Pluspunten
Prima om via deze site je webwinkel te starten. Geven prima en vooral duidelijke en snelle support als je het even niet weet. Zal dit zeker adviseren aan anderen.
VerbeterpuntenWeet geen verbeter punten! Alles gaat netjes en snel. Complimenten!!
Pluspunten
Ben pas net gestart met het opzetten van een website. Enorm onder de indruk. Wat een service van de supportdesk en allemaal gratis. Uiteraard wil ik een upgrade naar pro, maar kan nu lekker ontwikkelen in de gratis omgeving
Pluspunten
Je krijgt snel een reactie via de mail, maar ook persoonlijk contact is mogelijk. Ga zo door!
Pluspunten
echt een top service! als je vragen hebt kun je het zo opzoeken op hun site of anders mail je ze en krijg je heel snel een reactie. heel veel opties op de website. TOP!
Pluspunten
mensen staan altijd klaar, geluisterd naar wensen van de klant
Verbeterpuntenseo
Pluspunten
Snelle service makkelijke layout mogelijkheden. en simpel in te richten. Een voor iedereen te begrijpen systeem.
VerbeterpuntenAnno 2016 zou https eigenlijk standaard moeten zijn. Maar wellicht zijn jullie hier al mee bezig?
Pluspunten
Zeer vriendelijk! Zeer snelle reactie op mails!
Pluspunten
Prima begeleiding
Pluspunten
De webwinkel is heel makkelijk in gebruik. Ook als leek vind je er snel je weg in hoe je aanpassingen kan doen in de webwinkel. Bij vragen krijg je heel snel antwoord, een prima service! De prijs-kwaliteit is uitstekend!
Pluspunten
Meedenken met de klant Oplossingsgericht
Pluspunten
Goede respons van personeel en oplossingsgericht ingesteld. Top
VerbeterpuntenNog geem
Pluspunten
Zeer snelle reactie bij vragen. Is geruststellend als je bezig bent met het opzetten van je webwinkel.
Pluspunten
werkt goed, prijs is goed, personeel is top. heb ok andere shops bij anderen, maar dit werkt stukken beter. Ga met alles overstappen.
Verbeterpuntenkweeniet
Pluspunten
Worden steeds sterker met hun programma en zijn goed op weg!Top dus en zeker een aanrader
Pluspunten
Super mooie templates. Heel handig systeem voor webwinkels. Super service, snel en accuraat.
VerbeterpuntenVoor "kleinere"webwinkels best wel prijzig. Een light versie zou fijn zijn!
Pluspunten
Goede service (zelfs bij een gratis account
VerbeterpuntenKan het nu niet bedenken
Pluspunten
Al bijna een jaar klant en nog nooit vragen gehad, alles was direct duidelijk toen ik mijn webshop opende. Nu had ik toch wat kleine vraagjes en werd binnen no time zeer vriendelijk geholpen, aanrader dus!
VerbeterpuntenNiet van toepassing!
Pluspunten
- Snel geholpen - Duidelijke uitleg
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle en goede service. Alles wat een webwinkel nodig heeft wordt aangeboden door MijnWebwinkel voor een goede prijs.
VerbeterpuntenJullie zijn goed bezig.
Pluspunten
Ik ben al een tijdje klant en ik kan een ieder dit platform aanraden of u nu een starter bent of niet. Mijnwebwinkel maakt echt waar waarmee zij profileren zoals oa Gebruikersgemak. Dit heeft oa ook te maken met het feit mocht je er bv niet uitkomen tijdens het designen van je webwinkel de medewerkers heel erg behulpzaam zijn om jou te helpen er iets moois van te maken. Dit noem ik echt service boven verwachting!! Wil je niet als een nummertje behandeld worden en tegen lage kosten een mooi platform aan uw klanten willen bieden waar u serieus rendement uit haalt dan hoeft u echt niet verder te zoeken naar een ander platform! Met name Bas heel erg bedankt voor jou tot nu geboden hulp en inzet bij het maken van onze webwinkel!!
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als onze kassa gekoppeld kan worden aan jullie platform. Echter heb ik begrepen dat dit proces al in gang is gezet en hopelijk volgend jaar wel mogelijk is.
Pluspunten
super goed en snel geholpen ze hebben een prettig team om me te communiceren. zelfs via mail gaat het razendsnel. TOP GA ZO DOOR
Pluspunten
Na het besluit te hebben genomen om mijn webwinkelnaam en domeinnaam te veranderen heb ik contact gezocht met de hulpdesk. Vrijwel direct reactie en actie. Binnen 1 dag (of eigenlijk een ochtend) is alles al geregeld!! Ik moest zelf even sneller zijn om het bij te houden. Uitstekende service wat mij betreft, ga zo door!! Groeten Anna
Pluspunten
De software is voor een ieder makkelijk om mee te werken! De updates welke regelmatig worden doorgevoerd zijn trendy en vooruitstrevend. De vindbaarheid van onze webshops zijn erg goed, dankzij een goede SEO beleid.
VerbeterpuntenHeb geen directe verbeterpunten. Je kunt zien dat er goed geluisterd wordt naar hun gebruikers. In de updates kan je dit goed terug zien.
Pluspunten
Ik ben net overgestapt en ben daar goed be geholpen met al mijn vragen!
VerbeterpuntenDat weet ik nog niet, ik ben net een paar dagen overgestapt...
Pluspunten
prima ondersteuning