Op 2 punten na, TOP

Echt top! Alleen het ontwerpen is wat onduidelijk en ik kan geen ander teken doen bij mijn logo dan die shop, dat vindt ik erg jammer. Voor de rest wel echt top.

Snelle jongens en meisjes

Zeer bereikbaar team, timmert aan de weg alhoewel ik niet echt alles gebruik van de vele opties. Eenvoud is het je ware - :) Carry on. We love you too 👍

Geweldig!

Veel mogelijk en alles werkt perfect. Er is altijd een luisterend oor en tja..... Het was nu eenmaal liefde op het eerste gezicht. Dank jullie wel voor alles! Hartelijke groetjes, Karin en Max www.stones2heal.nl

Blijft door ontwikkelen. Zeer tevreden.

Goed platform dat met zijn tijd mee gaat. Prima ondersteuning bij vragen. Een aanrader. www.dutch-heros.com

Heel tevreden

Een fantastische tool om mee te werken

Veel mogelijkheden, maar voor mij (nog) behoorlijk ingewikkeld

Ik wil graag een eenvoudige webshop lanceren en ben nog in de uitprobeer-fase. Ik overweeg absoluut om over te gaan naar een pro pakket zodra ik de fijne kneepjes door heb maar voor nu vind ik het nog behoorlijk lastig om een mooie basis te bouwen.

De juiste ondersteuning

Ben ook blij met Mijn Webwinkel

geweldig

fijne website en goede hulp

Super, altijd bereikbaar en snelle service

Super, altijd bereikbaar en snelle service !

Fan vanaf het eerste uur

Ik ben niet zo handig maar mijn webwinkeltje Wolletjewit beheer ik helemaal zelf. Ik ben ook dol op jullie!!!

Fijn om mee te werken!

Ik vind Mijnwebwinkel heel fijn om mee te werken. Heel duidelijk - bijna alles. Voor wat ik niet kan vinden is er een handige Q&A. En als ik er toch niet uitkom, staat er een dreamteam klaar! Ongelooflijk hoe snel, vriendelijk en duidelijk ik (digibeet!) altijd antwoord krijg. Dat is ècht zonder overdrijven top!

Een zeer geslaagde overstao

Eenvoudig, snel...genoeg mogelijkheden. Fijn om met jullie te werken. Ideeen, innovaties. Je moet het zelf ervaren!

Altijd goed!

Geen 10 omdat er altijd nog wel iets te verbeteren is😉 Maar eigenlijk weet ik nu niks te verzinnen🤔. Maar elke x hebben jullie toch weer iets verzonnen en ontwikkeld dat het platform toch weer beter en makkelijker werkt👍Jullie blijven groeien en dat is top! 🎉 Elk bedrijf heeft wel eens te maken met storingen en dat is vervelend maar niet onoverkomelijk. Dat gebeurt overal en jullie zitten er altijd boven op! Ik ben echt zeer tevreden. Heb nog wel wat wensen maar jullie kunnen ook niet alles te gelijk en sommige dingen hebben gewoon meer voorrang als andere dingen. Contact is altijd snel en goed. En informeel wat ik ook fijn vind. Nou mijn veren zijn op. Jullie lopen er inmiddels bij als een pauw Keep up the good work. Ik hou van jullie! Happy Valentine ❤️❤️❤️

Makkelijk, goed and still in ❤️

Ik ben eerst gestart met de gratis versie. Verliefd geworden en samen de verbintenis aangegaan en overstapt naar de pro versie. Echt tevreden, altijd wordt je goed geholpen, zelden een probleem en legio mogelijkheden. Op naar het volgende Valentijn jaar. Sabine -x- @iamme.nl

Heel tevreden

Bijna 5 jaar een 'relatie' met MWW. Alleen maar liefde, slechts een enkele keer mopper ik, maar MWW maakt het altijd weer goed. Het fijne vind ik dat het platform ook zeer goed toegankelijk is wanneer je zoals ik A-technisch bent en kom je er niet uit, dan is de hulp fantastisch!

great platform and great service

always quick and informative responses

Geweldig leuk bedrijf met top support

Wie je ook aan de telefoon krijgt, iedereen is altijd even vrolijk en de hulp is altijd goed. De webshop zelf inrichten gaat heel gemakkelijk! Super blij met de keuze voor mijnwebwinkel.

Doe 6 jaar zaken met Mijnwebwinkel en ben zeer tevreden over de mogelijkheden.

Geweldig team!

Altijd snelle reactie bij vragen of problemen.

Een prima platform

Echt een professioneel platform. Goede ondersteuning legio betaalmethoden voor je klanten in Nederland, maar ook in het buitenland. Blij mee.

Oude liefde roest niet, al jaren lang een fijne ervaring.

Mijn liefde voor de webshop groeit en groeit alleen maar. fijne en goeie service en een aanrader voor iedereen.

Fijne service en goed en snel contact

Fijne service en goed en snel contact

De verliefdheid veranderde in houden van!

Al 8 jaar hebben we verkering. Nog steeds kun je mij verrassen en leer ik je weer opnieuw kennen. Never a dull moment. ❤️ Natascha What’s in a Bag

Heel tevreden! With love❤️❤️

Heel tevreden! With love❤️❤️