Pluspunten

Erg gebruikers vriendelijk. Je kan er gemakkelijk een mooie webwinkel mee maken!!!

Opmerkingen van de klant bij de bestelling afdrukken op de factuur of pakbon!!!!!!

• Kwaliteit

Pluspunten

Wij hebben sinds 2011 een een webshop bij Mijnwebwinkel, het bevalt ons nog steeds goed. Zijn er problemen, stuur je een mail en ze proberen zo snel mogelijk te helpen. Wij zijn tevreden over de werking! Beheer en het ontwerpen is zeer eenvoudig!

Geen,

• Kwaliteit

Pluspunten

Mijn vraag werd - zoals altijd - snel, duidelijk en volledig beantwoord. Hier kan ik mee verder.

Eigenlijk heb ik alleen maar positieve ervaringen gehad tijdens mijn contacten met MijnWebwinkel en werden al mijn vragen naar alle wens beantwoord. Ik heb daarom geen verbeterpunten en ook geen tips. Prima dus ! Ik beveel het graag aan.

• Kwaliteit

Pluspunten

Overall tevreden met het platvorm van MWW, voldoende mogelijkheden om je site goed te kunnen bewerken. Kwaliteit/Prijsverhouding prima. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam, komen snel met oplossingen bij problemen.

Gewicht per artikel koppelen aan keuzelijsten. Artikelen kunnen aanbieden met korting individueel.

• Kwaliteit

Pluspunten

Prima voor beginnende webshopondernemers.

Zelf titel kiezen bij de items die op de eerste pagina getoond worden (i.p.v. Nieuw in onze webwinkel).en dan ook makkelijk zelf items kunnen selecteren hiervoor i.p.v. De items waarbij je (toevallig) iets veranderd hebt.

• Kwaliteit

Pluspunten

je kan hier echt veel mee doen....service is ook erg goed!

meer duidelijkheid over hoe je bepaalde dingen kan doen met je website.

• Kwaliteit

Pluspunten

Steets weer een goeie en fijne ervaring, zeer vriendelijk en altijd tijd!

• Kwaliteit

Pluspunten

Mijn webwinkel maakt van uw klant weer een koning

Per groep een korting kunnen instellen zou het perfect maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Webwinkel beheer is makkelijk in gebruik, het zal eigenlijk iedereen wel lukken om een leuke en mooie webwinkel te maken. Als je vragen of hulp nodig hebt krijg je vrij snel een duidelijk antwoord en ze geven goede tips voor het verbeteren van je webwinkel. Uitleg is altijd duidelijk ook in de nieuwsbrieven.

Op bepaalde punten vindt ik wel dat Mijnwebwinkel achterloopt op andere webwinkel aanbieders. Op het forum staan een hoop punten die veel van de webwinkel gebruikers graag toegevoegd zien worden aan de functies, alleen heb ik wel het idee dat meer dan de helft daarvan niet doorgevoerd wordt. Wel geeft Mijnwebwinkel aan dat ze er mee bezig zijn alleen zijn dit vaak berichten van jaren terug en daarna is er nooit meer wat meegedaan. En dat vindt ik jammer, daardoor kom je met bepaalde functies toch achter te lopen op je concurrent. Voorbeelden hiervan zijn een spaarsysteem, bij aanmelding voor de nieuwsbrief een eenmalige kortingscode in bevestigingsmail activering nieuwsbrief en bijvoorbeeld bepaalde artikelen uit sluiten bij kortingsacties. Verder ben ik blij met Mijnwebwinkel maar dit zou wel beter kunnen en moeten.

• Kwaliteit

Pluspunten

Veel mogelijkheden, overzichtelijk, prettige verbeteringen, geen onnodig onderhoud, een duidelijke startersgids. Maar bovenal een behulpzame en snel reagerende helpdesk: onmisbaar en èrg prettig!

• Kwaliteit

Pluspunten

Klantgericht, klantvriendelijk, gebruiksgemakkelijk

integreren Blog, integreren Feed, mogelijkheid cadeau inpakken ja-nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Krijg altijd netjes en snel een antwoord op mijn hulpvragen. Soms na 2x dezelfde vraag tellen omdat het de 1e x niet is begrepen. Mijn dank hiervoor.

Wat beter naar klanten luisteren welke wensen zij hebben. Wat ik her en der lees worden zij toch te vaak afgescheept. En dat kan eigenlijk niet. Zonder klanten geen bestaan tenslotte. Soms een tikje te laat met het vervullen van de wensen om allerlei zaken te optimaliseren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Niet meer dan oké. Het platform van Mijnwebwinkel is makkelijk te begrijpen voor beginners. Artikelen toevoegen en bewerken is allemaal zo gedaan. Maar een top winkel kun je er nooit van maken.

Er missen heel veel opties die anderen wel aanbieden. Zo is het bijv. niet mogelijk om kortingscodes te activeren voor 1 artikel(groep) Nee, De korting geld direct op alles. Dat is heel irritant. Verder is het niet mogelijk om gebruik te maken van productfeeds. Je kunt je producten niet importeren en ook niet exporteren. Dit betekent dat je alle producten 1 voor 1 moet toevoegen ,de voorraad goed in de gaten moet houden en niet makkelijk met je producten op vergelijkingswebsites kan komen zoals Beslist.nl . Het is wel mogelijk maar dan betaal je aan een derde partij maandelijks bakken met geld. De Lay-out aanpassen naar je eigen wens kun je alleen als je verstand hebt van Photoshop,Gimp (of een ander gecompliceerde beeldbewerkingsprogramma) Kun je het niet zelf? Dan zijn er gelukkig nog "partners" van mijnwebwinkel die dat wel even voor je willen doen voor ongeveer € 200-800 ... De Updates zijn tot nu toe nooit denderend geweest en ik heb niet het gevoel dat er geluisterd word naar de wensen van de klanten. Iets word beloofd maar is na letterlijk 4 jaar nog steeds niet klaar. Als cijfer geef ik mijn webwinkel een 5.

• Kwaliteit

Pluspunten

Het zelf maken van een webwinkel is echt eenvoudig om te doen, ook als je nog geen enkele ervaring hebt met het maken van sites. En als je ondersteuning nodig hebt dan is MijnWebwinkel goed bereikbaar en heb ik het zelfs al meegemaakt dat ze mij zelf bellen om te vragen of mijn "problemen" zijn opgelost.

Ik zou het fijn vinden als er een soort van "live chat" functie komt voor online support.

• Kwaliteit

Pluspunten

Systeem werkt continue vlekkeloos, en duidelijke en heldere uitleg. Eventuele vragen aan servicedesk worden altijd naar volle tevredenheid beantwoord.

Btw 0% regel toepassen bij zakelijke bestellingen uit het buitenland

• Kwaliteit

Pluspunten

Klantenservice helpt direct! Voor een leek is het heel makkelijk om een webshop te maken en te onderhouden. En ze helpen je daar graag bij! Artikelweergave ook uitstekend. Ik ben er super tevreden over/mee.

Meer voorbeeld sites aangeven tijdens het maken van een website.

• Kwaliteit

Pluspunten

Fantastisch geholpen bij een ongebruikelijk probleem voor MWW. Geen enkel probleem werd mij verteld en inderdaad binnen no time voor elkaar. Geweldig!

Iets meer updates om de markt voor te kunnen blijven.

• Kwaliteit

Pluspunten

Ze proberen mee oplossingen te vinden wanneer je er niet uitkomt. Een hele gunstige prijs en toch onbeperkt datalimiet.

Er zijn wel een paar punten die we fijn zouden vinden maar snappen ook dat niet alles tegelijk mogelijk is. Maar belangrijkste punt is denk ik toch wel voor ons dat we naar buitenlandse klanten makkelijker een intracommunautaire factuur kunnen sturen door de 0% regeling toe te kunnen passen. En natuurlijk de bestelling op alfabetische volgorde voor efficiënter verwerken (uithalen) van bestellingen.

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede bereikbare helpdesk. Volledig pakket Helder en duidelijke interface

Mogelijkheden kortingscodes mag worden uitgebreid

• Kwaliteit

Pluspunten

Ik had mijn welkomstpagina, pagina's, sub pagina's door elkaar gegooid. Kortom een puinhoop en paniek. Een mailtjes naar mww en er werd meteen gereageerd en de boel gereset. Daarna nog een reactie of alles nu weer naar wens werkt. Kortom een dikke 10+ voor dit bedrijf en medewerkers.

Voor de gratis site misschien iets meer opties, zoals iig een nieuwsbrief.

• Kwaliteit

Pluspunten

Makkelijk systeem, snelle hulp bij vragen.

Inkoop prijzen invoeren bij je producten zou handig zijn

• Kwaliteit

Pluspunten

Heb nu twee

Ach, alles is altijd te verbeteren, maar ben nu dik tevreden en de rest...dat komt vanzelf goed

• Kwaliteit

Pluspunten

Bij problemen helpt MWW je altijd direct en hoe....! PERFECT! Ongevraagt zelfs mijn welkomstpagina weer helemaal teruggehaald, wat veel werk was, en die ik per ongeluk had verwijderd! Dat is nou service!

Geen verbeterpunten meer sinds de laatste update!

• Kwaliteit

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over Mijnwebwinkel. Regelmatig zijn er nieuwe updates. Kan met een gerust hart mijn webwinkel

Heb ik niet omdat er regelmatig onderdelen worden verbeterd.

Molenstraat 56

5341GE Oss