Pluspunten
Ik ben in zijn geheel tevreden over Mijn Webwinkel. De prijs- kwaliteit verhouding is prima! Er zijn een hoop nieuwe opties bijgekomen, zoals meer foto's van producten kunnen plaatsen. Deze was voor mij erg belangrijk. Na deze optie is mijn webwinkel voor mij helemaal compleet en overzichtelijk.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Prima back-end om je webshop simpel in te ontwerpen en vullen. Prima technische ondersteuning. Goede koppelingen met boekhoudprogramma en ideal. Blijft zich ontwikkelen.
VerbeterpuntenHet had van mij iets goedkoper gemogen. Zou leuk zijn als het in de wegwinkels ook makkelijk wordt per product een review te laten plaatsen op een simpele manier!
Pluspunten
Innoverend Vriendelijk Duidelijk Fijn programma
VerbeterpuntenVoor mij te duur jaarabonnement. Webwinkel loopt (nog) niet goed, vandaar. Kleine en grote bedrijven betalen hetzelfde. Ik weet dat dit ook moeilijk is te scheiden. Maar toch!
Pluspunten
Duidelijk, behulpzaam
Pluspunten
Niet duur, makkelijk je producten plaatsen, goede service, bij vragen helpen ze graag
VerbeterpuntenOp dit moment niet van toepassing
Pluspunten
Ik raad Mijnwebwinkel iedereen aan. Gebruiksvriendelijk, goeie partners, snel antwoord op je vragen, echt helemaal top.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ze verbeteren al voordat ik door heb dat het nog handiger kan.
Pluspunten
Makkelijk in gebruik, hele goede en snelle klantenservice en heel overzichtelijk.
Pluspunten
Antwoorden op vragen snel en correct,je bent snel geholpen!
VerbeterpuntenGewoon lekker zo door blijven gaan!
Pluspunten
Al jaren blij dat ik heb gekozen voor mijnwebwinkel. Nemen dingen aan als je iets aangeeft en proberen zo goed mogelijk hun best te doen ook met het oplossen van dingen. goede bereikbaarheid, niets laten liggen maar aanpakken,
Verbeterpuntennatuurlijk kom ik soms punten tegen die nog verbeterd kunnen worden, vooral op het gebied van affilatemarketing kan er nog wat verbeterd worden aan de site..
Pluspunten
Super product en Super support! Enorm veel functionaliteit voor lage prijs
Pluspunten
Super makkelijk je eigen website maken en te onderhouden, snelle en persoonlijke hulp van MijnWebwinkel medewerkers en positieve reacties op tips! Ondanks dat ik 1 van de vele ben, voelt dit niet absoluut niet zo!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Regelmatig nieuwe toevoegingen. Blij met meer artikelafbeeldingen en vrije velden!!
VerbeterpuntenAls de upload van foto's er bij kan is het helemaal top.
Pluspunten
Super gebruikersvriendelijk! Zeer goed betaalbaar.
VerbeterpuntenJammer dat de lay-out op een tablet of mobiel niet zo mooi overkomt als op een gewone laptop of pb. Als jullie daar nog wat mee kunnen zou dat zeker pluspunten opleveren!
Pluspunten
Personeel wat meedenkt. Luisteren goed naar de klanten. Pakket doet wat het moet doen. Gebruiksvriendelijk product.
VerbeterpuntenBereikbaarheid is niet altijd goed. Evenals responsietijd op vragen of problemen. Om met de concurrentie mee te gaan zijn echt meer logistieke functies mogelijk binnen MWW. Een voorbeeld is betere controle over de voorraad. Betere integratie met boekhoudpakket en verkoopkanalen zoals Google Shopping en Bol.com
Pluspunten
Mijnwebwinkel is echt fantastisch! Professioneel, meedenkend, innoverend, betrokken, intelligent, fantastische club mensen!
Pluspunten
Adequaat en vriendelijk personeel. Veel mogelijkheden voor het maken van je eigen webshop.
VerbeterpuntenIk heb nog een paar wensen. Die heb ik al doorgegeven. Hopelijk komen die ook in het pakket.
Pluspunten
Ben nu ruim 3 jaar bij "mijn webwinkel" en vanaf het begin super tevreden. Je wordt goed geholpen met je vragen. Hoe stom ze ook mogen zijn
VerbeterpuntenGeen. Blijf wie jullie zijn. Normaal.
Pluspunten
helemaal geweldig met die nieuwe vrije velden.
Verbeterpuntenop dit moment nog geen verbeterpunten.
Pluspunten
Had ik net een cadeaubon gemaakt waar men een persoonlijke tekst kon toevoegen, hoofdbrekens gehad hoe ik de tekst aangeleverd zou krijgen, en kijk!!! komt MWW met vrije velden, of er een Kerstman langs komt, bedankt!
Verbeterpuntenzijn er niet
Pluspunten
Zo blij mee! Goede klantenservice, snel en persoonlijk! Het hele programma werkt heel gemakkelijk en wijst voor zich. Zit top in elkaar!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
-Deskundige, snelle helpdesk. -Makkelijk bedienbare beheeromgeving, vragen worden op de supportpagina op de website ook heel duidelijk uitgelegd. -Wensen mag je aanleveren en wordt uitgevoerd wanneer meerdere dezelfde wens hebben. -Vele mogelijkheden om de webshop in te richten
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Uitmuntende beheer omgeving en zeer snelle en goede support afdeling, een voorbeeld voor alle internet bedrijven !! Direct aktie en een oplossing en goede communicatie
VerbeterpuntenKan ik zo niet bedenken
Pluspunten
- Snel antwoord - Duidelijk antwoord - Goed en passend advies - Denken mee