Pluspunten
Veel mogelijkheden, snelle en vriendelijke communicatie. Regelmatig verzoeken voor feedback van gebruikers, en ze doen daar ook echt wat mee.
Pluspunten
Héél goed concept, véél mogelijkheden, ook vanuit België heel goed te doen.
Pluspunten
Door de prijs is het heel aantrekkelijk. Daarbij is de service goed en is er de afgelopen tijd (gelukkig) veel verbeterd. Ook ben ik erg blij hoe makkelijk het systeem werkt, aangezien ik weinig technische kennis heb.
VerbeterpuntenEr zijn nog veel dingen die helaas niet kunnen (bijv. 0% BTW berekenen bij het invullen van buitenlands BTW nummer).
Pluspunten
Overzichtelijk en makkelijk een webshop bouwen met vriendelijke en behulpzame medewerkers die snel helpen bij eventuele vragen en/of problemen. Ik kan mijnwebwinkel aan iedereen aanbevelen die een gebruiksvriendelijke template zoeken met veel mogelijkheden.
Pluspunten
Snel contact en duidelijke uitleg van medewerkers. Ook dat ze met je mee kijken of iets herstellen is erg fijn. Uitgebreide mogelijkheden voor webshophouders
Pluspunten
Ik heb sinds 3,5 jaar een webwinkel bij Mijnwebwinkel, en ik ben erg tevreden. Zowel over prijs/kwaliteit-verhouding, als over de service als er eens iets niet zo werkt als gehoopt! Regelmatig leuke updates, waardoor de webwinkel steeds wat praktischer en professioneler wordt, terwijl het heel goed mogelijk blijft om alles zelfstandig vorm te geven (zonder overdreven kennis van internet en/of vormgeving)
VerbeterpuntenEr blijven altijd nog wel dingetjes waarvan ik denk: "Dit zou ook handig zijn, als dat kon" Maar jullie blijven ontwikkelen, dus wie weet blijft er in de toekomst niks te wensen over!!
Pluspunten
Werk nu bijna 4 jaar samen met MWW en ben zeer tevreden! Regelmatig goede updates en bij een vraag krijg je snel een antwoord!
Pluspunten
Gewoon een goede basic webshop voor een laag maandbedrag. Supportvragen worden snel beantwoord.
VerbeterpuntenGeen "open" webshop op moment van uitwisselen van gegevens. Dit is slechts beperkt mogelijk. Groei je groter en wil je meer functionaliteit dan houdt het op. Er zal snel aandacht moeten worden besteed aan essentiële zaken die andere shops wel hebben. (Lokatie beheer/ flexibel kunnen printen van gegevens / meer keuze igv verzending door klant / variabele verzendtarieven, niet alleen op gewicht.
Pluspunten
Makkelijk programma
Pluspunten
Zie de cijfers, ik heb twee webwinkels en ben dus dubbel tevreden!
VerbeterpuntenMogelijkheid om software te kunnen downloaden NA aankoop.
Pluspunten
Structureel meedenken en doen is de kracht ,het is tenslotte een webwereld in ontwikkeling en zal nog wel even blijven. De goede weg voor de meeste webwinkeliers. Alleen niet voor megabedrijven met een enorm budget, maar die kunnen dan weer niet zo snel mee met de ontwikkelingen. Ga zo door!
VerbeterpuntenBulk aanpassingen van prijzen, text en fotos zou fijn zijn nu moet alles per artikel.
Pluspunten
Voor een schappelijke prijs een heel modern pakket dat up to date wordt gehouden en constant wordt verbeterd nav wensen van de klant door een dynamisch team. Ze pakken alles pro-actief aan en hebben de opties klaar staan voor je zelf kunt bedenken dat er misschien iets moet gaan gebeuren op gebied van nieuwe wetgeving . Bij een vraag of storing of probleem, word je altijd dezelfde dag geholpen door vriendelijke kundige medewerkers. Top !
VerbeterpuntenGa zo door ! Keep up the good work !
Pluspunten
Het gemak van je webshop in de cloud. Betrouwbaar, snelle en correcte klangenservice.
VerbeterpuntenDuurt vaak wat langer alvorens de nieuwste webshop-functies worden geintegreerd. Ik mis voor mijn webshop bijv een zoekfilter voor mijn producten.
Pluspunten
Zeer behulpzaam. Heel snel antwoord als je een vraag hebt via mail.
Pluspunten
* Snelle reacties bij problemen * Servicegericht * Goed bereikbaar * Legio mogelijkheden als webshop
Pluspunten
weten wat er speelt op het gebied van webwinkels, goede prijs kwaliteit verhouding, makkelijk te beheren, bij vragen snel en goed antwoord, zo kan ik nog wel even doorgaan.
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteitverhouding Het bedrijf is steeds op zoek naar verbetering c.q. vooruitgang Óók superkleine bedrijfjes worden niet vergeten Snelle reactie als je een probleem / vraagje hebt Er wordt daadwerkelijk gekeken wat men met verzoeken van de klanten kan om het nóg beter te maken
VerbeterpuntenAls klein ieniemienie bedrijfje met specifieke, unieke artikelen en een klein budget is het lastig om zichtbaar te zijn op internet. Misschien ligt daar nog een puntje?
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over mijnwebwinkel. Krijg altijd uitstekende hulp daar waar nodig en zou het zeker aanbevelen bij andere.
Pluspunten
Uitmuntende Service Desk, hier kunnen veel dienstverleners een groot voorbeeld aan nemen!!, De dienst is prima voor elke startende ondernemer eenvoudig je eigen webshop maken, voor een zeer schappelijk maandbedrag.
VerbeterpuntenDe opzet en mogelijkheden van het maken en aanpassen van je website is soms net even te beperkt. Ze zouden wat mij betreft er wel een soort van "expert" functie er aan toe mogen voegen.
Pluspunten
Mijnwebwinkel medewerkers zijn altijd bereidwillig om je zo goed mogelijk te helpen. Ook is het prettig om één platform te hebben waarbinnen je eigenlijk alles kunt regelen. Dat scheelt een hoop uitzoek-werk voor de startende ondernemer!
Verbeterpunten(Nog) niet alles is mogelijk binnen de templates van Mijnwebwinkel, maar elke keer komen er weer nieuwe mogelijkheden bij. Ik denk dat het een kwestie van tijd is voor we custom made kunnen werken binnen Mijnwebwinkel.
Pluspunten
Mijnwebwinkel, werk continu aan verbeterpunten en luistert goed naar hun klanten.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
De afgelopen jaren zijn de functionaliteiten van de webshops verbeterd dan wel vergroot, zonder dat de prijs werd verhoogd! Waar vind je dat nog? Ook merk je duidelijk dat het bedrijf flink bezig is met de verbeteringen.
VerbeterpuntenAls je webshop groter word en je diverse filtermogelijkheden nodig bent, dan schiet mijnwebwinkel helaas te kort. Zelf zou ik dolgraag willen blijven, maar omdat dit niet mogelijk was zijn wij inmiddels bezig om over te stappen op Opencart.
Pluspunten
Mijnwebwinkel heeft zeer veel mogelijkheden en is enorm handig in het gebruik, iedereen kan ermee werken! Nog belangrijker vind ik de geweldige service van de vriendelijke medewerkers. Het plezier straalt ervan af! Ze staan altijd klaar om je te helpen en mee te denken. Je krijgt veel handige tips en informatie voor het verbeteren van je website. Er wordt snel gereageerd en men timmert voortdurend aan de weg waardoor de mogelijkheden steeds worden uitgebreid. Top bedrijf!
Pluspunten
Erg helder en prettig in communicatie. Super eenvoudig in gebruik. Steeds weer vernieuwingen.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!