Pluspunten
Gemakkelijk in te vullen webwinkelmodule Er worden steeds nieuwe (gemakkelijke) opties toegevoegd Snelle reactie van de helpdesk
VerbeterpuntenIk heb nog een aantal wensen die helaas niet gehonoreerd worden: - AfterPay voor Belgische klanten - Differentiatie in Nieuwsbrief aanmeldingen (waar zijn klanten specifiek in geïnteresseerd) voor meer doelgerichte Nieuwsbrieven
Pluspunten
Wij hebben runnen al enige jaren de hobby webwinkel MiepsMoeswinkel bij MijnWebwinkel en kunnen zo onze zelfgemaakte artikelen op een professionele manier tonen aan de markt. MiepsMoeswinkel.nl en zijn daar zeer tevreden over en vinden het leuk om semi-professioneel bezig te zijn. Het zou leuk zijn als weg nog eens zouden kunnen doorgroeien naar een professionele site.
VerbeterpuntenHet volgen van de door het systeem verzonden mails meer transparrant maken.
Pluspunten
Prettige, toegankelijke mensen / organisatie, goed en eenvoudig te beheren systeem om snel een professioneel resultaat te hebben.
Pluspunten
eenvoudig te bedienen, aantrekkelijk format, correct in alle opzichten.
Pluspunten
Fantastisch dat er een gratis pakket is! Het programma werkt snel. Veel mogelijkheden en functies. Erg professioneel. Fijn om mee te starten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Relatief eenvoudig te beheren en toegankelijk webshop systeem De klanten service is er zeker de laatste jaren goed op vooruit gegaan. Opmerkingen worden serieus genomen en wordt er moeite gedaan om zaken die ontbreken toe te voegen aan de mogelijkheden.
VerbeterpuntenDoor de toenemende diversiteit aan producten en diensten in webshops, kan niet voor iedereen de ideale omgeving geboden worden. Voor ons zou een oplossing om E-producten, zoals entreetickets, direct na betaling te kunnen downloaden vanuit de webshop een welkome toevoeging zijn.
Pluspunten
Staan altijd meteen klaar,als je tegen een probleem aanloopt. Je belt en ze gaan meteen voor je op zoek naar de beste antwoorden. Ze onderzoeken steeds nieuwe dingen uit om de website steeds beter te maken.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ideale software die makkelijk te gebruiken is. Veel functies om je webshop goed aan te kleden en ook het integreren van betaalmogelijkheden is heel handig. Tel daarbij dat de software steeds verder uitgebreid wordt en de deskundigheid van het personeel en je hebt een goed product tegen een goede prijs. Héél tevreden dus.
Pluspunten
Word snel geholpen als er een vraag is.
VerbeterpuntenEr mogen wel wat meer functies bij.
Pluspunten
Ik vind het zeer prettig dat er altijd razendsnel gereageerd wordt op een vraag en/of een probleem.
VerbeterpuntenVwb het bedrijf geen verbeterpunten, Vwb de winkel zou ik het persoonlijk fijner vinden als er bij een aanbieding meerdere afbeeldingen mogelijk zijn. Ik verkoop ook verzamelingen postzegels, waar vele foto's de klan een betere indruk kunnen geven van hun aankoop. Nu heb ik dat opgelost met een link naar andere site's
Pluspunten
Gebruikersvriendelijk, up to date en snelle, vriendelijke klantenservice.
Pluspunten
De webwinkel is zeer makkelijk in gebruik
Pluspunten
Uitstekende service, meer dan voldoende mogelijkheden binnen het systeem, zijn vernieuwend, zeer gebruikersvriendelijk systeem
Pluspunten
Zoals vermeld op mijn stuk op Frankwatching, https://www.frankwatching.com/archive/2017/02/08/je-eigen-webshop-beginnen-7-tips-voor-een-sterke-start/: goede service en erg compleet pakket voor een goede prijs. Bovenal, goede service en snelle reactietijd!
VerbeterpuntenEr zijn wat technische verbeteringen mogelijk (filters, kruimelpad etc., maar hier zit Mijnwebwinkel gelukkig bovenop om door te voeren.
Pluspunten
- Snelle reactie op werkdagen. - Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Verbeterpunten- Nu is er geen helpdesk in het weekend. - Door mij aangevraagde verbeteringen laten lang op zich wachten, b.v. 's in de zoekregel. Traveller's komt niet op mijn webwinkel tevoorschijn, gelukkig wel op mijn eigen website.
Pluspunten
Zeer gebruiksvriendelijk, regelmatig nieuwe en handige updates. Snelle, vriendelijke reactie op vragen!
Pluspunten
snelle service goede updates
Verbeterpuntenga zo door.
Pluspunten
MWW is een klantvriendelijk en vrolijk bedrijf. Alles is gemakkelijk zelf uit te zoeken en zodra het even niet meer lukt, word ik snel en efficiënt te woord gestaan. THNX!
VerbeterpuntenIk weet even niets. O, jawel...ik kreeg de uitnodiging voor deze review, gericht aan 'danielle'. Maar ik ben Olga
Pluspunten
Goed product, goede en duidelijk info en ondersteuning.
Pluspunten
Een makkelijk toegankelijk systeem. Goede servicedesk.
Pluspunten
Overzichtelijk, veel mogelijkheden, snelle hulp bij problemen.
Pluspunten
Fijn bedrijf die iedere keer met oplossingen komt. Gebruik is zeer makkelijk en uitgebreid. Prijs is super goedkoop en is de moeite waard om uit te proberen.
Pluspunten
- Een zeer goede oplossing voor een startende webshop - Heel overzichtelijk en eenvoudig te bedienen - Makkelijk te personaliseren - Prijs kwaliteit zeer goed in evenwicht
Verbeterpunten- Voor webshops die iets groter beginnen te worden zijn er een paar grenzen waar tegenaan gebotst wordt.
Pluspunten
Prima service helpdesk, zeer snel antwoord. Ontwerpen van een webshop gaat vrij gemakkelijk, en onderhouden, wijzigen, aanmaken nieuwe pagina's is heel eenvoudig. Alles werkt zeer goed (al 3 jaar). Ze timmeren hard aan de weg, met steeds nieuwe mogelijkheden. TOP ga zo door.
VerbeterpuntenIets moeilijker om links naast elkaar te plaatsen op webpagina's, teveel werk met telkens opnieuw te kijken of alles goed is gepositioneerd. Kan waarschijnlijk eenvoudiger.