en we vinden het dan ook heel erg leuk om te horen dat je onze service top vindt 💚 Groeten! Mijnwebwinkel
Hoi Frank, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Groeten! Mijnwebwinkel
Wat vervelend om te horen dat de communicatie over het aangaan van een jaarabonnement toch niet helemaal goed is over gekomen. We communiceren dit duidelijk bij aanvang van de overeenkomst en staat ook vermeld in onze algemene voorwaarden. Je gaat bij ons een zakelijk overeenkomst aan welke altijd een jaar betreft. Met vriendelijke groet, Mijnwebwinkel
Wat fijn om te horen! Je kan inderdaad een 'achteraf betaalmethode' invoeren via de gekozen betaalprovider. Ook enorm leuk dat je zulke mooie complimenten van jouw klanten ontvangt! Hartelijke groet. Mijnwebwinkel
Hoi Ageeth, We doen ons best om iedereen zo snel als mogelijk is te helpen en heel vaak lukt dit inderdaad dezelfde dag of zelfs binnen een uur zoals jij ervaren hebt :-) Groeten! Mijnwebwinkel
Hoi Carla, We denken heel graag met jou mee! Fijn dat je tevreden bent met onze suggesties en dat jouw winkel klaar is voor de toekomst! Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
Leuk om te horen! We wensen je nog heel veel plezier om ons platform toe! Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
Wat fijn om te horen Jans! We wensen je nog vele fijne jaren toe op ons platform! Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
Wat enorm fijn om te horen dat jouw webwinkel zo goed toegankelijk is voor íedereen en dat de spraakbesturing heel goed werkt! 💚 Hartelijke groet, Mijnwebwinkel
Hoi Edith, Wat fijn om te horen dat onze Custome Care afdeling je snel op de goede weg helpt, dat doen ze namelijk heel graag ;-) Wij kunnen iets met jouw review: collega's van de Customer Care afdeling blij maken! 💚 Groeten, Mijnwebwinkel
Hoi Daphné, Bedankt voor je leuke review! We helpen je uiteraard heel graag verder en ook wij kijken uit naar onze samenwerking met jou! 💚
Hoi Karen, Fijn dat je goed en snel geholpen wordt door de Customer Care afdeling! 👍 Groeten! Mijnwebwinkel
Hoi Eline, Fijn dat jouw vraag op deze manier nu opgelost is! We helpen je uiteraard graag en als we er per mail even niet uitkomen, bellen we graag om het telefonisch toe te lichten. Groeten, Mijnwebwinkel
8 jaar alweer! We gaan op naar de volgende 8 waarbij we je graag helpen jouw mooie winkel succesvol te houden.