Pluspunten

Snel en goed geholpen door Ralph.

Pluspunten

De klantenservice was weer top vandaag, snel en goed bereikbaar.

• Kwaliteit

Pluspunten

Binnen 24 uur antwoord, duidelijk en als je het dan nog niet snapt, helpen ze gewoon nogmaals.

• Kwaliteit

Pluspunten

Er wordt meegedacht! Altijd antwoord binnen 24 uur.

• Personeel

Pluspunten

Krijg vaak binnen no time reactie op al je vragen! Super service!

Vind de opties tot layout wat verouderd. Denk aan inhoud op maak van nieuwsbrieven etc. Zouden veel meer opties moeten komen zodat het er professioneler uit ziet.

• Kwaliteit

Pluspunten

Simpel in gebruik, goede en vriendelijke klantenservice!

vaker updates zoals simpele toevoegingen

• Kwaliteit

Pluspunten

Persoonlijke aandacht, luisteren naar eventuele vragen en/of problemen en dan met de juiste oplossing komen. Ook het gebruiksgemak van het platform is super handig, makkelijk en overzichtelijk.

• Kwaliteit

Pluspunten

Zeer Goede prijs / kwaliteit verhouding Service van de medewerkers is snel en top!

Klanten zouden bestanden en teksten moeten kunnen uploaden, mogelijk een optie voor de volgende update. Verder ToP.

• Kwaliteit

Pluspunten

Super gebruiksvriendelijk. Zelfs met weinig tot geen kennis van programmeren kun je met MWW overweg. Bij Mijnwebwinkel wordt altijd achter de schermen aan verbeteringen gewerkt. Zo was er kortgeleden een super update en is mijn website nu op zowel pc, telefoon en tablet goed leesbaar! Omdat er altijd wat te verbeteren blijft geen 10.....

Ik zou persoonlijk heel blij worden van een invulveld bij het artikel waar een naam of andere tekst opgegeven kan worden.

Pluspunten

- gebruiksgemak - snelle reactie klantenservice / helpdesk

- het duurt lang voordat sommige opties worden doorgevoerd - meer vrijheid in design

• Kwaliteit

Pluspunten

Eenvoudig in gebruik, zowel voor winkelier als klant, veel mogelijkheden om eigen uitstraling te creëren, prima ondersteuning. Bij verandering van regelgeving wordt winkelomgeving meteen aangepast of je wordt er als klant op geattendeerd. Interessante samenwerking met o.a. verzend- en betaalservices. Veel feedback en forum waarin zowel contact met collega web shops als MWW.

(nog) Geen functie voor creditfacturen en geen functie meertaligheid.

• Kwaliteit

Pluspunten

Gister avond had ik een technische vraag en heb deze via het contactformulier ingezonden; binnen 12 uur had ik antwoord op mijn vraag! Snelle service en persoonlijk contact. Top!

• Kwaliteit

Pluspunten

Wij waren al erg tevreden over het gebruiksgemak van Mijn Webwinkel, maar sinds de laatste update (responsive) nog meer! De shop ziet er niet meer uit als een "standaard" mijn webwinkel van voorheen, maar heeft echt zijn eigen look en feel gekregen die perfect bij ons en onze winkel past, Ook zijn we zeer tevreden over de ondersteuning via Mail van de helpdesk.

-Meerdere artikelen tegelijk kunnen linken -Mogelijkheid tot overschakelen naar shop in een andere taal

Pluspunten

Goede en snelle hulp via mail. Goede updates en zeer makkelijke software .

kortingscode instellen per groep , bv in te stellen via de vinkjes bij de artikelen.

• Kwaliteit

Pluspunten

Altijd snelle reactie op vragen, nieuwsbrief met interessante content, backoffice is heel gemakkelijk te beheren.

Ga vooral zo door!

• Kwaliteit

Pluspunten

1. Heel leuk dat we nu meer keuze hebben om meer look te geven aan onze webwinkel. De klanten hebben al leuk gereageerd. 2. Snelle service, als ze tel. niet te bereiken zijn, bellen ze altijd terug. Bij e-mail, duurt het soms wat langer, maar je krijgt altijd antwoord. Super!! 3. Bij vragen van onze zijde, vragen de support en webcare heren, goed door. Geven diverse mogelijkheden, desnoods lossen zij het voor je op.

1. De webwinkel in meerdere talen. (Maar dat zit al in planning). Zodat klant zelf kan kiezen welke taal ze willen. 2. Ik heb geen logo en kan dus mijn punten die ik elke maand krijg niet besteden. 3. Het is heel vervelend dat jullie het kopieren, knippen ed verandert hebben in Crl + letter. Graag terug veranderen. 4. Misschien is het handig dat wij in de nieuwsbrief ook afbeeldingen rechtstreeks van de computer af kunnen halen.

Pluspunten

Echt super al die nieuwe mogelijkheden qua vormgeving. Goed dat ik destijds de overstap naar jullie gemaakt hebt

gewoon zo doorgaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerst was de site verschrikkelijk. Ik wilde 'm ook opzeggen, alleen ik zat eraan vast voor een jaar. Na de nieuwe layout is mijn cijfer van een 2 veranderd naar een 6. De nieuwe layout is geweldig. Ook reageren de medewerkers binnen een uur, wat ik echt top vindt.

- Jullie luisteren niet goed naar jullie klanten. Op het forum geven mensen meerdere malen aan om bijv. een klanten login code te krijgen, dit speelt al 3 jaar. Nog steeds niks aan gedaan. Mensen willen zoiets niets voor niets!! Jullie moeten je prioriteiten beter op orde krijgen. - E.v.t. HTML codes. Voor de dummy's onder ons is deze site heel handig, maar voor mensen zoals ik die iets geadvanceerder willen, zou dit heel goed uitkomen. Al met al vind ik dat jullie echt veel beter moeten luisteren naar de klanten. Deze ''update'' is helemaal top, maar de update hiervoor was echt onnodig en stelde niks voor. Als ik een andere provider had kunnen kiezen, had ik die ook gekozen.

• Kwaliteit

Pluspunten

Op dit moment heb ik nog een gratis website, en ik ben van plan over te stappen naar een betaalde website zodra de financiën het toelaten, puur en alleen vanwege de reden dat zelfs klanten met een gratis website efficiënt en professioneel geholpen worden met vragen. Een probleem met mijn website werd binnen een dag opgelost zonder dat er vragen over gesteld werden. De reden dat ik 4 sterren geef en geen 5, is omdat ik graag gebruik had gemaakt van de opmaak van de professionele webwinkels. Mijn review zou over een paar maanden waarschijnlijk nog beter uitpakken. Ik ben sowieso onder de indruk.

• Kwaliteit

Pluspunten

Ik heb diverse webshops bij diverse aanbieders. Bij Mijn Webwinkel heb ik in 2009 mijn 1e webshop gestart. Ze verlenen een goede service en reageren snel. Daarnaast een eerlijke prijs en best wel mogelijkheden om je shop naar je eigen zin te maken. Bij een andere webshop aanbieder van me daar kies ik een template, de ene template kan dit en de andere dat weer niet. Mijn inziens zijn daar de templates gebouwd om je door maatwerk op hogere kosten te jagen die mijn inziens niet hoeven, simpelweg door wat meer mogelijkheden in de vormgeving aan te bieden. Gisteren heeft Mijn Webwinkel een nieuwe update gehad met een nieuw responsive design. Mijn shop ziet er nu nog professioneler uit. Ik had wat problemen en binnen een half uur belde ze me om het op te lossen. Voor mij mogen er nog wel een paar extra mogelijkheden bij de template komen maar ik ben tevreden over hoe hij er nu uitziet. Ook het bestelproces is heel gemakkelijk. Heb gisteren mijn man een bestelling laten doen in 2 van mijn webshops, die nooit iets online besteld. Hij vond de Mijn Webwinkel shop het makkelijkste bestellen. www.dermaskin-shop.nl

Nog meer mogelijkheden voor mijn shop.

• Kwaliteit

Pluspunten

Snelle reacties op vragen; telefonisch goed bereikbaar; duidelijk en gepassioneerd klanten op weg te helpen met een perfecte webwinkel!

- I.v.m. de mogelijkheid tot inloggen met een code, klanten een account aan laten maken op de webwinkel - niet alleen maten en kleuren maar ook gewichten van producten op de website tonen

• Kwaliteit

Pluspunten

Eenvoudig te starten met lage kosten

Voor grotere webshops minder interessant

• Kwaliteit

Pluspunten

Ik heb twee shops ondergebracht bij MijnWebwinkel en ben zeer tevreden over de service die ze bieden. Het maakt niet uit waar ik voor bel, met welke vraag, ze denken mee en ze bieden hulp! Ook de gebruikersvriendelijkheid van de website en het systeem is super! Kortom: Zeer tevreden!

Ik heb alleen een paar vormgeeftechnische puntjes ondervonden die beter kunnen, maar die heb ik telefonisch aangegeven en zelfs daar koppelen ze op terug! Wederom goede service!

Molenstraat 56

5341GE Oss