Pluspunten
Mijnwebwinkel is eenvoudig te gebruiken en ik ben erg te spreken over de helpdesk. Altijd snel antwoord en ze proberen je overal bij te helpen. Voor een klein bedrag per maand heb je veel mogelijkheden en modules om toe te passen op je website. Een hele goede prijs kwaliteitsverhouding! Ik heb veel onderzoek gedaan voordat ik voor Mijnwebwinkel koos en heb er nog geen moment spijt van gehad.
VerbeterpuntenEr zijn een aantal mogelijkheden voor webshops die niet gebruikt kunnen worden met een mijnwebwinkel account. Een aantal functies zouden voor mij heel handig zijn, maar dit weegt niet op tegen pluspunten. Een tip zou dan zijn; een extra abonnement waar je iets meer voor betaald en nog een aantal functies erbij krijgt.
Pluspunten
Mijnwebwinkel.nl werkt perfekt en het programma is heel snel! Er zit ook een leuk systeem achter met opdrachtbevestigingen en facturen. Kortom ik ben heel tevreden!
Ga zo door!
Pluspunten
Zeer snelle en accurate reactie op vragen
VerbeterpuntenToelichting in beheerpaneel/ documentatie zou iets beter kunnen om vragen überhaupt te voorkomen.
Pluspunten
Altijd heel snel reactie op een vraag of probleem. Eenvoudig systeem en onze klanten gaven recent in een enquête aan de werking van de site erg prettig en gebruiksvriendelijk te vinden.
VerbeterpuntenZeer geschikt voor de beginnende webwinkelier, maar voor de grotere missen er toch wat handigheidjes. Het kunnen aanmaken van een account zou veel ondervangen.
Pluspunten
Wij hebben vanaf het begin van ons bedrijf succesvol gebruik gemaakt van de diensten van Mijnwebwinkel. Het is een ideaal platform voor beginnende webwinkeliers! Altijd snelle reactie op klachten of vragen. Backoffice zeer prettig en eenvoudig in gebruik.
VerbeterpuntenMultishops en custom-bouw mogelijk maken
Pluspunten
Bij problemen altijd een snelle reactie. ! Duidelijke uitleg en net even iets meer doen dan ik dan verwacht.
Pluspunten
Super snel antwoord en snel opgelost!
VerbeterpuntenNee!
Pluspunten
Het team staat altijd heel snel voor je klaar! En ze doen meer als alleen maar oplossen...... Niet alleen een mail, maar ook telefonisch als er iets is wat ze bezighoud! Toppie!
VerbeterpuntenIk zou graag zien dat er toch iets komt om de HTML kwestie op te lossen. Nu kan ik b.v. geen gratis boordelingsmeter in mijn webshop plaatsen.
Pluspunten
Snelle reacties van de helpdesk
VerbeterpuntenSommige dingen (nog) niet mogelijk zoals bv. zelf een enquete linken aan je webwinkel
Pluspunten
Snelle reactietijd helpdesk in geval van verzoeken om hulp. Duidelijke en heldere uitleg.
Pluspunten
Meteen een reactie bij een vraag. Altijd vriendelijk en zo snel mogelijk geholpen. Heel positief en aardig.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Een van de eerste klanten, altijd goede service en feedback, ook bij personeelswisselingen. Erg belangrijk..... geen gezeur
Verbeterpuntengeen verbeterpunten, hier is het team al constant mee bezig !
Pluspunten
- klantenservice/helpdesk is erg snel en duidelijk, heel direct contact - er wordt voortdurend aan verbeteringen gewerkt, steeds meer mogelijkheden
Pluspunten
Snelle reactie, duidelijke uitleg, geduld als iets niet meteen lukt, meedenken, (klant)vriendelijk.
Pluspunten
super snelle service op de helpdesk! Denken goed met je mee!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Helpdesk reageert snel, makkelijk programma om mee te werken, veel opties en mogelijkheden.
Verbeterpunten-
Pluspunten
echt goed voor beginners zonder ervaring met webwinkels
Pluspunten
Perfecte manier om te starten met je eigen webshop. Gebruiksvriendelijk, diverse layout mogelijkheden, topprijsje. NB. elk jaar weer nieuwe verbeteringen, ik ga nooit meer weg :D
Pluspunten
Zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk aan te passen vormgeving, instellen betaalmodules zeer eenvoudig...
VerbeterpuntenKeuze lettertypes menu en headers
Pluspunten
Snelle service, en gemakkelijk mee te werken programma wat overzichtelijk is.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn voor de klanten als ze de artikelen op een pagina kunnen bekijken. Zeker als je veel artikelen in je webwinkel hebt.
Pluspunten
Snelle service, veel aandacht voor problemen en deze worden snel opgepakt en er wordt advies gegeven om het op te lossen.